Evo nas s pregleda! 65 cm i 7600. Woohoo. Prvo je ispalo da ima 6700 sto je manje neg zadnji put, pa smo se vagali jedno 5 puta na dvije vage da se uvjerimo da je to bilo krivo 🙈 Osim pikice vadili smo mu krv iz prsta zbog zeljeza. Ne sjecam se da sam citala da je to i vama bilo, to me iznenadilo. Zeljezo ispalo super i ne treba ga pit. Mali nije plakao uopce, ni na prst ni pikicu. I sad spava vjerojatno zbog cijepiva. I neka:)
.
Annika, to je ona aplikacija za android The wonder weeks koju mi je Simbalija otkrila. Skinula sam je, mislim da je dosla 37kn. Al zapravo ima knjiga tog istog naziva po kojoj je radjena aplikacija. Nju sam skinula na kindl (mislim da je bila 12 dolara) i ona je dosta opsirnija od aplikacije i mislim da je ovo o sto sam gore pisala bilo lijepo i opsirnije objasnjeno u knjizi.
.
Da, nekak mi se cini da kao da je danas vec malo splasnulo. Jucer je bas bilo naoteklo nekak jako i bolilo me kad bi jace opipala. A prije trudnoce sam isto bila na ultrazvuku jer sam nesto napipala, al puuuno je bilo blaze od ovog. Na kraju je bilo potrebno samo da promjenim dezic. Al koristim od tada manje dezica, i samo neke lagane iz ljekarne tako da sad nemrem bolje. Mislim da sam se ko klinka zeznula. Inace se puno znojim i kad sam bila mladja bas sam stavlja na tone onog dezica u spreju. Sjecam se kak me mama stalno molila da prestanem s tim, a ja odmahivala rukom.
Angelly pa vi ste 6 i pol mjeseca! Ja stalno nekak mislim da ste 7 ili malo starije. Pa bas se malac rano ustao :) Fascinantno :)
Bobica ja se vec 30 minuta smije tvom postu sa kravom 😂😂😂.
DeeDee i na luleka sam se odvalila.
Đizs... Cure ja sumnjam da je to necija svekrva ako ga je primala jos u doba Tita, ta ima vec i unuke onda pa valjda zato ju zulja sto mi ppnekad pljuckamo svekice.
Zaboravila jucer napisat hvala za objasnjenje vrtnog patuljka... Ja sam naravno to vidila al mislila sam da je kriva slika, pa dalje googlala i naisla samo na vrtne patuljke. 🤣
Uopce mi nije palo napamet da je od Fe iz AD-a stolica zelena. 👍 Tnx...
DeeDee fitotoksini prizvode biljke al mogu biti stetni i za ljude kao recimo ricin iz ricinusa. Netko je ocito malo pobrkao pa mislio mozda na mikotoksine jer riza moze imati mikotoksine koji su stetni za ljude vec u maloj koncentraciji. Al HRV ima takav Pravilnik o hrani po kojem se vrlo niske doze ako se nađu u proizvodima micu s trzista. Tako da riza kupljena u onim vakumiranim vrecicama unutar kutije ne moze u pravilu imati mikotoksine ako je zavrsila na policama trgovina, dok ona u rinfuzi i sto bude samo u kutiji bi mogla imati jer je u doticaju sa okolnim sporama plijesni i pogodnom vlagom/temp. Tako da ona i naknadno moze dobiti mikotoksine bez obzira sto je na testiranju prosla.
Apropo tih "cistaca" tla... Pitaj tu osobu jel daje onda spinat ili njega niti ne dira? 🤭
PetraB sretno danas!
Teta jasnica je ocito ljubomorna i ima isoade bijesa....pusa cao 😘😘❤
I ocito poremecena kad joj smetamo...
Jutro, nocas dobro spavao uz 2 budenja. Cekam da mu ta dva zuba izbiju pa smo na miru do slijedecih jel...
A mi sutra imamo pedijatra kontolu i cijepljenje bas me zanima koliko je on dobio i narastao.
Mikio meni ginekolog sad na prosloj kontroli rekoa kad sam ga pitala jel istina da moram cekat 2 godine za zacece rekao da nije istina da se moze nakon 6 mj na novu trudnocu. E sad mislim da svaki od njih ima svoju teoriju tj svatko drugacije kaze.
Isto sto kazu da nakon carskog na slijedecm porodu nema.epiduralne niti bilo kakvih lijekova dripa pa ako ne ide opet carski ali mislim da je to do ustanove i lijecnika kako radi. Valjda zbog unutarnjeg reza na maternnici ne smiju nis forsirati da ne bi doslo do rupture ali neznam dali je tako u praksi.
Moj isto kao da manje a hoce vode piti zbog vrucina pa mu ja uvaljujen cisto da malo popije.
Bobica ja se vec 30 minuta smije tvom postu sa kravom 😂😂😂.
DeeDee i na luleka sam se odvalila.
Đizs… Cure ja sumnjam da je to necija svekrva ako ga je primala jos u doba Tita, ta ima vec i unuke onda pa valjda zato ju zulja sto mi ppnekad pljuckamo svekice.
Zaboravila jucer napisat hvala za objasnjenje vrtnog patuljka… Ja sam naravno to vidila al mislila sam da je kriva slika, pa dalje googlala i naisla samo na vrtne patuljke. 🤣
Uopce mi nije palo napamet da je od Fe iz AD-a stolica zelena. 👍 Tnx…
DeeDee fitotoksini prizvode biljke al mogu biti stetni i za ljude kao recimo ricin iz ricinusa. Netko je ocito malo pobrkao pa mislio mozda na mikotoksine jer riza moze imati mikotoksine koji su stetni za ljude vec u maloj koncentraciji. Al HRV ima takav Pravilnik o hrani po kojem se vrlo niske doze ako se nađu u proizvodima micu s trzista. Tako da riza kupljena u onim vakumiranim vrecicama unutar kutije ne moze u pravilu imati mikotoksine ako je zavrsila na policama trgovina, dok ona u rinfuzi i sto bude samo u kutiji bi mogla imati jer je u doticaju sa okolnim sporama plijesni i pogodnom vlagom/temp. Tako da ona i naknadno moze dobiti mikotoksine bez obzira sto je na testiranju prosla.
Apropo tih "cistaca" tla… Pitaj tu osobu jel daje onda spinat ili njega niti ne dira? 🤭
PetraB sretno danas!
Ti si neka cangrizava zena...kad otvaras usta i pljuckas sveki neka muz izkritizira od tebe velike dame mamu...iznenadila bi se kad bi ti neko objasnio koliko si losa...ja ti nebi ni bila svekrva..rade bi divanila sa kravama u stali..one su iznad tebe dame..
Jutro zene! Uvijek propustim kad je najposjecenije doba 😁. Meni je ta knjiga wonder weeks bas dobra. Ja volim papir, pa ju imam U toj verziji.
Losa pa jel onda tvoj malac sad u prosjeku za svoju dob? Za korekcijsku bi bio ogroman 🙈😁. Kakav pobjednik 🥳🥳💪💪
Hvala svima koje me mrzite 😘 moram vam se “pohvalit” Da sam postala jedna od onih zena koje pricaju sa svima na plazi 😂😂😂. Znaci u sto se sve covjet nece pretvorit 🤦♀️ 😂 Ps-more se fakat zagrijalo! Prosli tjedan je bilo uzas a sad je vec ugodno 🥳🙈🌊
Naletila prekjucer na neku podlogu za piknik u lidlu, valjda ostalo od satora, 170x130, bas je velika, i kupim ja kao super za plazu. Mali ju prepuze za doslovno 4 sekunde i samo bi jeo kamencice. 🤦♀️ Nekak mi se cini da bi mogla ipak smrsavit ovo ljeto 😂 osim ak ne nastavim ovim tempom po cokoladi 😊🍫
Ja nemam pojma kolko moj jede. Ugl je to na 3 sata, al ak smo puno doma bude njurgav pa trazi i prije, a ak smo vani i sve je zabavno bez problema izdrzi i preko 4 sata. Jedno vrijeme je jeo po 2 min i gotov, a sad opet jede duze. Valjda jer puno trosi i vruce je.
Grizli to sam i ja pomislila da je necija sveki jer je Tito umro 1980, prije rođenja svih nasA mikotoksini mogu po takvom bit na svim žitaricama pa opet prica nema smisla
Sad sam se bas razljutila na mamu. Puno mi oko malog pomogne no u zadnje vrijeme zna doci k meni i samo kvoca- joj kako ti je nered, mogla bi izglancat kuhinju, stavi si zatamljenu zavjesu na kuhinjski prozor… i danas vrhunac… veli mi-mogla bi si i oprat sve zavjese u kuci. Wtf… ko da nikad nije imala dijete pa ne zna da ja ne odmaram doma nego da on trazi non stop paznju. Pa kako da stignem raditi generalno ciscenje kuce. U tih sat vremena koliko mi ga dnevno pricuvaRekla sam joj "jos mi jednom reci sto trebam napraviti u svojoj kuci u kojoj ja zivim ozbiljno cu se naljutiti". Samo me pogledala… Ne bi se cudila da se razljutila. No iako mi je mama mislim da je pretjerala….
Ali zato caskas ovdje od danas do sutra i tako u krug..sta se cudis sta ti mama prigovara ako zivis u govnima jer zbog bebe nista ne stignes..neko bi pomislio da imas djecji vrtic krijesnica..bitno da imas vremena za proucavanje hrane..internet je cudo
Ajde Jasna odjebi SOS broj telefona ti je netu pa proguglaj pa proseci do strucne osobe da porazgovara sa tobom. Dosla si ovamo iz dosade vjerovatno cisto da nas izdr....... sva sreca pa te nitko ne jebe 5 posto nit kuci a nit ovdje ocito.
Curke dajte prijavite ovu svekrvu Jasnu adminima da je blokiraju jer samo bezveze zauzima stranice. Ona i tako ima pametnijeg posla 😁
--
Što je danas vrućeeeee, po noći se budim malo ja malo beba, grozno je toplo. Ne znam ni što bi joj skuhala danas, mozak mi vrije. Šta je ono Jasna rekla da star trek dostavlja ručak? 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji