Moj nećr baš sisat i zato sam dan noć na izdajalici.. Danas ide mlijeko al ne kao prije 😭😓😫
Cure ,koliko su dugo trajali kod vaših beba ti skokovi ?
K
Kod mene cijelih jedan dan i to tamo s 9 dana i sad sa 6 tjedana, ostale skokove nisam primjetila bas...
Neka od cura je prije pitala za espumisan kapi, mi to njemu dajemo pa skoro nakon svakog podoja i mogu reci da pomazu, jer doslovno 5 minuta nakon sto mu damo kapi on pocne prditi i iskaki se. Rekla bih da pomazu trenutno, vec nakon sljedeceg podoja ako mu ne damo primjetim kak se muci. Moj bas ima problema s tim prduckanjem, mislim da se dosta naguta zraka dok jede jer dojimk na sesirice. Ne znam kako to popraviti da mu dajem manje kapi, da manje zraka guta :/
Evo i nas😇
Meni je isti trudnoča preletila..nisam se stigla okrenut več sam rađala i evo sad imamo skoro mjesec dana😇
Moja kad jedan dan nebude dobra,ako bude nervozna ili nespava idučih par dana je super tako da se pripremim nakon što predugo bude super ,sve bez problema da opet dolazi dan gdje ću bit na izmaku snage😂😂
Tako valjda ide na početku..što se tiče dohrane opet..iza na pakiranju mi piše sa 3 i 4 tjedna da jede 120 mililitara i 4 mjerice međutim ona to ostavi..pa joj svaka 2 sata radim 90 i 3 mjerice kao prije..ne znam dali to može biti problem? Ne čini se gladna.
Moj bi po uputama na pakiranju trebao jesti 170 5x dnevno... a nema sanse da tolko pojede u jednon obroku pa mu ja razbijem kroz dan, nekad imamo 6 a nekad 7 hranjenja... pokusavam se drzat da pojede tu neku preporucenu dnevnu dozu al ga ne forsam, recimo uvije dosta pojede navecer pred nocno spavanje. Tak da... nije to na pakiranju u kamenu ucrtano jer nisu sve bebe iste a o tome smo vec i pisale prije xD
Evo i nas😇
Meni je isti trudnoča preletila..nisam se stigla okrenut več sam rađala i evo sad imamo skoro mjesec dana😇
Moja kad jedan dan nebude dobra,ako bude nervozna ili nespava idučih par dana je super tako da se pripremim nakon što predugo bude super ,sve bez problema da opet dolazi dan gdje ću bit na izmaku snage😂😂
Tako valjda ide na početku..što se tiče dohrane opet..iza na pakiranju mi piše sa 3 i 4 tjedna da jede 120 mililitara i 4 mjerice međutim ona to ostavi..pa joj svaka 2 sata radim 90 i 3 mjerice kao prije..ne znam dali to može biti problem? Ne čini se gladna.
Moj bi po uputama na pakiranju trebao jesti 170 5x dnevno… a nema sanse da tolko pojede u jednon obroku pa mu ja razbijem kroz dan, nekad imamo 6 a nekad 7 hranjenja… pokusavam se drzat da pojede tu neku preporucenu dnevnu dozu al ga ne forsam, recimo uvije dosta pojede navecer pred nocno spavanje. Tak da… nije to na pakiranju u kamenu ucrtano jer nisu sve bebe iste a o tome smo vec i pisale prije xD
Jel to Hipp? Previse mi je to, ja mu dajem 120...po noci svako 5 ili 6 sati, po danu svako 3 sata...ako moze jos, nadodam, a cesto i ostane u boci ponesto...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure, jesu vasim bebama nekad hladne ruke? Mom znaju biti bas jako, a u stanu je 22, mi smo u kratkim rukavima. On ima bodi dugih rukava, pidamu i carapice
Nasem su stalno hladne ruke a provjerom iza vrata vidim da mu je toplo. Valjda jos cirkulacija ne radi kako treba. Patronazna nam isto rekla da ruke i stopala nisu mjerilo vec da provjeravamo iza vrata
Mikio, s obzirom da je svaki dan u isto doba (po noci) i nista je ne moze umiriti, i jos ako je plac drugaciji od onog placa preko dana (ako je isti teorija pada u vodu), onda bi to trebale biti kolike. Kod njih obicno bebu mozes smiriti na par sekundi provjerenim metodama, ali ona brzo pocinje opet plakati. Bas danas citam neku knjigu pa su ovo recenice iz nje
Moj mali bio tolko dobar danas da sam si uspjela napravit lagani rucak i kao sto vidite malo citat knjigu. To se nije dogodilo tjednima.... evo nas iz setnje sada. Bas je lijep dan!
K
Kod mene cijelih jedan dan i to tamo s 9 dana i sad sa 6 tjedana, ostale skokove nisam primjetila bas…
Neka od cura je prije pitala za espumisan kapi, mi to njemu dajemo pa skoro nakon svakog podoja i mogu reci da pomazu, jer doslovno 5 minuta nakon sto mu damo kapi on pocne prditi i iskaki se. Rekla bih da pomazu trenutno, vec nakon sljedeceg podoja ako mu ne damo primjetim kak se muci. Moj bas ima problema s tim prduckanjem, mislim da se dosta naguta zraka dok jede jer dojimk na sesirice. Ne znam kako to popraviti da mu dajem manje kapi, da manje zraka guta :/
I nas muči taj zrak iz šeširića, točno čujem kako joj po crijevcima počne putovati još za vrijeme sisanja
[/url
K
Kod mene cijelih jedan dan i to tamo s 9 dana i sad sa 6 tjedana, ostale skokove nisam primjetila bas…
I nas muči taj zrak iz šeširića, točno čujem kako joj po crijevcima počne putovati još za vrijeme sisanja
Onda znas kako nam je, to me bas jako zivcira 🤦🏽♀️ Jer imam osjecaj koda se u krug vrtimo, s jedne strane mu dajem kapi za taj zrak, a s deuge strane ga dojim i dalje na te sesirice i on opet guta zrak. Jeste vi pokusali bez sesirica? Ja nekad budem toliko ocajna da razmisljam da mu dam dohranu i bok, da jadnik se vise ne muci, a onda mi opet bude krivo jer ima bas dosta mlijeka
K
Onda znas kako nam je, to me bas jako zivcira 🤦🏽♀️ Jer imam osjecaj koda se u krug vrtimo, s jedne strane mu dajem kapi za taj zrak, a s deuge strane ga dojim i dalje na te sesirice i on opet guta zrak. Jeste vi pokusali bez sesirica? Ja nekad budem toliko ocajna da razmisljam da mu dam dohranu i bok, da jadnik se vise ne muci, a onda mi opet bude krivo jer ima bas dosta mlijeka
Ja se izdajam i dajem joj na bočicu i onda nema problema tj puno puno manje, formulu definitivno ne bih dok imam mlijeka, a za sad mi doslovno curi ako zakasnim 5 minuta s izdajanjem tako da..
Sad sam kupila nove šeširiće i čini mi se puno bolje ali još uvijek ima zraka..
Imala sam aventove, ti su mi bili užasni, sad imam Ardo tulips.
[/url
I moja od jutros od 5 dakle nahranim je i presvucem ona krene plakat al bezvaze...nikako je umirit...i od tad samo bezvze place...niti se grci niti napinje...bas imam osjecaj da place bezvze...kad je dignrm prestane pa onda opet...
Sortiraj odgovore
Najstariji