Mi jesmo vec na broju 4 pampersa krenuli smo sa njima kad je imao tako 7400 cini mi se i super mi je kad mu stavim pelenu da lijepo stoji a evo ja neznam njemu se sad vec urezuje na preponama ali velicina je dobra mozda tako treba biti. On je bas bucko ima butine buckaste i onda kad kopcam mu bude onako crvene crte na preponama. Sad ima 9 kila.
Lavice zao mi je brz oporavak mami. Ja se bas bojim i za svoje pogotovo starije ukucane ali vidim da kod nas nema puno tezih slucajeva pa se tjesim.
Evo on se ovak vec podize, i sad ga bas moram pratit jer ince kaos ... al bar je on sretan da nije vise samo lezeci polozaj
https://imgur.com/yK0md4n
(Nezz jesam dobro sliku stavila)
Angelly bravo koji napredan beban. Hm znam da ikea ima tih isto za kutove od namjestaja al one sto se ljepe pa ja nisam htjela na namještaj to. A cini mi se da mi je netko rekao u Zg offertissima da ima.
Lavice uh bas mi je zao za mamu da je u bolnivi al barem ima skrb kako treba nadam se. 🤞 Da brzo ozdrave
Losa vidjela sam na paketu od pampersa baby dry da su od 6 do 10 kg i vece su od babylove i violete velicine 3.
Pitanje heljdine pahuljice moze se uvoditi sa 5 mj bebi? Sa mojim mlijekom? Nisam nikad te pahuljice koristila vec samo onu sto se kuha pa da ne zaj sta.
Miki0 kod klime je problem i ako usmjeris zrak u plafon opet ce padat dole jer leden zrak uvijek pada dole posto je tezi. Meni da ovo nije upalilo kupila bi bila u ikei onaj neki kao list veliki baldahin djeciji kao neki i usarafila ispod klime da ne puse po njoj.
Nadam se da cemo svi imati lijepu noc... 👋👋
Mikio ja sam se odupirala gotovim kasicama, raspravljala sam muzem i na kraju pa to su kasice za bebe pravljene za bebe. Uzeo je od hippa 100 posto vocne kasice par komada cisto da imamo i eto na kraju poanta je da beba isprobava okuse. Nije da ce svaki dan jest tako ali moram priznat tako je slatko jeo da sam uzivala gledajuci ga a to je najbitnije.
Losa i moj ima butine haha i neki romperi mu uski na nogicama a veliki broj.
Uf da znoji se po glavici bas rashladila sam mu sobu, otvoren prozor i plahta za poslije.
Angelly wow, bas svaka cast, bravo 🥳🥳
Lavice nadam se da ce vam sve proc bez vecih komplikacija i sto prije 🤞 i super za kasicu 👌
Annika tnx. Tak cu i napravit. Ja na krajj danas probala tu ciklu jer mu ne bih dala nesto sto nisam probala dal je ok, i uopce mi nije losa 😂 ima okus po kukuruzu
Petra ma da imam 10 djece nemrem si zamislit da tak malo spavam 😂 tak da jos jednom “svaka cast💪“ 😁
Moram pohvalit da je danas nastavljen ritam spavanja poslje rucka, nije 2 sata al 1,5, a cak smo bili kod svekrve na rucku 🥳🥳
I ona ga nije vidjela sad 10 dana, i cijelo vrijeme govori da ce rastvorit kauc pa nek se on igra. Ja govorim ma kauc mu je premali, a ona ne vjeruje 🙈 i tek kad je stavila neku podlogu na podje ostala u soku 😂 on se dize guzicom i onda se prstima odguruje prema naprijed. 🤦♀️ Uopce ne mogu zamislit da bi ih tih pokreta doslo pravilno puzanje 😂
E i po novom se vise uopce ne uspavljuje dojenjem. Ni u koje doba dana. Opet ga obavezno dizem da podrigne. I onda mi zna na ramenu zaspat, il na rukama, il u kindacu dok ga malo mazim, ovisi gdje smo. Al i dalje nema sanse da zaspe sam od sebe iznenada...
Angley tvoj je bas veliki i napredan decko👏👏👏👏
Jos nemogu virovat...
Moja je isto buckasta imam babylove 4 i pampers hlacice isto 4 al je je pocelo malo stiskat onako ureze joj se malo...nezz da veci br sad uzmem?
Jer bas su joj nogice buckaste...ima 8800kg...
A cetvorka je do cca17 kg koliko sam vidila😕😕
Mom sta nisu pampers 4 od 9 do 14 kila.
Uglavnom bipa ima neku svoju marku e te sam potrosila broj 4 i mislim ds cu ih uzet opet. Zaboravila sam im ime. Idu od 8 do 17 kila siroke su i nisu propustale i nisu se urezivale. Iako moj m voli samo pampers kao ds ne treba eksperimentirat sa drugim pelenama.
Bravo, Neo! 😉 angelly, kako si zadovoljna casmatinom na plocicama? Marinero mi uopce ne izgleda lose na tvojoj fotki. A i bodi je presladak🤗
Losa, Inace rijetko koristim jednokratne, al falila mi je bas jedna za doktora kad je imao 6,5 kg pa sam kupila babylove 4 pošto je bila na akciji. I uopce nije velika, a moj je mrsav.
Neznam tocno koja je kilaza nemam kutiju🙄...ugl ona nije ni priblizno da preraste😂😂😂..
Imala sam i ja te iz bipe mislim br 3 i ok su mi bile...
Mikio ja sam uspjela uvesti 2 dnevna spavanja i to nam zasad funkionira super. Ako ne odspava katastrofa cendrav i sve se poremeti. Prvo spavanje oko 11 i 30 12 i traje do 13. Uspacljujem ga u nosiljci obozava se nositi cim ga stavim zaspe. Ne predugo sat vremena je dosta. Onda ide igra hranjenje i svasta nesto d9 nekih 15 i 30 i onda opet uspavljivanje zamracim sobu sisa krevet nas super funkcionira spava tako do nekih 17 i 30 cak do 18 danas. Ali ja ssm blizu ako ne probudi se. I onda malo igre hrane setanja vani kupanje i oko 21 21 i 30 uspavljivanje i tako mu najvise odgovara.
Tako je Losa malo sam zabrijala u onoj grupi haha kasice su tu da nam pomognu necu ih davat svaki dan ali kad smo vani ili nesto bez puno komplikacija beba ima svoj obrok. Bitno ds jedu krutu hranu jer se uce tako ne valja ni preskakati kad se krene.
Sortiraj odgovore
Najstariji