ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    28. Lipanj 2020. 15:49

Sve procitala ali dok malog uspavam i sebe sredim padnem u komu i nikako komentirat. 
    Postalo je uzasno vruce u ovih par dana znojim se skupa sa njim od nosanja dojenja uspavljivanja. 
    Mi smo upalili klimu isto potvaraali sve da se malo rashlade sobe i bilo je lakse za spavati inace uzas. I on je bio u romperu neku vecer sav znojan a ja mu pokrivam nozice sa plahticom po noci. 
    Kupili opremu za more, pa cemo ic ove dane.
    E da jucer monrirali hraniliciu imamo onu neku peg perego papa nesto super je. Danas papali kasicu njoj sve je pojeo i lakse je hraniti u njoj. Ima jastucic ispod guze i moze se naslon malo spustit tako mu pase.
    Ja skoknula do lidla uzela si kupaci za te novce super jer uooce neznam kako ce se velicina sisa izregulirati. Dole 36 gore 40 br i jos onako sve  nategnuto. Hoce se sise malo smanjiti kad prestanem dojiti? Nadam se da hoce jer mi ne pase nijedsn grudnjak od prije a imam ih podosta.  
    Aha nosanje, moj dragi kad ne radi kad je kuci hoce ga pricuvat igra se sa njim dok kuham ali za uspavat i to nemoze jer bez sise nema uspavljivanjs tako da tu nema pomoci. 
    Sto se tice kasica prvo sms tvrdoglavo krenula samo povrce malo voca na kraju nis ne pojede par zlica. E danas je dobio kupovnu vocnu jabuka banana smazao je svih 125 grama. A meni puna skrinja malih paketica povrca koje nadobudno kuham 😂😂.
    Mislim da cu mjesati jedno i drugo i pomalo davat sta voli jer ako budem samo ove povrtne radila necemo se najesti.

Angelly
    28. Lipanj 2020. 17:58

E cure di je najbolje kupit zastite za namjestaj? 

Grizli
    28. Lipanj 2020. 18:25

Lorena kad obavis samo javi👹... Bila si kod mene u Istri na sudu cu reci casna pionirska. 😉 Popizditis bi dobila da je takav moj.
    Sto DeeDee kaze jackpot onda imam doma, al ga necu hvaliti da se ne pokvari. Danas cak uzeo malu i setao s njom, presvlacenje sve obavio sto je mogao samo da ja u miru obavim shopping.
    Klimu smo ipak upalili na 27 🤭, al ventilira barem zrak. Oko vrtica sam joj napravila od zavjesa kao visoki sator da joj ne dolazi zrak od klime i super je ispalo bas slatko izgleda. A uzela neke najsocijalnije zavjese u jysk-u. Do sobe ne dodje pa nam ok.
    Tikvicu probala sad 2 dana i odusevljena je s njom. Ja joj kupim one male sa svijetlo zelenom korom velike su kao dlan pripremim u kuhalu cijelu, izgnjecim joj 30 gr, a ostalo 50-80 gr sto je viska odmah toplo stavim u vrecice za onaj sladoled ledeni stapic kao i u skrinju kad tad ce koristiti.
    Ciklu kad budemo mislim da cu isto tako višak spremati. 
    Lavice bravo za kasicu... Nadam se da su tvoji dobro! 

Grizli
    28. Lipanj 2020. 18:27

Angelly zastitu za uticnice i ono sto se na kvake od ormara montira sam uzela u ikei, a neke spuzvice za na vrata da se ne mogu zatvoriti, silikonske zastite za ruboce namjestaja i stolova sam narucila sa wish-a doslo je za 20-tak dana. 

Lavica27
    28. Lipanj 2020. 18:42

Grizli mama.je danas u bolnicu otisla. Dobila je upalu pluca i napokon terapiju. A pomoc onima koji su kod kuce s koronom je zali boze.
    Odlicno za papalicu :)

PetraB
    28. Lipanj 2020. 18:57

Lavice super za kasicu 💪🏼😎.
    Mami brz oporavak, da joj terapija sto prije pomogne. Cek, crekla si davtata nema simptome, jel tako? On je sad onda solo ostao ili? Bas grozna situacija. Drzi se! 😘
    Grizli super za "instalaciju"... Meni je klima spas. Preko dana je ok jer smo u prizemlju a tu je ok al sobe su koma. Tak da upalim i oko rucka da se taman rashladi dok Juraj ide lec a onda mi i dolje malo rashladi od kuhanja 😎
    Mrgud ja ti stvarno trebam malo sna da funkcioniram al ne volim isprekidan san. Dovoljno je meni 5 sati ali tih 5 sati nemoj da moram dodavati dude, slusat cendranje, donosit vodu nekome, to mi je 😤. Tak da sad kad su curke ok po noci onda ja jos malo surfam kad legnem jer preko dana sam puno rjedje na mobu. A i ostalo mi jos to nespavanje od Juraja iako on vec stvarno duuuugooo nije ima egzibicije nocne. Al valjda s brojem djece se smanjuje potreba za snom 😅. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    28. Lipanj 2020. 19:40

Hej cure.. .joj kod nas je bas upeklo. Mi danas isli kod bratica na krstitke i skuhali smo se. Klime nisu palili jer je bilo puno male djece, jos je sefica bila budna cijelo vrijeme...bila je dobra al stalno na rukama. 
    Kad smo dosli doma bas mi bilo nesto lose al uspjela sam malo odspavati pa sam donekle nadosla. Sefica jos spava 🤣🤣
    -
     Losa bas sam se i ja pitala to za pelene. L je isto tako oko 7,5 kg i vec joj se malo urezuju a opet cini mi se na cetvorci da je pisalo od 7 do 18 kg pa mislim da ce biti veliko. 🤔 Mozda kupim jedan paket za probu, ako ne sad trebat ce za koji mjesec.
    -
    Nama kasice dobro idu, pogotovo ako dodam malo AD samo mi sporo ide ovo uvodjenje. Kad vidim kako slatko jede sve bi joj dala. 😂 I neki dan je bila samo u peleni dok sam je hranila i dala sam joj zlicicu u ruke, koja je to sreca bila. 🤣🤣🤣

L 💛

DeeSB
    28. Lipanj 2020. 19:41

Lavice zao mi je da ti je mama morala u bolnicu ali nadam se da ce joj terapija pomoci i da ce brzo biti bolje. 🤗

L 💛

Angelly
    28. Lipanj 2020. 20:36

A uf 20ak dana mi puno jer je vec krenuo haracit stanom i pentrat se po niskim policama.... i sve gledam kak mi je stan pun nekih rubova 😅

• mom12
    28. Lipanj 2020. 20:45

Angely kako mislis pentrat..pa ne podize se vec?
    Lavice nadam se da ce sve bit ok sa mamom😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.