ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    28. Lipanj 2020. 10:34

Kuhanje... Tako bih rado pojela nešto fino, a ne ovo moje😁 Krenem s ruckom kad malac zaspi prvi ili drugi put, pa onda dovrsavam usput.
    Čišćenje... Sve je u neredu i tako mi se ne da😏  Moram provjerit stitnjacu, mozda je do nje😉 taj umor.
    Ah, muz🙄. Preuzme maloga max 15 min dnevno. Ne zna ga umirit ako krene plakat, pa sam u blizini. 
    Vrucina... Klimu nemamo. Mali je nocas spava samo u peleni i dvaput sam mijenjala plahtu, sve je bilo mokro od znoja. Jel kod jos koga tako? A mislila sam da ce mi romperi trebat kao pidzamice😁

annika
    28. Lipanj 2020. 11:08

Mrgude cikla se kuha u kori. Mozes je i skuhati pa oguliti i zamrznuti

[iimg]

DeeDee
    28. Lipanj 2020. 11:19

Đizs, onda ja imam jackpot doma 😮 mutav alii ipak jackpot 😂 Evo peče lepinje i drži bebu i objašnjava joj proces izrade 💕💕
    Mi se danas možda odemo probat okupat, nismo još nikakve kerefeke uzimali ali ono, na ruke i pomalo, ako je uopće zagrijalo more..

[/url

DeeDee
    28. Lipanj 2020. 11:21

Hani moja ti je sad po doma samo u peleni, a kad idemo van kratki bodi. Spava u kratkom bodiću, stavim joj i tanke čarapice ali uglavnom ih skine u roku odmah. Ako se probudim preko noći joj pokrijem noge tankom dekicom

[/url

mrgud_zg
    28. Lipanj 2020. 11:30

Annika tak ju i kuham. Al ak dajem 3 dana kaj bi onda svaki dan trebala novu? Mislim glupo danas smrzavat za sutra. Il bi pola moglo ostat u frizideru do sutra? 🙈  uzasno se glupo osjecam dok postavljan ova banalna pitanja 🤯😣
    Deedee meni je more jos ful hladno. Njega sam umocila 2 dana i on se smijao. Al isto na rucama, pa malo nogice.. kolut sam kupila al za to planiram jos pricekat dok se ne zgrije more..

Lorena94
    28. Lipanj 2020. 11:59

Ćao drage.. Noćas se pokupila u dnevnu na kutnu nakon pol sata evo nesposobnog jer ne zna umirit malog, stvarno ću ga maljem utuć.. Od jutros nervoza na najjače. Mislim da ću poslije napunit bazenčić i nek se kupa malo. Ja bih na moreeee..
    Danas ne kuham ništ, mali će isto dobit neku gotovu kašicu, klimu nemamo, ventilator crko noćas 😤😡😠🤬 

Taani
    28. Lipanj 2020. 12:20

Evo i nas malo 🥱
    U petak navecer na neodređeno preselili kod mojih, u puno manjem smo prostoru, ali nam je i lakse. Baka nam kuha, prabaka voza u kolicima po ulici 😁. Ulica je slijepa tako da nema nepotrebnog prometa. Uglavnom smo vani jer malac ne moze biti u 4 zida, ali nekako se da u hladu sjediti vecinu dana. Sad bas ne, do negdje 4,5, ali prezivit cemo u kuci. 
    Njemu smo svu opremu preselili ukljucujuci kinderbet i isprve pomaknuli kupanje na 9, tako da do 10 zaspe. Najvise me strah bilo promjene okoline, ali evo 2 noci spavao super, buđenje oko pola 6, 6. Rano je, ali i bolje, druzimo se na dvoristu dok je temp super.
    -
    Danas smo mu ponudili tikvicu 😀 jucer nismo stigli. Nije bio odusevljen i brzo je odustao i bunio se. Ali definitivno smo pogrijesili vrijeme. Ja pratila generalne upute, 30-60 min prije jela, a on bas tad inace krece kenjkat i uspavljuje se. Sutra cu probat 90 min prije 🤷‍♀️.
    -
    Mislim da je Simbalija spomenula skvrcene prstice na nogama, to i mene zanima. Cesto vidim da to radi. I jos nesto... Skupi sakice i ruke drzi onako kraj tijela prema gore, kao da je uzbuđen, al i to mi radi cesce nego mi se cini okej 🙄. Jel trebao to sve vec prestati raditi? 

annika
    28. Lipanj 2020. 12:24

Mrgud ja bih odrezala koliko mislim skuhati i ostatak drzala u hladnjaku

[iimg]

• mom12
    28. Lipanj 2020. 13:57

Pozdrav cure...mi smo ciklu probali☺️☺️...mrsti se dok jede al otvara usta😂😂...
    Da u kori sam je skuhala i zblendala...
    Najvise smo u bodicu...upalimo klimu da rashladi a ne spavamo pod njom....muz se poigra sa njom...kad place samo bez upozorenja proslijedim..
    Ko ga pita...spava noc tako da nemam problema sa tim...
    Kuhanje mi je slaba strana nemam se s cim pohvalit od menia😂😂...

Lavica27
    28. Lipanj 2020. 14:33

Bok cure, letimicno sam procitala,vidim svi iste borbe, kasice i vrucina... mi spavamo s otvorenim balkonom i vratima a kroz dan dok klinci spavaju s klimom hladimo... on je ili u bodiju ili u romperu. 
    Danas smo probali prvu kasicu. Kruska domaca, bilo je zacas gotovo u kuhalu i lijepo je izblendalo. Ponudila sam mu u uzasno vrijeme (pola sata nakon sto je vec trebao jest), sve je smazao u roku odmah pa sam mu mlijeko dala jos. Zasad dobro prihvaca kasice...
    Uzivajte i za nas po vani :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.