Jutro/dan. Nakon jucerasnjeg mucenja jutros pokakao kaku u komadu i to povecu crvena mu guza bila. Ali eto 6 dan i uspio je. Sigurna sam da ima jos toga u njemu.
Ja da budem iskrena neznam posto ne idemo ne nigdje sto tocno trebaju raditi ali vidim da sve sto pisete on radi pa sam na miru. Ljulja se lijevo desno gura potrbuske okrece stavlja igracke u usta i na trbuhu i ledjima.
Meni menzisu jos niti traga isto bojim se ako dodje da ce mi biti to odbijanje sise i vristanje.
Lorena kao sto su napisali izbjegavati usisavac tj ograniciti na 2 3 put dnevno njima je sve u razvitku i srednje uho a sve je to povezano otvoreno i mali su za takve manipulacije. Cure su pisale ovdje kako dobri ocistit nosic na bok ustrcat fizioloskuda mu na drugu stranu nosica izadje i onda ponovis s drugom.
Iskusne mame ce dat najbolji savjet.
Mikio odlicno sigurno joj godi klima.
Deedee ajde barem je bolje nego jucer. Bit ce to ok. Ispraksat cete se pa cete prezivjet tih par dana mjesecno 😉
Mikio fkt prekrasno da tak spava. Bas mi je drago 🥳🥳. Sigurno joj godi zrak. Drzim ti fige jedino da se ne navikne pa vrati na staro. Tak je moj prvi put na moru 4-5 dana spavao savrseno i nakon toga se naucio 😂 na zrak i prestao spavat savrseno 🙄
Bobica weeeee za kakanje 🎉🎉
Nama od jutra pada kisa. Poludit cu😫
E za spavanje. Ja sam kupila spontano u ikei vrecu Jer su u ca sve bile rasprodane dok sam ja dosla, i meni je super. Bas je tanka. Stavim ga samo u bodiju ujutra. Jedina mana po meni je kaj se kopca od glave prema nogama, to je kao da se mogu luftat ak je Vruce i za lakse presvlacenje, al meni je kad ga ubacujem unutra ipak lakse onak. On se meni zadnjih mj dana tolko puta izvrti ljevo desno pa na trbuh i nazad da deka traje 5 min, vreca je spas
Simbalija, 🙋 evo jos jedne s jorganom🙈😁, a on spava u bodiju na špaline pokriven lancunom.
Ovih dana se stalno znojio, i danju i nocu, samo sam ga presvlacila. Ispraznila sam ladicu s vel 68, presla sam na 74.
Mikio, citam ono "moja bi spavala do jutra" i vracam se tri puta da vidim tko to pise😁😁😁 bravo
Lavice, zahvalnice su bas slatke. Mozda ima jos koji N koji se bas tada krsti, ali samo je jedan lavić🦁😉
Hvala na podršci 😁
Evo sad sam joj uvalila sisu nakon 60 izdojenog pa nije bila skroz gladna i jela je 🥳🥳🥳
Negodovala, ali jela. Nadam se da smo od sutra u normali.
Ja sam isto još (a najčešće i cijelo ljeto 🙈) pod poplunom.
Tu je danas isto neko debilno vrijeme, trebali smo roštiljati ali smo prebacili na sutra. Čak mi i paše, kauč, dekica, knjiga, ona leži na meni i mazi se, svako toliko zaspi, još sad kad je prihvatila sisu, baš mi je neki mir.
[/url
Mi ne vjezbamo nista🤪🤪...ja je tu i tamo sjednem ima par dana...naravno ne moze sama...vec je ja sjednem na sebe...glavicu cvrsto drzi a i ima vec 6 mj...pa se nadam do 8 da ce sama moc cvrsto sjedit...
Na netu pise da manje vise sve radi normalno, ja sam mislila da ne pa sam isla jutros u ducan.
Uhh Mrgud Zg jos 2 put poslije puna pelena. Krenulo je. Bas sa gustom jede kasice pa mi je zato bilo da to krene da mozemo papati.
Mom i moj tako sjedi u krilu lijepo hvata nozne prste naginje se skida carape, nadam se da cemo skoro montirati hranilicu. Imamo neku ogromnu chiccovu.
Ali za samostalno posjedanje ima jos vremena,
Iskreno mislim da ce nam porodajni proc u koroni izolaciji i karanteni. Evo danas opet krenule maske rukavice. Kad prodju izbori sve ce opet zatvorit tako mi se cini.
Mi smo kod bake i djede na produzenom vikendu i malac uziva ali isto nesto odbija sisu pa sam muza zvala da mi izdajalicu donese. Jedan obrok nam je AD a jedan izdojeno i tak kombiniramo.
.
Mikio braaaavo za spavanje 🥳🥳🥳 mijenjaj zgradu u ZG hahaha
Deedee umrla sam na muza i vodu 🤣🤣🤣
Btw i ja sam smrznuta..ne micem poplun...ako nista drugo hladi me po ljeti.
Jadno moje dijete sto je u sebi drzalo. On danas kaka cijeli dan pomalo i sad je vec bolje mekse je sve i lakse ide van. Mislim nakon 6 dana bilo je vrijeme.
Kako je netko pisao cini mi se Losa tko bi rekao da cu se toliko radovati govancetu.😂😂
Ekipa na moru pozdrav i uzivajte mi smo inace svaki dan vani barem 2 x ali danas je toliko ruzno i kisa pada svako toliko pa nismo isli. Teze meni pada nego njemu kad smo cijeli dan kuci.
Uf ja tek kratke pocela nositi mislim da cu se kupati tek kasnije kad jos ugrije ako budemo smjeli van kuce.😯😯. Isto poplun imam cijelu godinu.
Vecer cure,
svima na moru zelim da vam vrijeme i more budu 👌
Kako se borite protiv komaraca sa bebama kad ste vani? Da li ih mazete ili sprejate, cime?
Cure navijam za kakanja, pratim rezultate 😁 Nama je batat malo zagustio, ali otkad je maslinovo uvedeno, ide dobro, malo bude u obliku i boji dnevne kasice, malo mlijecnih, ali budu 2-3 💩 pelene dnevno. Samo je postala malo glasnija kad kaka, bas onako se lijepo oglasi i zasuze oke 🤭
Pocela je plakati na nepoznate ljude, kad smo vani, ako me ne vidi, panika, sve me strah sad kad idemo na more kod mojih, a svi je jedva cekaju, kako ce bit veselo.. Srecom brzo se smiri i opusti, da li vasi imaju takve epizode?
Naravno Macutice kad ga uzima netko od rodbine. Ali samo prvi put poslije se opusti bude ok. A za nepoznate ne ali onako me cvrsto drzi kad vidi nekog koga ne poznaje.
I mene zanima sta sa komarcima piknuli su ga vec dosta puta. Ima onaj Autan sprej ali neznam jel smije beba ili ako ima neki drugi bas za bebe. Mi imamo komarnike na prozorima i stavljamo tbl navecer ali za vani jos neznam jer nismo i to doba vani to cemo tek krenuti.
Sortiraj odgovore
Najstariji