ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    22. Lipanj 2020. 09:09

Hvala vam curke! 
    pratim ja nju itekako 😀😀 nadam se da će to sve biti nekako mirno i da nije strašno to izbijanje zuba 🙄🙄

Grizli
    22. Lipanj 2020. 10:19

Nita moja je isto imala tako sluzastu zelenkastu stolicu pred izbijanje zubica. Cak je mojoj bilo i sukrvice, dal od toga ili neceg drugog neznam. I isto je imala malo povisenu temp al nista nismo reagirali sa lijekovika nego sam joj samo dala da zvace one grickalice s time da sam joj ih ohladila u frizu pa su joj vise pahale.
    Za komarce meni su preporucili neke naljepnice squitos ili tako nekako iz Bubamare. U limenoj kutiji budu nekoj 60 kn. Preporucila mi kuma al nisam jos kupila da sama probam. 

• Zarica
    22. Lipanj 2020. 10:59

Mi u ljekarni pitali sto za komarce da uzmemo pa su nam rekli da je premali i rekli da najbolje fenistil gel za nakon uboda ako zatreba... 

• Nita9999
    22. Lipanj 2020. 11:45

Hvala cure još jednom, ja se isto nadam da su zubi i da nije ništa strašno. Brine me što je već 4 stolice imala od jutra ( jesu i vaš tako??). Bojim se samo da nije rota u nekom obliku. 

PetraB
    22. Lipanj 2020. 12:12

Nita jesu bas obilne 4 stolice ili? I jesu li normalne ili proljevaste? Recimo nama su u bolnici znali dvije pelene pisati pod jednu jer su kolicinski bile manje napunjene. Ali i ako su pune ne mora nista znaciti, mozdq je bebacu takav dan danas jednostavno. Moje kakaju 1-2 puta dnevno ali ima dana kada i propuste kakanje ili bude 5 stolica. Prati samo. A sumnjas na rotu zbog cega?
    Moje su evo lude zbog zubica... Ovu noc i uzasno spavale. Kad namazem anaftin gelom, bude mir sat dva, pa onda tempiram to pol sata prije flase da u miru pojefu i zaspu i spavaju sat vremena i onda krece dernek opet 🤦🏻‍♀️... A garant ce prvi izbit za dva mjeseca tek 🙄
    Za komarce... Za cure jos nista nisam nabavila. Izgleda da chicvo vise nema onu kremu 0+ koju sam koristila sa starijima. Njima sam sad uzela isto kao i Lavica Piktan. Za curke cu vjerojatno naljepnice za kolica + ona mreza i Fenistil za poslije uboda... Valjda cemo prezivjeti, jer kod nas ih ima bas puno. Al u kuci rijetko jer su svi prozori s mrezama. 

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    22. Lipanj 2020. 12:16

Petra ima chico krema u Bipi sam našla! 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    22. Lipanj 2020. 12:37

Moj se nocas bas mucio zaspat. Nikako se nije mogao smirit. Ni na rukama ni jedan polozaj. Ne znam dal su zubi il takav dan il previse podrazaja, veselo nam susjedstvo tu na moru.. ugl na kraju zaspo kod mene u krevetu drzeci me s obje ruke za glavu. Al budio se samo u pol 2 i u pol 6 za jest. S tim da ni tad nije mogo sam zaspat. Eto iznimno je danas spavao sa mnom. Od jutra se cini super volje. Ko zna kaj to dode. 
    E i prvi put nije kakao od prekjucer Ujutro. To je najduze Ikad. 
    Mi se nismo jos odvazili na kupanje. Al danas je doslo bas ljeto. Danas idemo kod frendova radit orahovac i neke pripravke pa cemo sutra napokon probat more 😁

Grizli
    22. Lipanj 2020. 13:02

Cure kako mogu pripremiti palentu? Jel skuham normalno onu instant pa izblendam sa izdojenim ili? 🤨

• Bobica91
    22. Lipanj 2020. 13:55

Da. Ide jedna jusna zlica palente na 100 ml vode i onda izmjesas sa cim zelis. 
    U bipi drze twistshake sad je cak nesto snizeno kupila sam bocicu za vodu za sa onim dodatkom za voc3 pa budemo probali i tu. Imaju i tsnjurice i bocice i pribor bas lijepo. 

• Bobica91
    22. Lipanj 2020. 13:58

Vidjela sam i taj chicco za komarce za bebe ali nisam uzela probat cu prvo sa metodom Anike voda limun i lavanda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.