ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Lipanj 2020. 21:30

Mom kakav je taj mullerov kolut? Ja gledam sto kupiti iako mislim da cemo na more 1 put ici kakav mene entuzijazam pere s tim kupanjem u moru. 
    Annika 🤣🤣

Lavica27
    19. Lipanj 2020. 22:18

Jedina razlika (koju vidim) je da je fredov kolut ima pojaseve... uglavnom,preskupo.
    Annika ti si meni zivi smijeh🤣
    Mikio da...to je s djecom. Iato stvari pakiras kad ides na 3 i na 10 dana. 
    Mom sretnih pola godinice :)
    Hvala cure na podrsci😘

Simbalija
    19. Lipanj 2020. 22:22

LoSa

Ja isto ne kuzim sta je s tim kolutom iz dm-a da je toliko skup
    Nego… vidim da ste pisale da su pod Lidlovim satorom romperi za 20 kn. Pa normalna cijena za dva je bila 44.90 ili 49.90. Nije bas nest toliko jeftino da se isplati satima cekati

U DM-u je Fredov kolut u kojem je beba kao položena da pliva, nekako na stomak pa tvrde da to bebe više vole. A ovi drugi koluti su oni žuti sa gaćama u koje staviš bebu. Barem pretpostavljam da se o tome radi 🤷🏻‍♀️
    --
    Cure sutra i preksutra je u šatoru od Lidla 50% na sve 😁 intro informacija 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    19. Lipanj 2020. 22:22

Lavice sretno sa vjezbama....
    Intex se zove ima naslon i za sjest...ugl ok mi se cini...
    Malo sam seprtljava bila ono kosa mi se cupa pa dok sjednemo pa dok se snadem kako je obuc tamo...al slatko je bilo🙃🙃

• Bobica91
    20. Lipanj 2020. 10:40

Jutro/dan. Cudno kad ujutro nitko ne pise. 
    Kod nas kisa padala pa smo svi bas lijepo spavali. Nego nastavljamo sagu ne kakanja. Danas peti dan. Popila sam kamilice slatke kuhala suhe sljive pa to jela i pila i dojila pa se nadam da ce to proraditi. Trbuh mu je mekan masirala sam bio u kupki tople vode. Nesto ce pomoci. 

DeeDee
    20. Lipanj 2020. 11:09

I ja sam već pet puta dolazila i nigdje nikog 😱
    Nego, ja upravo procurila - 27.dan od prošle, izgleda da se mogu oprostiti od mojih 31-32 dana ciklusa 😩

[/url

Simbalija
    20. Lipanj 2020. 12:24

Mi danas slavimo pola godineee 🥰🥰🥰 kako vrijeme ideeeeee 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Bobica91
    20. Lipanj 2020. 12:32

Mikio je kakala tvoja beba? Kako je krenulo na vijestima opet cemo svi hodati sa maskama i rukavicama uzas. Mislim da ce nam ovih drugih 6 mj jos brze proci.

mrgud_zg
    20. Lipanj 2020. 12:36

Pozz zene! 
    Mi od jucer ja moru! Isle mama, mali i ja. Pakirala se ujutro solo doma uz njega. Znaci najveci show ikad. Krenule smo sa sat vrmena zakasnjenja u startu a put prosao savrseno. Podojila ga na trajektu i bio super volje do kraja. 2 sata spavao u autu. 
    Nije bilo egzorcizma prije spavanja bez obzira kaj je nova sredina 🥳🥳. Ali nije nesto super spavao, al nema veze. Prva noc u putnom kindacu, vjerojatno mu se sve ljulja pa mu oprostim 😁
    .
    Lavice bas mi je zao za sve kaj te snaslo. Ali svaka cast za vjezbanje 💪
    Losa predobro si napisala 🥳🥳 
    Mikio sigurno ce vam more proc super! 😉
    Ja sam uzela taj jeftiniji kolut u konzumu za 30-40 kn. Mislim si ovo ljeto on ima 6 mj. Sigunro nece jos “plivat” pa mislim da mi je dovoljno. Nadam se da cemo se mi ovupat ovih dana. Nocas je padala kisa pa mi nije nesto vrijeme 🙄
    E imam pitanje, dobila sam 1 domaci celer (korijen). Danas nam je 3.dan brokule. Mislila sam mu malo tog celera pomijesan s brokulom i mrkvom koju je vec jeo. A onda sutra dat nes novo. Jel to glupo? Nemam vise tog celera za 3 dana... skuzila sam da sam previse pocela razmisljat pa si radim presing 🙄

mrgud_zg
    20. Lipanj 2020. 12:41

Mom i simbalija sretan polurockas 🥳🥳🥳🎉🎉
    E mene poslje carskog nitko nije narucio na nikakve preglede osim redovnog. A znate kaj sam skuzila? Da mi je rez uzasno visoko 😫🙄. Znaci jucer sam prvi out izvadila badice. Doslovno mi se place. Al lako za to. Doslovno mi je rez na ceti od badica, a nemam neke niske gace, koma. Uvijek sam mislila da to bude puno nize 😔
    E a to kakanje 🙄 moj je poceo kakat  1-2 puta dnevno. Al to bude krcato do vrha. Jos kak su kasice bude kaos. I kad zbrojim ono prevrtanje, doslovno ga svako kakanje nosim u kadu i tusiram 🙄😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.