ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    22. Lipanj 2020. 20:42

Evo i mene 🙋
    Ajde mikio, ful mi je drago da je prošlo tako lijepo, držim fige da se nastavi i doma 🤞
    Kod nas štrajk i dalje, jučer dva puta prihvatila cicu i to je bilo sve..ali iskreno, danas se nisam ni trudila, ponudila i kad nije htjela samo izdojila ili napravila bočicu. Imali smo roštilj cijeli dan, bila je ko bubica ali je 90% vremena bila po rukama, i ja bi bila bubica 🤪
    Nita drago mi je da si se javila, ali mi je žao razloga 🙄 valjda će brzo proći 
    .
    Vodu planiram s kašicama kad krenemo. 

[/url

• mom12
    22. Lipanj 2020. 21:03

Mi malo vode pijemo...sve me strah dajem joj na kljunasicu od twistsake to sam kupila...al mislim da joj ne odgovara mada sam joj prije imala bocicu normalnu za vodu od aventa al ni iz nje nece🥴🥴...pa se mislim da uzmem onu carobnu casu od nuka...al neznam od koje dobi ona ide....al ona jednostavno nece vodu bas pravi neku facu ajme  ..a mislim da joj guzari kupim sok da bi sama uzela u ruku i pila😁😁😁...al valjda ce pit kad ozedni

Lavica27
    22. Lipanj 2020. 21:05

Hej cure. Nadam se da je bio dobar vikend svima. Meni je muka vise od ove korone,ako cemo ipet morat otkazivat krstitke. 
    Drago mi je mikio da je curka bila super!
    Nita prati kroz noc i ako ti je imalo cudna, pravac pedijatrija.
    Ja cu pocet s vodom slijedeci tjedan kad i s kasicama. Btw prijedlog za prvu kasicu? Mislila sam hokaido tikvu al pameti moja gdje da je nadjem u srpnju🤣 Tikvicu se bojim da mu ne bude bljutava,mrkvu-ionako ne kaka svaki dan... 
    Lorena tako malim bebama (barem je meni rekla pedica ibu Heleni) se smije 2-3 na tjedan usisavati,bas zbog srednjeg uha...

Lavica27
    22. Lipanj 2020. 21:07

P.s. Nuk magicna casa vam ide od 8 mjeseci,nije bas lako potegnut iz nje.

MaRe
    22. Lipanj 2020. 21:08

I mi stigli doma.
    Danas je sav neki cendrav.."spava mi se a ne dam se uspavati". Isto i dalje nesto brljavi s tim sisama i nece pa sam mu davala AD dok mi ne postanu preteske pa bi mu njih uvaljivala.
    I nocas se budio u placu par puta 😒🥴 navikla sam se na ono lijepo spavanje hahahahha
    Jao a dns je kakao nakon 3 ili 4 dana...i kak je dosta Ad-a dobio preko vikenda bila je gusca kakica al staaaaa je to smrdiloooo ajmeeee meni hahahha a kaze mi mama sta se cudis bit ce to i gore kad krenete s kasicama 🤣🤣🤣
    Ovaj tjedan krecem u pripremu i obuku i krecemo i mi s kasicama...ne možeš od njega nista jesti koliko gleda i mljacka 🤣
    Nita nadam se da ce vam noc dobro proci i da su samo zubici u pitanju. 

Red Fox
    22. Lipanj 2020. 21:13

Bok svima, mi smo se isto ovaj vikend naputovali, al po kopnenom dijelu Hrvatske. Svi smo tak umorni da i mali i muz i pas vec spavaju, a i ja se polako spremam.
    Mikio i meni je menga isto tako bas jaaaako obilna i to do samog kraja. Nadam se da ce proci.
    Kak se tice proljeva, ja nemam iskustva, mi imamo problem sa cvrstom stolicom. Al za kaj god bi mi bilo cudno provjerila bi kod pedijatra.
    Ja sam vodu pocela davati sa negdje 3 mjeseca, zlicicu na dan.
    Kaj se tice kasica, moj i dalje pojede par zlica i nece vise. Nekak mi se cini da nikak ne pogodim pravi tajming. Malo me to pocelo vec muciti u smislu kaj ak nekaj radim krivo🙈 kolko dugo vam traje hranjenje? Kak ih hranite? Znam da je Losa rekla u krilu, ja sam isto do sad u krilu.

• Bobica91
    22. Lipanj 2020. 21:17

Nita9999 super da je bolje ali kako ti je napisala Lavica ako vidis da ne stima nes odi bolje na pregled pa si mirna. 
    Mom ne treba njima puno vode oni se tek uce mom je fora kad ja pijem vodu na casu me promatra pa mu ja u plasticnu stavim pa on pije malo se zalije ali i popije ali ne radi face tako da moguce da joj je bljutava i to je to. Propit ce se kad ozedni.😂😂
    Menstruaciju jos nisam dobila pa ni neznam kakva ce bit, ali Mikio super za curu godila joj promjena a i ne mora znacit da se nece nastaviti ipak nam bebe imaju pola godine.
    Lavice nadam se da cete obaviti krstenje. 
    Brat je odgodio vjencanje bas neki dna bio termun sve dogovoreno i placeno jbg.
    A za kasicu hm pa tikvica je meni bas fina bila malo sam mu mog mlijeka umjesala cisto mrvicu. Buternut tikvu ssm u lidlu uzela znam da nije domaca ali je bas jako fina. Ovo ostalo sam nabavila domace pa ledila i radila paketice. Mozda pastrnjak on je slatkast ili batat isto bude fin. 

DeeDee
    22. Lipanj 2020. 21:21

Mikio zaboravila sam prokomentirati, meni su prve bile stravično obilne, samo noćni ulošci, xy promjena dnevno, od prvog do zadnjeg dana. Ove sad su mi već dosta normalnije.

[/url

• Bobica91
    22. Lipanj 2020. 21:25

Red Fox ne pogodim ni ja uvijek ali se trudim. Znaci cim se dignem podojim i idem raditi kasicu. Znaci u 10 da je jede ali u biti da ne prodje vise od 2 sata da je budan jer onda ide dreka i nece jesti. I stavim ga u krilo priblizim stolu i onda se glupirsm zlica meni zlica tebi nejedem samo vicem mmm pustim da mrlja po ustima budem i ja od kasice. Npr danss nisam pogodila tajming morala sam pustit kasicu i dat sisu. Nekad mu ne bude fina pa pojede par zlica. Vocne pojede skoro sve povrtne pola od onog sto spremim znaci nekih 100 g. Ali nije svaki dsn takav i ja se tako osjecam nekad ali to je njima sve novo. Hranjenje traje kako kad nekad 15 min nekad prrkinem kad vidim da nije od volje. 
     Mare da od kasica smrdi bas kao i nama nemozes fulat 😂😂 al nema veze samo nek on kaka bolje nego da se zastopa.

Macutica
    22. Lipanj 2020. 21:33

miki0

Koje zatisje na forumu… Nadam se da ste svi uzivali za produzeni vikend. Nama je bas bilo lijepo. Evo vratili se za zg 😭 sutra smo nas dvije same…
    Ona je na putu stvarno bila super, super je spavala (sok 😳) , super je bila preko dana, sve je promatrala, a baka i deda se nauzivali. Bas me zanima kakva bude nocas i sutra kad ostanemo same 😅 al ocito joj godi morski zrak. Ak doma nebude spavala fakat cu radit razmjestaj u stanu da nebi bile krive podzemne vode 😏
    Nita moja je nakon cijepljenja od rote 11x kakala u 1 danu, sve nesto polutekuce, ja sam ju samo stavljala cesce na cicu da ne dehidrira i davala probiotik (to i inace dajem svaki dan al je ped rekla poduplati dozu tih dana). Moja ti je pod normalno znala kakati i po 5x dnevno do prije mjesec, dva.
    A da ima rotu to bi ti bilo da prostis dreka po svuda i curilo bi nekontrolorano plus povracanje.
    A sto se tice vode, bez obzira jel dojena ili na ad voda nije potrebna. Dapace, citala sam znanstvene clanke da nije dobra prerano jer ispire dobar soj bakterija iz crijeva. Ona se pomalo uvodi kad se krenu davati kasice. Ja joj dajem uz kasicu par zlicica prokuhane vode. Na bocicu nezna piti. To cu sad morat ju uciti pomalo da se mogu izdojiti i ostavit ju na koji sat da obavim za sebe sto trebam.
    Lorena moja sveki isto tak nabavila svega za doma, kinderbet, hranilicu, cak i as 🤦🏼‍♀️, kao ak ce joj trebat. Znaci dodemo tam 1x u 2 tjedna na pola sata, znaci netreba ti to sve, al dobro… E i onda forsa da sve iskorosti u tih pol sata 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Cure koje ste dobile mengu kakve su vam? Znaci meni je danas 5.dan i dalje curim ono izljevi. Tak su mi sve do sad bile… Bas ono 8 dana bas curenja. 😵

Bok, super za miran put, sigurno cete solo uzivati 🤗
    Meni su menge srecom kao i prije, nisu bolne, samo prvi dan i rez iznutra i 2 dana krvarenja, a ostale dane ciscenje do 5-6 dana ukupno, malo se samo ciklus smanjio, sa 30+ dana na 26-28..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.