Naravno Macutice kad ga uzima netko od rodbine. Ali samo prvi put poslije se opusti bude ok. A za nepoznate ne ali onako me cvrsto drzi kad vidi nekog koga ne poznaje.
I mene zanima sta sa komarcima piknuli su ga vec dosta puta. Ima onaj Autan sprej ali neznam jel smije beba ili ako ima neki drugi bas za bebe. Mi imamo komarnike na prozorima i stavljamo tbl navecer ali za vani jos neznam jer nismo i to doba vani to cemo tek krenuti.
Bas zato pitam jer stavlja ruke u usta i bojim se da su te kreme i sprejevi dosta stetni i otrovni, valjda postoji nesto sto je manje opasno za bebe..
Mazes li cime ako upikne ili za sada nije bilo potrebe?
Nije bilo potrebe jer bude bas mala crvena tockica ali neki dan predvecer uzas dodjem kuci 2 uboda na celu 2 na licu kao da ne vodim brigu o njemu je izgledao 😂🤐. Izbockan posvud. Na nogicama isto. A bilo je tipa 19 i 30 kad smo izasli van. Tako da bas sad gledam ima chicco sprej protiv uboda komaeca za bebe pise primjeren za bebe starije od 6 mj. Nasprica se i umasira pise prirodni sastojci. Bubamara i kosta nekih 49 kn. Mozda cure znaju za nesto bolje? 😊
Mi imamo komarnike na prozorima...vani nista ne spricam a za ugriz kupila u ljekarni pranarom kao bio neki roll on...jos je nije nista ugrizlo nadam se da cemo izbjeci
I u bipi ima sprej za komarce cak mislim da je na akciji...ja gledala al odustala...zao mi ju je sprejat🙈🙈
Cure, napravite same sprej, kupite malu bočicu sa prskalicom, unutra malo vodice, malo limuna i malo ulja od lavande.
Treba prvo samo kapljicu, da se uvjerite da bebici ne smeta.. jer, može biti alergija na citrus ili lavandu.
Ako ne smeta bebi, super, komarci bježe od toga.. a, sigurno će ih upiknut koji, ali puuuno manje.
Ima tih prirodnih kojekakvih pripravaka još.. nama je ovo ok..
Nikad nisam prskala ni sebe, a kamoli bebe tim nekim sprejevima.
Moje mišljenje je da je to jako loše za kožu.
Vidim da ima i nekih narukvica i kremica te nekih uzv aparata na daljinu kao neki prijenosna zastita za komarce, ali da sto manje kemije to bolje.
Beba2019 hvala imam kuci sve sastojke pa cu bas isprobati. Napravit cu vise pa cu i sebe onda tako stititi ja inace sebe naprskam kupim sprej jer sto mwne grizu komarci to je uzas. A sto mi sporo prolaze ubodi e to je jos zalosnije. A ni ja ne pomazem sa ceskanjem ali nemogu si pomoci kad me ugrize.
Ja imam Piktan pririodni sprej za kcer. Al dok je veca s cca 2g sam je spricala. A u baby centru sam uzelw one silikonske kao narukvice protiv komaraca i to sam na kolica nstavila.
Jutro curke, nadam se da ste mi sve dobro ( u zaostatku sam nekih 80 stranica, a uvijek sam bila redovna)..
Molim za savjet ako se koja susretala.
Već dva dana beba ima 2 x dnevno stolicu( inače je jedna već jako dugo), jutros sam primjetila i pojavu sluzi u stolici i već dosad je obavila 2 s tim da je druga čak bila tamnije malo zelena. a ove zadnje su bile svijetlozelene kao s nekim komadićcima, ne znam kako objasniti.. Temp 37. 5...
kad trebam reagirati s čepićem??
Ako se ne varam da sam nekad čula d aje moguće pred zube tako? ( Nos nije bio ni sluzav ni šmrkljav, povremeno kiše stalno i sad smo jedan balac zelenkasti izvukli).
Hvala i oprostite na podužem postu
Nita skidaš temperaturu kad je preko 38,5 ( u guzi 39) ali bitnije ti je pratiti opće stanje djeteta. ako vidiš da je u bolovima naravno da ćeš dati čepić i pri 38,3.
ta sluz ti može biti i kad je beba šmrkava, kašljuca i nije ništa strašno
[iimg]
Nita maloj su takvi simptomi bili identični prije izbijanja zubića.. I sluz i zelenkasta stolica onako proljevasta, temperatura 37.2 s tim da je njoj to kratko trajalo jedino je sluz ostala dugo, ali to je od slinavljenja. I cijele noći je žvakala bradavice 🙈 ali dobro to nekad radi kako god 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji