Mrgud zg ovisi tko ti radi rez i moj je visoko mislila sam ce bit nize ali s vremenom ce doc na svoje to koza i oziljak. Pa mozes ali celer ima aromu pa ga nemozes puno ni staviti barem ja ne bi. A mozes mu i kupovnu dat da si bzv ne razbijas glavu. Ako nemas sastojke. Ja cu tako kad budemo negdje isli a ne planirat tj jo i tim opterecivat. Ako ste kratko ako ste duze onda je drugo.
Da bar moj kaka bila bi sretna😂😂 bolje tako znaci probava mu super stima.
Losa super si napisala balans je potreban.
Ste gledali veceru za pet onu Anitu veganku u Slavoniji. E pa to je isto cisti ekstremizam naspram prehrane. Ni mlijeko ni nis a bez ubijanja zivotinja.
Znači ja ću podemonit. Opet se ponavlja ista priča od prošlih stvari, apsolutno ne želi primirisat sisi, kako je približim počne izvijanje i urlanje. Sad čekam da mi donesu AD jer smo otišle bez, dobila sam stvari kasnije. Ujutro je normalno jela, doslovno od kad sam procurila neće 🙄🙄🙄
[/url
Hvala svima na odgovorima za.posuđe i pribor 🥰. Jutros sam uz kavu naručila Twistshake First meal set... odgovarala sam se mjesecima jer je kao skupo, a onda se sjetila da mu još ništa nismo kupili od novca iz babinja, tak daaa baš me briga 😂.
-
Btw, napokon sam se i ja naručila kod frizera 🥳 3.7. is the day
-
Ja danas krenula pakirat stvari u garažu dok je baka čuvala bebana, mm otišao po pločice... Plan ie sljedeći vikend napustiti objekt i preseliti kod bake dok su radovi po kući.. uf, to će biti veselo.. Tako da ja narednih dana moram većinu stvari popakirati 😪. Srećom pa nemamo puno stvari u kući 🙊💩🙉.
-
DeeDee, jbemu led i stvari... Ja sam dva put do sada imala i beban nije imao nikakvih problema sa sisom 🤷♀️.
DeeDee moj je nakon prve menge podemonio kako ti kažeš iako ni prije nije bio neki sisoljubac, onda je mj i pol samo bio na AD i sa 3,5 mj smo počeli sa kašicama. On i sad kad mu probam uvalit bocu povuče jednom i kao da kaže bjak 😂😂🤭Taani sretno sa parkiranjem, mi smo dok dam bila trudna kuću sredili, tj prizemlje, ostao nam kat, al to ćemo polako ☺️ Mrgud ne sekiraj se oko reza, moja poznanica je imala operaciju srca pa po pola prsa ima rez i nakon te operacije ostala trudna i ogroman rez imala od carskog, inače se bavila modelingom i bila opsjednuta time, dok se nije prvi put skinula na plaži i neki turisti ju pitali kak se usudila ostat trudna tak brzo nakon operacije srca.. LoSa moj T je danas već 4 puta kakao, do leđa, svaki put tuš! 😂 Više nisam popamtila što sam pročitala.. Eh da, mi smo šmrkavi, jadan zna kad vidi usisavač što ga čeka, danas poslije spavanja je sam vukao onaj nastavak da mu usisam nosić 🙄 ne znam kako da mu više pomognem, nismo još nabavili onaj strojček za inhalaciju. Spava na povišenom i milijun puta tokom dana čistimo nosić..
Meni je fascinantno nakon izdojeno hoće ali sisu ni slučajno, tako je bilo u prošli put 🤷
Taani mi smo sređivali stan negdje od mojih 7 mjeseci trudnoće do petnaestak dana pred porod 🙈
Tako da sam ja na komplikacijama čupala parkete, strugala tapete i tako to.
Sretno 💪💪
Lorena ajoj, nadam se da će brzo proći 🤞
[/url
Deedee kakvo je stanje?
E ja zaboravila za sude. Mi dobili jedan bambusov set, zdjelica tanjuric zlica i vilica. To mi donjela kuma s novog zelanda, obozavam ga 😍. I jedan set iz pepca 😂. I svi su mi preporucili nukovu magicnu casu. Ja kupila neki dan al ne kuzi on jos to. Ak cu imat dojam da je zedan kupit cu kljunasicu.
A nikakvo, niti da bi. Pojela je onda AD pa dva puta izdojeno i sad opet bočicu AD-a jer ne mogu u tako malom razmaku izdojiti, a sisu neće ni u ludilu. Zaspala je upravo pa se nadam da će se nakupiti dovoljno do idućeg hranjenja.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji