ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    19. Lipanj 2020. 16:15

Simbalija ma kako ne bi mogla moj sin je je do nekih godinu i pol jeo bananu, groždjice, jogurt i juhu. ništa drugo pod kapom nebeskom. Sad mu je kelj omiljeni ručak. Samo opušteno s tom hranom. Mamino je da skuha i ponudi. Moji klinci, a i mi sami, jedu stvarno zdravo. Na žlicu i  puno zelenjave; kruh,  deserte i grickalice sama sve pravim u što zdravijoj varijanti, sokove ne piju nikakve. Oko muževog nećaka su skakali i hranili ga satima- doručak i večera su sendviči, ručak koji ga natjeraju da jede žvače dva sata, ništa zdravo ne voli. A nada mnom su se zgražali kako to mene ne brine što sin neće jesti i kako ga ne tjeram

[iimg]

annika
    19. Lipanj 2020. 16:22

A LoSa tako je i moja kćer sa 6 mjeseci bila skoro 12 kg istopilo se. Hoda, trči. Da je kasno prohodala, je i još uvijek je lijena ko batina ali nešto je i do gena 
    Mališa danas batat, tikvicu i masl ulje. Smazao sve. 
    Lavice meni kad je pobjeglo prvi put nakon drugog poroda, bila sam u soku. I meni su razdvojeni nisici ali to ce morati malo pricekati dok ne uhvatim vremena za sebe

[iimg]

Grizli
    19. Lipanj 2020. 16:43

Lavice sretno s vjezbama i svime da prođu problemi i vrati se u normalnu dole sve sto se moze.
    Zarice meni isto je cudan osjecaj kad piskim nije vise onako ko prije. Bas sam neki dan komentirala sa sestrom da zvuk kad piskis vise nije isti kad rodis. Prije to sve nekako potiho bilo, a sad ko da neko kantu vode baci u skoljku 🙈.
    Simbalija boze dragi... Drago mi je da ne prtaim te fb grupe bas. Tu i tamo procitam one kasice i dobro se nasmijem pizd* i to je to. Otupila sam na idiotske komentare i pitanja i izmisljanja cinjenica godinama na vinskim sajmovima donjela mi zelicne zivce valjda pa se sad takvim stvarika samo smijem.
    Moja M u baby gym skuzila neku zabu da ima zasivene nogice i da se moze za to uhvatiti pa se fino dize o to. Sluzi joj kao ona rucka za dizanje nakon operacije. 🤨 Dakle sto ce ova jos smisliti jos ni 5mj nema. 

• Zarica
    19. Lipanj 2020. 16:48

Da, bas kanta vode😂 Doduse nije mi nije prije bilo nesto tiho, ali navala sad bude ko iz kante😂  
    .
    Simbalija, skinula sam sad wonder weeks, bas mi je supac:)

PetraB
    19. Lipanj 2020. 18:13

Lavice a jebate pa ima li nesto da nemas? 🤪 Al super da si se prijavila za vjezbe, bravo! 😎
    Joj... Klinci i pretilost i opcenito prehrana 😒... Vidjela mamu i kcer u gradu, mala sa prko nekoliko kila viska i sto ima u ruci? Skarniclu iz pekare i cocacolu...zero...yeah, pomislih, to ce ti pomoc 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A ne znam...ljudima valjda tako lakse... Ja ponesem klincima obicno voce, eventualno neke krekere i vodu. Mislim da se razumijemo, idem i ja u pekaru, i klinci jedu i to naravno al ne svaki put. No da mi dijete ima problem sa kilama sigurno nebi to radila. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

annika
    19. Lipanj 2020. 19:25

LoSa ma ja sam mislila na genetiku sto se tice tice lijenosti da mu ne znam obiteljsko stablo, dala bih ruku u vatru da mi je muz muz crnogorac

[iimg]

annika
    19. Lipanj 2020. 19:26

Nemam touretteov sindrom nego glup mob 

[iimg]

DeeDee
    19. Lipanj 2020. 19:30

annika

Nemam touretteov sindrom nego glup mob

😂😂😂

[/url

• mom12
    19. Lipanj 2020. 19:49

Mi danas prvi put bili na moru...bas nam je bilo lijepo....cura bas bila zadovoljna....
    Danas nam je 6mj pa cemo se slikat sa tortom za polurodendan😂😂🥰🥰...
    Ja imam twissake i tommi tippi zdjelice...twistsake bocicu mislim da je ista kao kod krizli i zlicice tt i slincek kao silikonski  tt...
    Kupila sam kolut za more u  mulera 65 kn...
    U dm u 180wtff....nisam mogla virovat...skoro ga kupila al reko aj idem jos pogledat...srecom kad jesam....

• Zarica
    19. Lipanj 2020. 20:23

U decatlonu je isto 70, a super je kolut, veliki i ima rucke plasticne da se beba moze uhvatiti za nesto. Mi jucer uzeli i sator za plazu iz lidla :) Za taj sator sa snizenjima sam nekad znala ic, al sad su muzu prepolomljena ledja da kopa po onim kontejnerima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.