Hvala cure. U pepcu je bilo tih kompletica sa leptir masnom za neke male novce. Budem danas prosetala do mullera i dma pa cu pogledati. Joj cure moj nije kakao tri puna dana danas cetvrti. Veseli je ne izgleda kao da ga to muci. Spremila sam kasicu ali neznam dali da je dajem dok ne kaka. Malo blitve buternut tikve i 2 zlice zobenih prokuhanih da budu sa sluzi. Kasica je na hladenju pa dajte savjete.
Aha sto se tice gostiju normalno je to bebe isto vole svoj mir i rutinu. Isto kao i mi mad netko dosadi samo mi prevrcemo ocima. Zato mi uzivamo u nasem miru.
Preskocit cu danas onda kasicu mozda bude kakao. Inace od rodenja je kakao 2 3 put dnevno ovo je prvi put da je nema pa sam zato zabrinuta. Hvala Losa
Ja imam socijalnu zdjelicu i kljunašicu iz Pepca i čini mi se da će to bit skroz ok. Bilo mi je važno samo da je bpa free. Imam i veliku bočicu twist and shake koja ima unutra onu pregradicu šupljikavu kao shakeri obični pa nisam 100% sigurna čemu služi #seljanka, za sad sam samo koristila posudicu za pohranu mlijeka koja je došla s tim.
A žličica mi je top 😂 iz uskršnjih Milka Oreo čokoladnih jaja 🙈🙈 a lijepo je tvrda plastika i taman malena da joj stane u usta, s njom joj dajem oleovit i espumisan, planiram i kašice u početku 😁
[/url
Bas sam htjela naposati za tu NUKovu magicnu casu sto je Lavica napisala... Odlicna stvar... Moraju povuci, kao "sisati" rub da bi popili...
https://www.babycenter.hr/nuk-10255392-loncic-magicni-blue-815758.html?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
url=https://lilypie.com][/url
Moji su imali ovako... Tanjuric i zdjelicu... Pribor nije bio plasticni nego normalni ali sa nekim fora drskama... U lidlu kupljen..., prvo su pili vodu iznormalne bocice kao za mlijeko, zatim ona bocica koja ima silikonski nastavak kao kljunasica pa casa... I sada malac ima sportsku bocicu kad idemo nekamo... To je sve kaj je nama trebalo... S tim da i taj tanjuric vise nije u opticaju nego jede izistih kao mi jer mu je to veca fora uvijek bila a ne taj tanjur "za bebe" zato za cure ne planiram nista posebno uzimati... Kad krenemo s kasicama, dobit ce svaka svoju zdjelicu i onda kako ce rasti cemo kupovati po potrebi
url=https://lilypie.com][/url
Simbalija htjela sam se nadovezati, jedna od zadnjih stvari koje sam pročitala prije nego sam zaključila da je stvarno krajnje vrijeme da deaktiviram fejs je rasprava na tu temu kod male kme. Ne znam ako koja prati, uglavnom stranica na fejsu se zove Mala kme osvaja svijet i već godinama s vremena na vrijeme bacim oko, žena mi se čini ok. Onako, sve drame koje mi tu pišemo ona malo duhovitije prikaže:)
Uglavnooom, potegla je temu mamećih grupa/foruma/slično i unapred posrala sve, ali ajde, ok. Ali brate mili, kad sam ja krenula čitati komentare, aaaa 😩😩
Ekstremi poput npr. roda nisu ni meni jasni, ali ne možeš mi se sprdat sa ženama koje uvode namirnicu po dva-tri dana ili ne daju bebi kekse, koji k?
Btw, ajme, ne mogu vjerovat da sam zaboravila podijelit s vama, valjda od šoka. Bio mi brat prošli vikend na nekom dječjem druženju i beba od 6 mjeseci ima 13kg!!! Jede apsolutno sve što i njeni roditelji i izgleda kao sumo borac. Za međuobrok je dijete (ponavljam od 6mjeseci) pojelo 2 kupovna voćna jogurta od 180g, ako laže on, lažem i ja ali pokazao mi je sliku djeteta. Ne znam, po meni je to čisto zlostavljanje evo 🤷
Tako sam pred par godina u restoranu vidjela pretilo dijete od nekih 7 godina i pretilu mamu koja mu naručuje nocu porciju nakon što je mali rekao da mu je dosta uz riječi "nemoj se sramiti, papaj papaj pa ćeš bit ko mama" 😱
[/url
Simbalija nisam popratila kako se zove to sto pratis sa tim super zanimljivim podacima... I ja bi i ja i ja... 😁
I meni isto ide na zivce kad neko bas napravi neku bolesnocu i onda #nemajka kao super sam si. Moj jedna poznanica (po meni bolesna u glavu kad moram tako reci) vozi dijete u jaju kojem su rememi vezani ali nisu stegnuti, beba joj ima 5 mj i prakticki uopce nije vezana. I ona mi salje alike sva ponosna na aebe sa tim #nemajka ta kraju i pise vidi kako se mi fora furamo. Meni mozak kuha. I takvih jos xyz situacija. I sta joj rec. Kazem joj nedaj boze prometu da imate dijete izleti ko metak iz toga, a njena izjava ma nebi mala je ona.
Lijepih kompletica kosulja, hlace s tregerima i leptirkom ima kod nas u c&a hrpa jedna po 60 kn (zutu tocku imaju), a cure nista nemaju a muske robice more sa tim zutim tockama na 70%.
Bobica mozda samo zobene da probas one otvaraju meni u trudnoci su bile spas za probavu. Tekva ko sto Losa keze zatvara. A zobene das obicne ili one bez glutena kao? Ja sam gledala te bez glutena mozda da probamo al nisam pametna dal da ili ne?!
Mikio trenutno otvoren samo hotel sa 4+ zvijezdice i ne pada mi napamet za tu kokos placat nocenje 200€ sa ukljucenim wellnessom bolje cu ja uzivati u tome a ona nek se safta na mom kaucu. 🤭
DeeDee oooo fuj... Samo cu to reci! Slazem se zlostavljanje. Nemam nista protiv pretilih btw muz mi je extra krupna klasa, al sopanje djeteta mi je bolesnoca sama za sebe. Ajde ako ti kao odrasla osoba se najedas to je tvoja odluka trpat djete mi dno i zao te djece mi bude.
Btw DeeDee ona pregrada ti ako sam ja dobro skuzila da beba nema grceve, ako mislis na ono ko neko sače unutra sto dodje.
Idem sad gledat tu magicnu casu...
Grizli da da baš kao saće, dobro si opisala. Hvala na objašnjenju 😁
[/url
Ja ovdje popljuvala bambusov set za jelo (jer mi je puknuo s kceri) i dobijem u babinju bambusov set i zlicicu od one Juditas world🤣 I dobila sam TRI silikonska bibs za hranjenje🤣 Svaki dan jedan valjda🤷♀️
Nego u strci vam nisam pisala da sam se javila u jedan studio za postpartum vjezbanje. I kako im pratim fejs imali su jako koristan tekst o urinarnoj inkontinenciji nakon poroda (meni se stanje grozno pogorsalo, nakon prvog poroda prilikom rekreativnog trcanja bi ispraznila mjehur bez da sam osjetila nagon ili mogla zaustaviti🙁). Ugl javila sw zeni da bi u grupi vjezbala i usput ubacila da imam tu stres knkontinenciju. Pozvala me na konzultacije, skinula do gaca i grudnjaka i cijelu ispregledala. Stanje je kaos. Imam dijastazu tocno gdje mi ide oziljak po sredini. Moram na individualne "rehabilitacije". Misicna atrofija,ledja u banani totalnoj...doslovce je nabrojala sto me sve boli bez da sam ista rekla. Kaze da rjesavamo zdravlje, a s vremenom ce kile ici dolje. Krecem drugi tjedan 2xtjedno po 90min. I obavezna samomasazaza oziljka svaku vecer par mjeseci bar.
Uglavnom kad kihnes i pobjegne ti nije normalno. I da ne smijem trcati ni pod razno dok ovo ne dovedem u red.
Tuzno je kako zapravo sve oko poroda pa i oporavak poslije je " ajd ne drami, sve su rodile i sta bi ti sad"...
.
Simbalija jako mi je zanimljivo ovo sto prenosis👍
.
Magic cup...opet vas u trosak bacam🤣
.
Grizli izdrzi!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji