ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    18. Lipanj 2020. 09:58

Jutro
    Mi imali dobru noc...od 8-3 pa od 3-8 😊 Sad je to vec nekih tjedan dana samo jedno nocno i eventualno oko 6 pa se nadam da ce se tako zadržati barem neko vrijeme 😃
    Petra dobila bi kavu al u glavu 👌😏
    .
    A spava u bodiju kratkih i pidzami iz h&m bez stopala i jos sam ga pokrila nocas...samo je stopala izbacio i tako je spavao. 
    .
    Sta ih ne probate u nesto zamotati..kao dok su bili mali..mozda bi bolje spavali i ne bi se toliko vrtili. Moj odmah zazmiri kad ga tako zamotam..uzmem tetru ili tanku dekicu.

beba2025❤
    18. Lipanj 2020. 10:06

DeeDee

Jutroo 😊
    Joj cure, žao mi je zbog nespavanja 😬
    Ova moja ljenivica se i dalje apsolutno ne okreće, tješim se da bar nemamo problema sa spavanjem zbog okretanja hh. čekam pregled da pitam pedijatricu. Kroz igru je vrtim i prestala se opirati, čak što više, surađuje ful, ali sama niti da bi. Eventualno na bok 🤷 i prekjučer se dva puta opet s trbuha na leđa ali to se desi jednom u deset dana pa je očito slučajno.
    Jučer je popodne postala iznimno cendrava od umora, mazi se, trlja oči, nateže uho ali nikako zaspati, onda sam je malo vrtila po krevetu i kako sam je ostavila na trbuhu zaspala je u pol minute i spavala preko 2 sata tako da joj očito paše trbuh samo ne zna sama. I jutros dva shitstorma već. Ona inače od negdje kad je napunila mjesec dana kaka svaki treći, četvrti dan i baš se jadna muči s prđenjem 90% vremena tako da me malo strah dohrane, ja sam se nadala da će kad krene jesti počet češće kakati.

Btw, uvodim (sebi i dečku, ne njoj 🙈) "egzotiku" kako sam neki dan komentirala 🤣
    Quinoa, proso, slanutak i slično jer eto, program.. uglavnom, da li je moguće da živimo na WC-u od slanutka? 🙈🙈

DeeDee, pa, mala je još, normalno je da se ne okreće, ima nekih bebica koje to uspiju rano, neke ne, moje tri su sve drukčije, jedna rano propuzala, ali, zato je druga ranije prohodala.
    Iznenaditi će te kad se najmanje budeš nadala, moja se prvi put okrenula dok sam prala sudje😂tako da sam propustila prvi okret ionako., ali ulovila drugi i to sa kamerom😂
    Sad će Vita.. Samo što nije🥰

DeeDee
    18. Lipanj 2020. 10:17

Beba ma ne brinem se stvarno nego ono, čekam 😁😁😁
    A na pregledu s 3 mjeseca je pedijatrica iskomentirala da bi mogla svaki čas pa mi je dala neosnovanu nadu haha. I mala M od Grizli sve nešto radi a do sad su se pratile u dan pa kao, ajde sad si ti na redu 🤣🤣

[/url

PetraB
    18. Lipanj 2020. 10:26

Mikio bez tampona?!?! A u pm... Znaci ne izlazim iz kuce prva 4 dana iz kuce 😒... Ja bez tampona otkako sam Juraja rodila ne mogu, a prije njega nikada. Evo i ovu noc, procurilo sve uz tampon 🤦🏻‍♀️. Mislim nije procurilo na krevet i robu al ono, napunio se on i napunio se ulozak (nakon dva sata SPAVANJA, ne znam kak bi bilo bez njega). Popizdit cu stvarno. A i ono o prestanku bolnosti...steram ih u k... Koliko ih trebam rodit da prestane boljeti? 10? 🤦🏻‍♀️
    Da... Sveki moja... 😒... Kaj je najgore, njoj je to tak normalno, ja luda a njeni vec svi navikli pa ignoriraju... Al mene uhvatila jos na lijevoj nozi jucer pa jbg... Inace, netko je pitao koliko ima godina... Zena je negdje 59/60 godina, nemam pojma, uglavnom ide u penziju ove godine, prijevremenu... E onda smo naj...svi...ta kad je na go maltretira sve oko sebe svojim durenjem i svojim psihozama. Ubit cu se ak ce imat ideju dolazit na duze od jednog dana. Jos jednog za dvorit da imam 🤦🏻‍♀️. Joj da...pojeli klinci i ona veceru i stavi ona nonsalantno tanjur na pult kraj sudopera... Kaaaaaak?!?!?! A sudoper prazan jer sam taman sudjericu natrpala... Isuse ispizdim... I nadjem jutros dzezvu od kave u sudoperu, napunjenu vodom ali sav soc unutra, pa jbt izli u wc... I onda se cudi kako joj se doma stalno stopa odvod od sudopera... No shit Sherlock 🤦🏻‍♀️
    Ok, sad mogu nastaviti dan kad sam vas udavila sa svojom svekrvom 😅
    DeeDee jos je mala, stigne se ona okretati. Samo se lijepo igraj s njom i rotiraj i pohvatat ce ona to.
    Joj, cekaj, Mare je spomenula zamatanje za mirnije spavanje... Da, da...to je palilo kod Juraja uvijek a i cure ja sad, ne umotam skroz u onu dekicu na cicak ali oko struka im je uvijek i taj cicak na pola zakeljen, onak malo labavije nego kad su bile skroz male. Imace, ujutro, Vesnu uredno nadjem okomito u kreveticu, nogama mlati mene po glavi ak sam u krevetu jos i cendra jer se spusti u toj dekici i glavom upadne u nju 🤣🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    18. Lipanj 2020. 10:41

LoSa

DeeDee meni je jucer pedijatrica rekla da kad sam ja bila mala su se djeca trebala omrenuti do 8 mj. , a sad do 4 mj. A zena je ful iskusna pedijatrica i dobivala cak neke nagrade kao najbolji pedijatar.. tak da joj vjerujem. Ne radi drame zbog gluposti. Moj se lijepo omrece no preferira lijevu stranu. Sunce mamino… ljevičarBolje ljevičar neko da je desničar, makar je mama mozda više centar po politickim uvjerenjima

Ahahah ja isto imam te političke teorije 🤣🤣🤣
    Ma da, znam da si napisala, kažem, ne brinem se nimalo nego sam nabrijana kao ajde sad ajde sad 😁😁

[/url

• Zarica
    18. Lipanj 2020. 10:42

Mi imali bas ok noc. Jeo cini mi se dvaput i jos dvaput krenuo plakat bezveze al ne dovoljno da me razbudi i na kraju oba puta samo zaspao :) U jednom trenu sam se ja probudila i skuzila da spava na trbuhu:) Pred jutro se opet probudila i skuzila da se igra s nogicama i dize ih na vrh kindaca okrenut za 180. Presmijesan mi je:) Bas raste brzinom munje. 
    .
    Danas probali batat. Fin mu je, al isto sam mu malo dala zasad. Isto ne vazem, zasad samo isprobavamo. Al i da vazem nemam ideju kolko to treba bit🙈 Tamo negdje od sestog mjeseca cu gledat da bas zamjenimo obrok pa razmislit bolje.

• Bobica91
    18. Lipanj 2020. 11:49

Jutro/dan cure. Mi odspavali danas do 10 i 30 inace se buni oko 8 iznenadio me. Moj se isto ne okrece sa 6 mj i 2 dana. Na trbuhu provodi puno vremena igramo se okrece se ali ne trbuh ledja nego se vrti u krug puzi unazad tj odguruje rukama i vidim da bi se okrenuo onako se zaljuja i vrati nazad. Ja ga u igri na krevetu znam kao pomoci pa se okrenemo ali nis forsiranje. Okrenut ce se kad mu dodje. 
    Danas sam mu bas napravila rijedju kasicu da ga potjera stavila zlicu zobenih ukuhala i izmiksala sa kuhanom kruskom. Nadam se da ce mu to pomoci. Iako trbusic mu mekan. Da kakica kad krenu kasice ima poseban miris 😂😂.
    Ma htjedoh reci za sveki ono barem kad neces pomoc nemoj nis ni pitat. Strasno. 
    Moja Sveki sogorici 3 dan kad je rodila trece i dosla kuci sa malim sjela i rekla aj kuhaj kavu kao da ga je isprdnula iz sebe jer je trece. ah...

• Bobica91
    18. Lipanj 2020. 11:56

A da zaboravila, ma Grizli super da ti M hoce papati daj joj i vise od 20 kad prodje prvi dan nego sam ja isto htjela krenut tipa sa 5 i po mjeseci pa mi pedi rekla da nema potrebe kao do 6 mj ali ajde tjedan prije poslije jer dojimo dobivao je super na tezini stolica sve super pa kao ima vrrmena da papa cijeli zivot. Sami to. Ali svaki pedi je za sebe. 

beba2025❤
    18. Lipanj 2020. 12:34

DeeDee

Beba ma ne brinem se stvarno nego ono, čekam 😁😁😁
    A na pregledu s 3 mjeseca je pedijatrica iskomentirala da bi mogla svaki čas pa mi je dala neosnovanu nadu haha. I mala M od Grizli sve nešto radi a do sad su se pratile u dan pa kao, ajde sad si ti na redu 🤣🤣

Hahaaa, meni su i pedijatri smiješni. 
    Barem oni znaju više nego mi. 
    Kakvo okretanje sa 3mj?pa,to je rijetkost, a opet nikakva prednost.
    Danas se od bebica očekuju čuda. 
    Oko mene se svi čude što beba ne puže, kao, pa prva mi je puzala sa 6mj.je,ali nisu iste, Bože. Samo se nasmijemo. 
    Ima bebi koje nikada ne propužu, nego prohodaju ❤️

Grizli
    18. Lipanj 2020. 12:41

DeeDee jel ti to moja M navija komplekse... 😂😂 Evo ti jos malo ne samo da se okrece nego kad je na trbuhu gura nogu lijevu pod sebe pa ore nosom po baby gym, a dok ju dojim pokusava sjesti. 🤦‍♀️ Ludo dijete imam skroz. Ok al pricajmo sad malo o meni... 😁
    Mrkva prosla super dobro, bas joj se svidila. Inace uzela u selu od jedne zenske mrkvicu koju je prorijedila. Posto se ona sad prorijeđuje i ona mala se miče van iz zemlje. Zena ju mislila baciti ja uzela sa cetkicom za zube novom oribala ju i sluhala na pari. M bi bila i mene pojema danas ja mislim. Super joj je pahala. 🥕☺️.
    Bobica poseban miris... Oh shit! Bljak miris skroz
    Mikio jesi pokusala ju uspavat možda u polozaju onom kao tigric na grani pa spustit u krevetic? Lupetam mozda al palo mi napamet da je ti slozis u krevet vec uspavanu na trbuh.
    Rekla sam mm da vase bebe se okrecu za spavat na trbuhu pa placu jer neznaju, pa je reko da ce ju on selotejpom za krevetic zaljepiti pa nece moci. Boze budale od mog muza. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.