ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Lipanj 2020. 18:15

Dakle čiste hippove su: jabuka s bananom, šljiva i jabuka, prva banana za dojenče, prva jabuka za dojenče, banane i breskva, mrkva s jabukom, kruška s jabukom, jabuka s borovnicama i bananom, voćni desert (sadrži banane, breskve, jabuke i ananas). Ostalo su sve miksevi sa pahuljicama i sličnim, iako je naziv naprimjer "marelice"

[/url

beba2025❤
    17. Lipanj 2020. 18:20

DeeDee

Dakle čiste hippove su: jabuka s bananom, šljiva i jabuka, prva banana za dojenče, prva jabuka za dojenče, banane i breskva, mrkva s jabukom, kruška s jabukom, jabuka s borovnicama i bananom, voćni desert (sadrži banane, breskve, jabuke i ananas). Ostalo su sve miksevi sa pahuljicama i sličnim, iako je naziv naprimjer "marelice"

Sjedi! 5😄😄

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 18:23

beba2019

DeeDee

Sjedi! 5😄😄

Wooohooo 🥳🥳🥳😂

[/url

annika
    17. Lipanj 2020. 18:58

Beba2019 ti trenutno nisi zaposlena, jel? Da, ja sam morala jer radim. A očito ću morati i ranije natrag, uopće ne želim razmišljati o tome
    MikiO ja sam uzela u os u trgovini ali žena mi je rekla da uzima robu u importanne centru.
    Ja imam svatove krajem rujna a za haljinu čekam da vidim koliko ću prase biti

[iimg]

annika
    17. Lipanj 2020. 19:01

I freda je pun pogodak. Nosili sd danas sat i pol, čak je i odspavao u njoj
    2 jušne žlice tikvice + isto toliko korabe+ masl ulje- sve smazao

[iimg]

Grizli
    17. Lipanj 2020. 19:04

Hej... Obavljen shopping za krstenje mm rijesen, ja isto, mala isto... Sad jos samo da ostale detalje rijesimo. Nasla zlatne cipelice vrlo ppvoljno u h&m nisam ni znala da imaju cipelice. Al hvala na savjetima za kupovinu 😉... 
    DeeDee sad se sjwtila nisam komentirala neki dan haljinu da je bas lijepa ona super ljetna po par kn... A ova je wow...
    Zaboravila koja je pitala za svadbi haljinu a doji... Ja sam kupila suknju A keoja koja ide visoko i na to sam uzela bluzu bez rukava sa gumbicima da mogu dojiti. 
    Mikio izbila joj oba donja zubica sad se bas vide. Dobro smo prošli bez previse drame.
    Moja je nocas isto bila jako nemirna nesto 🤷‍♀️... 
    Jel curke nisam popratila dal je koja napisala odgovor pa sorry sto ponavljam pitanje... Koliko grama kasice na pocetku da dajem. Pojela je danas 20gr a htjela je jos al mene bilo strah joj dati da joj ne pozlije jos. Nakon toga je pocicala jos 80 ml mlijeka. 

Grizli
    17. Lipanj 2020. 19:10

A za deklaracije ja ih skoro uvijek citam i neki dan gledala one lino razno razne i skuzim da onaj 3 zitarice na kojem pise 4+ ima punomasno mlijeko i sirutku u sastavu a to kao ne bi smjeli prije 9 mj sta ne? Meni nije jasno kako prođu sa deklaracijama takvim na trziste

MaRe
    17. Lipanj 2020. 20:02

Ma ja citala nesto o onom beba vođa dohrane pa se na početku daje abc sirni namaz 🤔 Red ima knjigu pa ce bolje znati...znam da sam se sokirala jer sam racunala kao ne mlijecno do ne znam kad.
    U biti koliko sam skontala najbitnije je da neki alergeni ne idu do godine ili koliko vec a sve ostalo je stvar osobnog izbora.

• Bobica91
    17. Lipanj 2020. 20:29

Grizli moj je danas pojeo ravno 150 grama makla sam mu ca jer me bilo strah da mu nije previse ali nije bljucao niti jeo nakon toga. A ni prije toga. Mi smo 6.6 poceli znaci jedemo 11  dana kasice. S tim da vidim da je tvoja beba malo mladja pa ti pomalo ima vremena za vece porcije. Jos koji tjedan pa moze i ona papati naveliko.

• mom12
    17. Lipanj 2020. 21:04

Ja nisam dozirala...samo sam prvi dan dala par zlicica i prekinila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.