ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    17. Lipanj 2020. 21:11

Anikka kazes dobra nosiljka. Meni je bila favorit ns kraju uzela onu drugu ali hvali se i Fredina vidim par mama nose bebace u njima stalno. Kakva je tkanina na njoj, meni je vec toplo sa mojom. 

mrgud_zg
    17. Lipanj 2020. 21:40

Mikio nasa vecer jucer tak izgledala. Ja na kraju nisam vise mogla, otisla napravit hippovu bocicu (nismo na kraju trebali). I mm ga uzeo u ruke i pol sata nosio u svim polozajima i na kraju mu zaspao na rukama. Evo danas nakon cijelog dana akcije, kupanje, cicanje obje, zaspo sam u 5 min. Nema pravila
    Annika meni je isto Freda super. Moj zaspe nakon minimalno pol sata, nikad nece odmah. Al on je stvarno nespavac 😂 ja imam od tkane marame al meni je isto vec vruce
    Bravo cure za kasice👌 Sve pamtim. Sutra idem u pohod u svoj opg po zalihu za sljedeci tjedan za more. Ne pada mi na pamet tamo kupovat po bolesnim cijenama 🙊 #skrtica

• mom12
    17. Lipanj 2020. 21:47

Mikio moja je inace stvarno super i zaspe sama al nekad mi se to dogodi umorna bude i cendra nista je nemoze smirit...bas popodne mi je tako danas plakala eto bas kad sam ja odlucila malo odspavat s njom🤪🤪🤪...
    Ja joj uvaljivam dudu al ona kao place/cendra i prestane nekako neznam ni ja kako
    Mojoj duda ne sluzi za utjehu samo kad je mirna duda a kad place ne pomaze🤦‍♀️
    Mrgud pljacka teska na moru...nedaj se👍👍

Grizli
    17. Lipanj 2020. 22:09

Mikio svecane haljine sam ja uvijek nasla si u Peek & Cloppenburg trgovini u city centar one. Imaju bas odjel sa svecanom robom. Bar su prije imali. Ja sam za oba pira kad sam bila kuma tamo kupila i sestra za moj pir. I to su bile haljine po normalnim cijenama nekih cca 500-1000 kn koliko se sjećam.
    A sad dok sam trazila za krstenje vidjela sam u Orsay 2-3 lijepe al malo za moj gust presvecanih za krstenje sto ima na preklop prednji dio. I jedam predivan kombinezon u Mohito ja mislim 🤔 svecani bas adekvatan za dojenje ja ga gledala za pir jedan al mi je 36 bio sirok u cicama sa ovim grudnjakom za dojenje a push-up ne dolazi sad u obzir, a u duzinu kratak. 

beba2025❤
    17. Lipanj 2020. 23:02

DeeDee 🤭🤭baš si se potrudila!
    Anikka, tako je, s ovom bebom sam nezaposlena, zato sam tri godine na porodiljnom(treće dijete) , bez potrebe produžavanja.😊
    Moram priznati, koliko god je super raditi, nikad sretnija nisam bila otkad sam s njima doma❤️domaćica 😂
    Grizli, super što beba hoće papati, moja i dalje papa samo po malo, vjerujem da sami osjete koliko mogu i žele, tako da sam na tvom mjestu, ja bih joj dala više. Nije da joj ti trpaš silom, pa da će joj biti previše. U grame ne znam, jer ja ništa ne važem, nego onako po osjećaju. Čestitam na zubićima🥰
    Mikio, mislim da si ti pitala, za zube, moja ima otprilike kao i tvoja mjeseci, ali isto nisu izbili.. šest ih se bijeli, izbiti će, ima vremena 😍

Red Fox
    17. Lipanj 2020. 23:07

Mare nemam ja vodu dohrane, nego bebe vole papati. Ne uvode se nikakvi mlijecni proizvodi do godine i pol ja mislim po toj knjizi.
    Mikio ja sam isto u importaneu znala naci, meni je tam vecina toga malo prekicasto al se da iskopati i lijepih haljina i orsay mi ima super stvari.
    Grizli cestitam na zubicima 🥰
    Mi smo danas isli u veliki shoping, kupili smo sve za more, sator, kolut, odijelo i kapu za kupanje, sve u decathlonu. I pampers akcija je u dm-u ak niste znale 2+1 tak da smo i to iskoristili

PetraB
    17. Lipanj 2020. 23:55

Pucam po savovima... 😡 Procurilo mi danas sve valjda 5 puta vec i hocu se ic napokon otusirat sad navecer i nema tople vide jer mm nije lozio jucer... Lijepo sam mu rekla kad smo izbacivali bojler da ne zelim razmisljat jel ima il nema tople vode, nek izvoli o tome vodit brigu... Isuse, tusiranje hladnom vodom je bilo... Uf... Bojesna sam... Jos Vesna opet imala ceremoniju vristanja. 
    A i odlucila svekrva dolazak prebacit s petka na danas... Aj reko, moze,, sutra ujutro odmah ide tak da je to ok. Prvi put vidjela curke napokon. Uzela Karmen na 10 min, kaze tesko joj je 🤦🏻‍♀️... S tim da ju nebi ni uzela da ju ja nisam pitala... Al ok... I ide zena spavat i veli ona meni... E ti ces meni u pol 5 kad se dizes onda skuhat kavu 🤦🏻‍♀️😡🤦🏻‍♀️😡🤦🏻‍♀️😡... Sta je s glavom? Rekoh Tesko, ja vam se ne spustam dolje, sve za hranjenje mi je u sobi. Pa dobro wtf?
    Idem probat zaspat, trbuh me rastura jer sam stavila tampon... Ipak spavam u kcerkinom krevetu pa ga nebi bas htjela uneredit. Prezivjet cu... Sutra je novi dan 🤪

url=https://lilypie.com][/url

• Bobica91
    18. Lipanj 2020. 00:14

Nemam ja namjeru ogranicavati kolicinu kasice nit mu brojati zalogaje nego odoka sve po pobacam u loncic ali sam izvagala cisto okvirni da znam koliko pojede. I dobro da jessm isla bi mu davat sisu a nije bilo potrebno napunio je zelucic. 
    A Grizli ssm.pisala jer mi je pedijatrica rekla sa prije 5 i po mjeseci ne treba pocinjati ako beba lijepo napreduje i doji. Nema veze tjedsn prije i poslije na Ad preporucuju cak i ranije sa 4 ali naravno svatko odlucuje za svoje dijete. Ali ionako na pocetku su to male kolicine cisto navikavanje na zlicicu i na nesto drugacije od mlijeka. 
    Ono sto mene muci je to sto moj bebo ni danas nije kakao. Davala sam vodice masirala trbusic kupanje u toploj vodi kapi od kima i kopra sto dajemo inace kao preventivu svako toliko jos odkad je imao grceve. Insce je kakao 2x dnevno. To mu je od kasica. Da stopiram sutra kasicu ili? 

• Bobica91
    18. Lipanj 2020. 00:28

PetraB svaka cast,jos dobro i pises ja bi poludila. Kuhanje kave,jbt ono najbolje da ju jos milkis po glavi. Vecina nas uci hendlst sa jednom bebom, dobro vise iz neznanja covjek uci stalno ali dvije male bebe i 2 vece djece. Neznam koliko godina svekrva ima ali taman da joj je 100....a hladna voda posebna prica. Ja izadjem van iz kade, nemogu podnijeti tu hladnocu na sebi. 

annika
    18. Lipanj 2020. 06:56

Bobice moj jučer nakon dva dana kakao. Možeš ga probati i stavljati u položaj za kakanje, čisto da potakneš crijeva. Da nije i jučer kakao, ja bih vjerovatno stopirala kašice dok ne kaka
    Moja freda je od tkane marame i bude vruće nakon nekog vremena, da. Kako ćesće biti kad krenu baš vrućinevvrućine, ne želim ni razmišljati. M se neće voziti u kolicima, ne voli ih nikako, pa moram imati nosiljku u rezervi

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.