ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Lipanj 2020. 15:48

DeeDee

Sorry Mikio zabrijala sam, i nije baš slična 😂😂
    Ali meni je bila lijepa i ful dobro stoji pa eto možda ako ne nađeš onu..

Oh well, dobro da pokrijem face ali skrinsotam ime kokošinjca u kojoj se rugamo svijetu🤦🤦😂
    Gledajmo haljinu 😂

[/url

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 15:52

DeeDee

DeeDee

Sorry Mikio zabrijala sam, i nije baš slična 😂😂
    Ali meni je bila lijepa i ful dobro stoji pa eto možda ako ne nađeš onu..

Oh well, dobro da pokrijem face ali skrinsotam ime kokošinjca u kojoj se rugamo svijetu🤦🤦😂
    Gledajmo haljinu 😂

Pokušaj broj 2 🤦

[/url

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 16:02

LoSa

Super je haljina!
    Nego bas sam malo po trgovinama proucavala kupovne kasice za bebe… i Hipp mi se bas cine kriminalci. Npr. njihova kašica od marelice sadrzi 47% marelice, ostalo rižine pahuljice ili od šljive 50% šljive, ostalo rižine. Dok npr. gledala sam Lidlovu banana, jabuka, breskva i to je sve 100% voće… kao i dm-ova banana, jabuka, breskva je 100% voce. A i Lidlove i dm-ove su iz organskog uzgoja. I Hipp kao jest no bas ima nizak postotak voća. Lino, Bebivita i sl. nisam gledala… a one ni nisu iz organskog uzgoja.

Hipp sam ja proučavala jednom prilikom na faksu, nešto o preradi hrane, nebitno..ali da, oni u apsolutno nijednoj kašici nemaju 100% voće ili povrće. Bar je takva situacija bila 2013.

[/url

• Bobica91
    17. Lipanj 2020. 16:40

Hvala Losa. Dobro bude proslo. E to sam ja planirala skicnut da vidim te kasice ako bude kad trebalo da imam. A hipp hvale kao da su dobre ocito i nisu toliko. Ali dobro za imat doma par komada je super i kad se negdje ide. 

Simbalija
    17. Lipanj 2020. 17:05

Losa možda nije trudna... Vjeruj saznala sam na gori način, srela poznanicu i ushićeno čestitala na prinovu (imala je ooogroman stomak) kad ono posttrudnički šlauf. 🙈
    Gora situacija je bila nedavno na rođendanu od frendice gdje sam nekoj njenoj frendici još ushićenije čestitala (a duugo već pokušava ostati trudna) gdje je ispalo samo da se jako udebljala. Znači više nikom ništa ne čestitam 😩
    ---
    Danas beba odbila kašicu nakon tri žlice, lijepu povrtnu od tikve, mrkve, krompira (i to sve domaće), ponudila joj bananu iz ruke, pojela pola i to komade ja ih samo među prstima malo smekšala jer sam se bojala da će zapeti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    17. Lipanj 2020. 17:25

Simbalija vristim 😂 ti bas volis cestitat 😂😂 hahahahah
    Moj danas pojeo sve, fkt voli jest i trazio jos 🙈
    Meni placa inace ovisi o broju sati pa mi je onda ovo normalno. A i dobila sam sad tocno za 168 sati. 
    Mi izasli u gjir s mojom mamom do sestricne na kavu i prije u dm. Naravno da je zaspao u autu 5 min prije neg smo dosli i onda u kolicima 3 min prije nego smo prebali ic dalje. A njega nemres premjestit bez da se probudi 😁😂
    E losa svaka cast na ovom proucavanju hrane. Trebala bi ti nama neki info post napisat gdje kaj kupit, onak sustavno po kategorijama, ja cu prva platit nekaj simbolicno za konzultacije 😉

MaRe
    17. Lipanj 2020. 18:00

I ja imam taj "trudnicki" trbuh 🤣🤣🤣 jos obucem onu majicu di kao beba viri..nek misle ljudi da sam trudna a ne debela 🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    Bas sam mislim vidjela reklamu ili nešto za dm bio kasice...i to ce isto probat kad  krenemo s jelom. Gledam na njih kao nas fast food...za dane kad nam se ne kuha ili ne stignemo.
    .
    Nisam jos proucavala..sta bude u onim kao vrecicama..jel isto kasica ili su sokici?

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 18:04

Ma samo treba čitati deklaracije, meni je fascinantno koliko ljudi znam da ni ne pogledaju sastav ičega 🤷
    Ajme Simbalija, kakav bed 🙈🙈🙈😂

[/url

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 18:08

LoSa baš sam išla na njihovu stranicu da vidim ako se što promijenilo u tih par godina i imaju neke kašice koje su samo voće (i) povrce,  ali na njima je naglašeno to 100% na etiketi

[/url

beba2025❤
    17. Lipanj 2020. 18:12

Cure, Hipp ima više vrsti kašica, pri tome ne mislim na okuse. 
    Imaju "obične" kašice koje imaju manji postotak voća, te su jeftinije.
    Imaju bio kašice, sa 100%voća, koje su skuplje.
    Baš to što DeeDee kaže, treba samo čitati sastav❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.