ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Lipanj 2020. 12:43

Beba to je tocno danas ocekuju svi neka cuda od beba a ne da beba bude bebe i razvija se kako ju njena motorika trazi. Inace ja sam sa 9 mj tek propuzala i nakon 15 dana prohodala bez drzanja onog za rukice ni nista. Ustala se o pisaci stol i krenula. Moja mama nije mogla vjerovati da hodam kad me vidila. 

• BubaMara
    18. Lipanj 2020. 12:44

Pozdrav, ako nema stolice - neki dan sam probala dati hipp kašicu jabuka/šljiva 125 ml, obilna stolica je bila u roku sat i pol vremena (beba 6 mjeseci). 

DeeDee
    18. Lipanj 2020. 12:48

Hahah Grizli daj neka smiri malo dozivljaj, još i zubići.. pretjeruje 🤣🤣🤣

[/url

beba2025❤
    18. Lipanj 2020. 13:01

Grizli

Beba to je tocno danas ocekuju svi neka cuda od beba a ne da beba bude bebe i razvija se kako ju njena motorika trazi. Inace ja sam sa 9 mj tek propuzala i nakon 15 dana prohodala bez drzanja onog za rukice ni nista. Ustala se o pisaci stol i krenula. Moja mama nije mogla vjerovati da hodam kad me vidila.

Eto,super, sve je moguće i za sve ima vremena.
    Treba uživati maximalno u trenutku 🥰

Valkris
    18. Lipanj 2020. 14:04

Ja sad bila na lidl rasorodaju, nema guzve. I dovoze nove kontejnere stalno 

mrgud_zg
    18. Lipanj 2020. 14:24

E cure, kakvi su vasi na presvlacenju? Moj je zadnjih dana nemoguc. Znaci u jednoj sekundi kako ga stavim na presvlacilicu on je vec na trbuhu i lovi sve kreme i blazinice i sve sto stoji pored. Kakav bh, danas sam se bojala da cu mu iscupat noge 😫. A pogotovo kad se pokaka, obavezno mora pod tus 🙈. Mislim da cu ga na podu morat presvacit jer ovo je postao kaos. 
    Nego ja skuhala danas brokulu. Nisam puno jer mu karfiol ono nedavno nije bas sjeo. A nije mu se bas svidjelo. Onda mi je dvaput kihnuo, poceo radit balncice, pa sam pol sata jos prala blagovaonu 🙄

DeeDee
    18. Lipanj 2020. 14:47

Ajoj mrgud, točno vidim scenu u kuhinji 🤦
    Što se tiče prevlačenja, moja drami oduvijek. Sad joj je nova fora da umire od smijeha kad  joj pušem u trbuh onako da zvuči kao prdac 🙈  tako da kao kreten pušem između skidanja pelene, brisanja guze, skidanja vodiljs, vraćanja pelene, stavljanja bodija..😅 cim je preduga pauza krene plakanje u 90% slučajeva.
    Nego, ona je ekstremno dobra zadnja dva dana, jako čekam šta je sljedeći korak, djeluje mi kao zatišje pred buru ali uživam dok traje 😀

[/url

Taani
    18. Lipanj 2020. 16:00

Presvlačenje 😂 moj grabi sve živo, najčešće mene za majicu zgrabi pa pokušava do usta dovući 🙂. Zabavno uvijek.
    -
    On se sada sam okrene na trbuh, ali ne dok spava, samo kroz igru. Prije sam ga ja okretala barem sat i pol poslje jela da ne bljuca, a sad kako se sam okreće, bljuca na sve strane 🙈.
    -
    Zubi mu se bijele (6 komada) od njegovog 3. mjeseca, ali nema ih još 😋.
    -
    Ne znam kako vi, ali puno više pažnje beban traži. Meni srećom uskače baka, navrati se igrati s njim da skuham, a predvečer mm bude malo s njim poslje posla. Sad kako beban raste, sve mu je zanimiljivo, mora se nositi okrenut prema van (a ima min.8,5 kg) poseže prema svemu, donesem ga do stola ili sl. onda lupa, ruši, sve super, zabavno i meni. Ali kad mi treba 15 min, spustim ga, neće ni 5 minuta proći bez tuljenjaaaaa, kenjkanjaaa 🙄. Igračkice zanimljive po 30ak sekundi, onda ih samo baci. Srećom voli biti u kolicima pa šetaaaaamo 😂. Zarice, kako kod vas prošlo učenje samostalne igre? 😁😁

MaRe
    18. Lipanj 2020. 16:17

miki0

mrgud_zg

E cure, kakvi su vasi na presvlacenju? Moj je zadnjih dana nemoguc. Znaci u jednoj sekundi kako ga stavim na presvlacilicu on je vec na trbuhu i lovi sve kreme i blazinice i sve sto stoji pored. Kakav bh, danas sam se bojala da cu mu iscupat noge 😫. A pogotovo kad se pokaka, obavezno mora pod tus 🙈. Mislim da cu ga na podu morat presvacit jer ovo je postao kaos.
    Nego ja skuhala danas brokulu. Nisam puno jer mu karfiol ono nedavno nije bas sjeo. A nije mu se bas svidjelo. Onda mi je dvaput kihnuo, poceo radit balncice, pa sam pol sata jos prala blagovaonu 🙄

Za prematanja imam osjecaj da sam ko hobotnica postala, ona se izvrce i hvata sve zivo a ja ju animiram, hvatam, okrecem, pazim da ne umoci ruku u drek (vecinom bezuspjesno 🤦🏼‍♀️), prematam… Ugl. Da. Isto ko i tebi 🤪

Yep..takav je vec duze vrijeme...jos sad kak pisonju hvata samo vodim borbu s njime...
    Neki dan je napunio pelenu  i cim sam je otvorila umocio je ruku 🤣🤣🤣🤣 Taman sto namjestim pelenu vec ju je odritao ili se okrenuo na trbuh.

mrgud_zg
    18. Lipanj 2020. 16:37

E to s okretanjem je prestrasno. A ja imam savrseno slozeno sve zivo pored prematalice. Sad moram sve maknut 😫😂
    Moj isto nes kenjkav. Tj super je kad se igram s njim al nece bit sam. To je ovaj skok s 29 tjedana ziher 😂😂
    A 2 jutra provela doma cekajuci dostave, mm nes narucio i razdvojili. Izludila sam
    Ugl ovo s pljuvanjem, pa cak i nenamjernim kihanjem pa kad znaze kuhinju i sve, nemrem si ni zamislit da sam se odlucila da on “vodi dohranu😂😂”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.