Jutro... Nazovimo ga tako 😒
Opet je yt radio oko 3...ne kuzim kaj je... 🤷🏻♀️ Jela tek u 6:20...i opet da ju nisam budila niti nebi, znaci gladna nije sigurno... Jedino ak joj je vruce, al ne znam vise kak da ih obucem za spavanje... Sad su u bodicu dugih i hlacicama, mozda bodic kratkih rukava 🤔🤷🏻♀️
Uglavnom, strgana sam opet a trbuh razara. Ispratila svekrvu 😅i i svoje i sad ne znam jel bi isla lec ili pit kavu 🙈
Cure, ne morate stopirati kasice ako nisu kakali dva dana. Ne znam sto ste uvele ali probajte sa vocem i povrcem koje ima puno vode, kao npr tikvica, izbjegavajte rizu, krumpir (nas je i batat zatvarao)... Banana ako je zelena moje je zatvarala ali ona sa crnim tockicama je sina lijepo otvarala (tak je i necaka). Napravite malo rjedju kasicu ukoliko vam ne zele piti vodu. Crijeva se moraju naviknuti, sve je to normalno 😉
url=https://lilypie.com][/url
Je Petra i to, ali što kad si sve to napravip a beba i dalje ne kaka i muči se? Dok nije 6 mjeseci ja radije stopiram na dan, riješimo se problema i ajmo dalje
[iimg]
PetraB majke mi ako ja toj svekrvi ne bi skuhala posebnu kavu 🤢☕ 🖕 koja puuuna razumjevanja zena. Nadam se da ces ipak ici leci malo a kavu poslije piti. Za spavanje mi smo joj nocas obukli romper sa kratkima. Onaj iz lidla na majmuna i banane 🙈... Cinio mi se malo deblji od onih iz sinsaya. I svejedno je nocas se dosta vrtila. Doduse ja stavila joj natrag dekicu, umjesto neke tanke sto je do sad imala. Nisam uopce pametna kako ju oblaciti.
Za kasice i kakicu meni patronazna rekla ako nema kakicu da dam rijeđe kasice i one koje otvaraju kao recimo šljiva.
Bobica vidis meni je pedi bas suprotno rekla ako je beba dojena i dobro napreduje da krenemo s kasicama isprobavati, a to su i neke nove smjernice. Za kolicinu kad prvi put dajem dam oprezno 2 zlice al treci dan kad nema reakcije ona i dalje otvara usta da bi jos nakon tih 20 gr. Al isto mislim da mozda nije pametno sad da joj dam koliko zeli, ne znam mozda grijesim.
Jel normalno da bebi 💩 smrdi za krepat kad krene dohrana? Ovo do sad je bilo mila majka. sto joj zadnja 2 dana futa kakica strava.
Red fox bravo za shopping... Ja za sam uzela samo pelene za kupanje. Ostalo nisam kupila, a recimo trebala sam. No dobro drugi shopping ce i to doc na red
Ode mi post- i ja sam svojima tako kako ti kažeš isprobavala kad su bili koji mjesec stariji ali prije 6 mjeseci mi je ovo bilo najsigurnije.
Ja odvezla sina u školu, stavila ručak kuhati i sve si mislim da odem još malo probati odspavati ali čim legnem već vidim da će se m probuditi
[iimg]
Jutro cure, iako filing je kao kod mikio. Nocas sam vam htjela pisat da ne znam vise sta da radim s tim prokletim okretanjem. Pocne pizdit i razdere se majko mila. I uzmem ga ubruke da ga uspavam pa jak je ko bik,to se otima,urla. Poludila sam,stisla ga ja ce i u sekundi jebzaspao. Znaci on se sam sa sobom bori a dusa mu spava. Okrenem ga na trbuh al se isto dize na ruke... pa cendra,pljuje dudu. Odspavao je u komadu do pola 3 i onda krenulo to dodavanje,nosanje i maltretiranje.u 7 sam sam odustala.
.
Ja sam s kceri prvu kasicu izvagala cisto odokativno da vidim kolko je to grama pa poslije po filingu. Red cek ni svjezi sir,jogurt,nista prije godinu i pol? Pa kako to uskladiti s menijem od npr vrtica??
.
Moj je poceo napokon svaki dan kakati! I to otkad se rola trbuh ledja,ledja trbuh. Valjda si postisce po trbuscicu sve pa ga potjera🤷♀️
.
Grizli i Red super za shopping!
Jutro svima 😁 nama standardno dobra noc, sad cu jos malo nastaviti spavati 😆
Petra sveki,ne znam kaj bi rekla😂
Moj se jos ne pokusava u snu vrtiti na trbuh, bas me zanima kak ce to proci.
Jucer se brzo okretao trbuh-leda-trbuh, bas ko rostiljanje i dize guzicu i baca se prema naprijes ko neki crvic 😂
Lavica isla sam provjeriti, s 9 mjeseci idu ipak mlijecni proizvodi. Ja sam jos na prvom mjesecu uvodenja, ovo kasnije sam samo prelistala i krivo zapamtila. Drugi put cu provjeriti prije nego kaj napisem 🤦🏼♀️
Jutroo 😊
Joj cure, žao mi je zbog nespavanja 😬
Ova moja ljenivica se i dalje apsolutno ne okreće, tješim se da bar nemamo problema sa spavanjem zbog okretanja hh. čekam pregled da pitam pedijatricu. Kroz igru je vrtim i prestala se opirati, čak što više, surađuje ful, ali sama niti da bi. Eventualno na bok 🤷 i prekjučer se dva puta opet s trbuha na leđa ali to se desi jednom u deset dana pa je očito slučajno.
Jučer je popodne postala iznimno cendrava od umora, mazi se, trlja oči, nateže uho ali nikako zaspati, onda sam je malo vrtila po krevetu i kako sam je ostavila na trbuhu zaspala je u pol minute i spavala preko 2 sata tako da joj očito paše trbuh samo ne zna sama. I jutros dva shitstorma već. Ona inače od negdje kad je napunila mjesec dana kaka svaki treći, četvrti dan i baš se jadna muči s prđenjem 90% vremena tako da me malo strah dohrane, ja sam se nadala da će kad krene jesti počet češće kakati.
Btw, uvodim (sebi i dečku, ne njoj 🙈) "egzotiku" kako sam neki dan komentirala 🤣
Quinoa, proso, slanutak i slično jer eto, program.. uglavnom, da li je moguće da živimo na WC-u od slanutka? 🙈🙈
[/url
Losa izvrsno za cijepljenje!
Petra sveki ti je bas za poželjeti, prestrasno
Ja moram pohvalit da je mali nocas spavao u komadu od 9 do 3. samo sam ja glupaca isla prekasno spavat bas jucer. to nam se zadnji put dogodilo prije mjesec dana. kamo srece kad bi se sad nastavilo. bas mi zao da vas tako muci to okretanje, moj jos ne zna sam al dopusti mi svaki put da ga namjestim cim zacendra i imam dojam da fakat bolje spava odkad je otkrio trbuh. znaci jucer je kroz dan odspavao sat i pol na trbuhu. znate kad se to zadnji put dogodilo? uopce se ne sjecam
ali jucer se desilo da prvi dan odkat se rodio nije kakao. ocekujem danas eksploziju. nadam se da se nece dogodit ujutro jer moramo nekaj ic obavit a planirala sam s nosiljkom i da. kakica fakat smrdi od kad smo krenuli s dohranom. ja cu danas probat dat malo brokule. e a ja kad prvi dan dan onda dam malo. a drugi i treci dan iste namirnice kad pomijesan s necim onda dam vise. s tim da je za sad on fakat gladus i samo otvara usta. al dvaput sam izvagala, to bude oko 100-120 grama max.
Pozdrav ženice, ja prošli tjedan bila u područnom hzzo-u rekli da ne moram ništa predavat od obrazaca jer sam nezsposlena 🤔 sad ne znam da probam zvat neki veći ured, Os npr? Petra ja bih svog utamanila da nema tople vode, nama je dok sam bila trudna skoro peć eksplodirala, imamo centralno na drva, živi haos nam bio. Sad sve ok radi. Isto loži. A svekrvu neću komentirati.. Nek si sama skuha! Naš T spava u bodiću kratkih rukava i bude mu vruće.
T je jučer 4 puta kakao, inače min 1,a kad ne može šljiva, breskva, jabuka i u cca sat vremena se ukaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji