ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    17. Lipanj 2020. 11:36

LoSa

beba moze bilo tko trazit produljenje ali bez naknade. Moja kolegica je tako bila doma s trecim djetetom.
    Dosla mi na e gradani obavijest o porodiljnom i totalno nema veze s nicim. Dva dijela i kad se to zbroji jenekih 1200 kn manje nego obicno dobivam. To nema nikakvog smisla. Za veljacu je bilo manje jer jemjesec kraci no pa svibanj nije bas kraci

Pa, nisam ja ništa tražila, automatski sam sa trećim djetetom dobila 3godine porodiljnog, sa naknadom, naravno. 
    Takav je zakon za sve. Tražili ili ne.. 

• Zarica
    17. Lipanj 2020. 11:45

Kolko sam svatila nakon isteka roduteljskog ne moze se traziti nikakvo produljenje (osim njega ili ako postoji jos neka slicna iznimka). Ono se dobiva jedino u slucaju treceg djeteta ili blizanaca. Tako je bar bilo dok sam prije citala I bude neka potpora, al ne vise 5600 nego manje.

• Zarica
    17. Lipanj 2020. 11:47

Ou nou, bolje da ni ne nadjem mob.

PetraB
    17. Lipanj 2020. 11:47

Hm da... Zaboravih na produljenje... 🤦🏻‍♀️... Ne kuzim onda... Evo zaba sjela, meni sve normalno 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    17. Lipanj 2020. 11:49

DeeDee i ja ljubomorna na sunce... Ne znam jel do menge al ja se smrzavam... Iako i grijanje se nama danas upalilo (automatski nam se pali kad temp padne ispod 23,5, ostalo od sezone grijanja, nismo jos mijenjali), sve se sokirala kad sam se digla u 6 i skuzila tople radijatore, al sad si razmisljam da ga odem opet upalit 😅

PetraB
    17. Lipanj 2020. 12:05

Isla sam bas sad provjerit i meni obracunali kao da nije bilo praznika u svibnju... Znaci 168 sati a ne 160...🤔... Pa kaj nije da se praznici odbijaju? 

Simbalija
    17. Lipanj 2020. 12:06

miki0

Lavice meni doslo rjesenje nakon mjesec i 5 dana od kad sam predala zahtjev. A Losa znam da je rekla da je dobila kroz tjedan dana. Ko ce ga znat. 🤷🏼‍♀️
    DeeDee zavidim na suncu i dobivanju baustelske boje!
    Da vas pitam di kupujete rucnike za kupanje za bebe? Ja ssm u lidlu bila uzela onaj s kapuljacom i sad sam htjela uzeti jos koji jer mi je te najmanje prerasla vec davno (75x75 cm su) a ima i 1 veci 100x100 cm taj je ok. Gledala sam po bubamari i slicno, mislim 1 rucnik 150 kn?!? Wtf.

Hej imaš ručnike u Pepcu, ovaj manji 34kn, veći 50kn, sasvim ok su.
    Mene zanima ako netko zna gdje mogu kupiti dječje ručnike za more? Da imaju one kapuljačice, ali da su za more. U Pepcu su regularni i u Lidlu..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Bobica91
    17. Lipanj 2020. 12:12

Ma u Bubamaru ne idem.iz principa. Ispred stana mi je njihov ducan ali cijene i popusti katastrofa. Samo za primjer Becutan vlazne maramice 4x72 km kod njih su 59 kn a u bipi i dmu svugdje po 39 kn eventualno negdje 45. A da ne pricam o ostalim mini stvarima. Plasticna casa za djecu obicna 50 kn u Pepcu sam uzela 7 kn. A popusti jos gori. 

• Bobica91
    17. Lipanj 2020. 12:14

Jos uvijek nije kakao, a danas je pojeo kasice i orevise na kraju sam ja prestala davat jer mi se cinilo previse. Pojeo je 150 grama. Ali sam ga hranila u 6 i 30 dojio, onda u 10 kasica i tek je sad jeo sisu tako da super. Opet je kruska bila na meniju sa tikvicom i batatom. 

• Zarica
    17. Lipanj 2020. 12:23

Bobica91

Jos uvijek nije kakao, a danas je pojeo kasice i orevise na kraju sam ja prestala davat jer mi se cinilo previse. Pojeo je 150 grama. Ali sam ga hranila u 6 i 30 dojio, onda u 10 kasica i tek je sad jeo sisu tako da super. Opet je kruska bila na meniju sa tikvicom i batatom.

Mljac. Ja sad kad moram kasasto, zbog vadjenja zuba, napravim previse pa i ja jedem s njim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.