ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    17. Lipanj 2020. 12:24

miki0

Simbalija

miki0

Lavice meni doslo rjesenje nakon mjesec i 5 dana od kad sam predala zahtjev. A Losa znam da je rekla da je dobila kroz tjedan dana. Ko ce ga znat. šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļø
    DeeDee zavidim na suncu i dobivanju baustelske boje!
    Da vas pitam di kupujete rucnike za kupanje za bebe? Ja ssm u lidlu bila uzela onaj s kapuljacom i sad sam htjela uzeti jos koji jer mi je te najmanje prerasla vec davno (75x75 cm su) a ima i 1 veci 100x100 cm taj je ok. Gledala sam po bubamari i slicno, mislim 1 rucnik 150 kn?!? Wtf.

Hej imaÅ” ručnike u Pepcu, ovaj manji 34kn, veći 50kn, sasvim ok su.
    Mene zanima ako netko zna gdje mogu kupiti dječje ručnike za more? Da imaju one kapuljačice, ali da su za more. U Pepcu su regularni i u Lidlu..

Hmmm bila sam prosli tjedan u pepcu al je bilo isto samo tih malih… šŸ¤”
    Vidjela sam na Etherealu da imaju te za plazu kao poncho…

I ja kad odem u pepcu po nekaj kaj ste vi tu kupile ne nadjem na kraju:) Mozda idemo u krivi pepco (onaj u king crossu), pretpostavljam da i ti tamo ides

Red Fox
    17. Lipanj 2020. 13:03

PetraĀ svaka ti cast šŸ¤¦šŸ¼ā€ā™€ļø Svaki put kad citam postane mi jasno zakaj nisam dobila blizance šŸ˜‚ znao je sef gore da ja nemam stprljenja šŸ˜‚
    MikioĀ u pepcu ti je jedan model rucnika veci, za decke je svijetloplavi s tigrom na kapuljaci. A za curice je mislim zec. Muz i ja smo sve pepce prosli i istrazili dimenzije šŸ˜‚ kupili smo u arena parku ja misilim.
    Meni je isto dosla manje naknada i to oko 700 kuna šŸ˜•

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 13:09

Mi uzivale u Å”etnji preko 2 sata, znači ovako dobra nije bila mjesecima. Nije uopće cendrala ni niÅ”ta, pola spavala,Ā  pola sesmijala, nije ni pitala za jest. Uvalila sam joj cicu u podne jer nije jela od jutros u 8:30 pa me oprala paranoja da ne dehidrira ili neÅ”to.Ā 
    Joj mi bez tog fena ne možemo, doslovno od prvih grčeva do dana danaÅ”njeg nije proÅ”ao dan da bar 15 minuta ne radi 🤷 viÅ”e ne suÅ”im kosu, imam ptsp.
    Meni sjela plaća normalno, uobičajeno mala 🤣
    Sad idem čitat dalje.

[/url

Macutica
    17. Lipanj 2020. 13:11

Pozdrav cure,

i meni je sjelo nesto manje, ne kuzim, vise mi je sjelo u veljaci..Ā 

I ja sam trazila neke rucnike za plazu za bebu, jer mi je zao nositi ove koje koristi nakon kupanja, a mislim da cu na kraju neke srednje za brisanje i jedan sa kapuljacom zrtvovati.

Mozda bedasto pitanje, a bojim se tih upala i prehlada i promaje (tako su me ucili od malena, dalmosica) na moru, pa jel treba nositi stapice za posusiti uha nakon kupanja u moru ili nema potrebe, dovoljno je obrisati?

Nekad bas malo zapuse u drugom dijelu dana kad se zapravo i ide sa bebom zbog slabijeg sunca..Ā 

MaRe
    17. Lipanj 2020. 13:22

Hmm da vam nisu vec sad manje obracunali?Ā 
    Meni je isto normalno sjela...malo manja od proslog mjeseca al to zbog broja sati.Ā 
    Deedee super za setnju..ja bi izasla al me strah da mi kisa ne pljusne.
    Losa dns su djeca naprednija od nas 🤣🤣 Jbt gledam malu od sestricne..mala je 5i razred a izgleda kao da joj 15. Sise skoro vece od mene ima xD dobro moje su mini pa to i nije tako tesko 🤣🤣🤣

MaRe
    17. Lipanj 2020. 13:28

LoSa

Macutice promaje i propusi jedino na Balkanu vladajuU Americi ljudi s bebama na bazenu i mokre glave ih nose van na vjetar i -10…da nisam na svoje oci vidjela ne bi vjerovalaA kape tamo ne postoje… ne mozes ih ni kupit

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Moj stari osjeti kad je i najmanji propuh..odmah trazi di mu "vuče " 🤣🤣
    Nekad i kad nema propuha a vidi otvorene prozore odmah zatvara hahaha

mrgud_zg
    17. Lipanj 2020. 13:29

Meni sjela normalno naknada. Petra blagdan se racuna ko normalan dan, 168 sati je bilo.Ā 
    Rucnik sam kupila taj ko ponco s kapuljacom negdje krajem 5 mj u kauflandu, mislim 44 kn tak nes, na nekog raka na plazi. Drugdje nisam ni ja vidla a nebi koristila ove od kupanja.Ā 
    Ja u pepcu isto bas kak naletim, nekad nema nis a nekad svasta. A i kako u kojem.Ā 
    Ja intenzivno razmisljam da odgodimo cijepljenje sa 7 mj na 9. Neda mi se vracam s mora a imam mogucnost but duze. A i neki dan mi kaze frendica pa kao pedijatri su skloni odgadat cijepljenje prek ljeta. Eto nisam imala pojma ni pitala 🤪

• Bobica91
    17. Lipanj 2020. 13:29

Meni uplatili povrat poreza nekih 500 kn i 500 manje nego prosli mj tako da sam na istom.Ā 
    Realno za koliko vremenski beba nosi Pepco je super. Realne cijene s obzirom na kvalitetu. Kasnije kad nose duze onda cu sigurno uzimat i skuplje ali ovo sad danas nosi sutra ne.Ā 
    Losa ide samo u jednu nogicu cjepivo? Nas ceka sad brzo to sa 6 i onda smo mirni do godine. Bas mi je tesko kad ga moram lec za inekciju najradije ne bi. A znam da je za njegovo dobro.Ā 

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 13:30

Evo odradila je seansu spava mi se deranja na sisi i zaspala, sad znam da je sve ok šŸ˜‚
    A kod mene je bila kiÅ”a sve ove dane dok ste vi uživale, danas sam se namazala kao turist s kremom intenzivno jako pa mi je samo malo izgorilo lice i dekolte, dok nemam ručke od ruksaka se ne računa šŸ˜‚ tu je danas baÅ” toplo prvi put, evo beba mi je u kratkom bodiću, a vani je samo joÅ” preko imala kratku haljinicu.Ā  Iako, i tu mi se čini da će popodne opet kiÅ”a.

Ajme mozak, opet sam zaboravila pročitano, ručniciĀ  za kupanje u Pepcu za neÅ”to niÅ”ta para, ostalo se ne sjećam

[/url

Simbalija
    17. Lipanj 2020. 13:38

Zarica

I ja kad odem u pepcu po nekaj kaj ste vi tu kupile ne nadjem na kraju:) Mozda idemo u krivi pepco (onaj u king crossu), pretpostavljam da i ti tamo ides

Ja sam iz Ri tako da idem najčeŔće u onaj na Å kurinjama, ali i nama se razlikuje asortiman ovisno koji je Pepco, to jest u nekima ima neÅ”to u nekima ne.

šŸ‘©šŸ»90. šŸ§”šŸ¼89. šŸ‘¶šŸ» 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopijaāœ… ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. šŸ’”, 07/23 missed ab. šŸ’”, 11/23 blighed ov. šŸ’”, 6/24 pr. spontani šŸ’”
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.