ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Lipanj 2020. 13:46

Simbalija

Zarica

I ja kad odem u pepcu po nekaj kaj ste vi tu kupile ne nadjem na kraju:) Mozda idemo u krivi pepco (onaj u king crossu), pretpostavljam da i ti tamo ides

Ja sam iz Ri tako da idem najčešće u onaj na Škurinjama, ali i nama se razlikuje asortiman ovisno koji je Pepco, to jest u nekima ima nešto u nekima ne.

Istina, ja kupujem u Opatiji i par puta sam bila u onom u bivšem Tušu i ta dva dućana nemaju veze jedan s drugim 🤷

[/url

Macutica
    17. Lipanj 2020. 14:23

LoSa

Macutice promaje i propusi jedino na Balkanu vladajuU Americi ljudi s bebama na bazenu i mokre glave ih nose van na vjetar i -10…da nisam na svoje oci vidjela ne bi vjerovalaA kape tamo ne postoje… ne mozes ih ni kupit

Mene toga strah vise od korone 😂

beba2025❤
    17. Lipanj 2020. 14:45

annika

beba2019

Annika, ako se ne varam, ti jedina imaš troje djece ovdje.. Da li ti moraš šta produžavati porodiljni?
    Meni su rekli da ništa, da je to to.. ali, moram ih provjeriti 🤭🤭

Moraš standardno kao ini svi nakon 5 mjeseci s tim da sam ja zaokružila do godinu dana pa ako budem ostala dulje produžit ću na 3 godine

E, išla sam u Hzzo.. kao..da me ne bi zeznuli, jer su mi rekli na tel. da ne treba produžavati, da provjerim.. I ne treba.. Žena kaže, pa piše vam u rješenju do 2022,ispala sam malo poglupa😂ali, neka, šta je sigurno, sigurno je.
    Uglavnom, definitivno ne trebam produžavati ništa. 

Vjerujem da je razlika u zaposlena/nezaposlena. Zato netko mora, a netko ne. 

Lavica27
    17. Lipanj 2020. 14:46

Cure opet zaboravljamo kako se obracunavaaaaa🤪 U sijecnju je bilo 23 radna dana, u svibnju 21. Odnosno u sijecnju 184 radna sata, a u svibnju 168. Vasa satnica u kn pomnozena sa 16 manje sati=tolko manja uplata ovaj mjesec. I meni je 800kn manje. LoSa ti vjerojatno imas vecu placu pa ti je zato tolko manja. 
    .
    Moj mali je bas cudan otkad smo se vratili. Uzasno spava po noci,vristi, cendra ako nisam u vidokrugu,moram ga u ruke uzimati,a inace ne... i uvijek se inace smije. Kasljuca opet,muka mi je kad ga cujem da kaslje. Preznojio se u AS dok smo putovali,i valjda izvadila ga van, malo mu vjetric zapuse i eto ga na. Ruke su mu do zeluca u ustima,agresija ziva, cucla sve sto se mice🤦‍♀️
    .
    Rucnike imam iz ikee i iz zare za plazu, kao ponco s kapuljacom.

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 15:16

miki0

Grizli jel maloj M izbio zubic na kraju?
    .
    Cure jel znate da ima negdje za kupiti ovakva nekakva haljina? Kontaktirala sam naf naf nemaju u hrv uopce, a ovu narucit pa ak nebude dobro mi predugo traje…
    Trazim nekaj za vjencanje u 8.mj pogodno za dojenje, da sakrije trbuscic i da je malo svecano 😏

S asosa sam vec 5x vracala jer mi ne pase… Po ducanima nisam jos vidjela nesto sto me zainteresiralo… Dajte neku ideju 🙃

Ja sam kupila (doduše pred dvije godine) u Importanneu relativno sličnu, iznimno pokrije sve nedostatke i jako je lijepa, bar meni. Probam naći fotku

[/url

mala.le.90.
    17. Lipanj 2020. 15:27

Mi smo otisli kod mojih i mali je 2 3 dana bio kaotican. Valjda nova sredina, novi krevet, nova lica...tko mu se god obratio, iste sekunde bi zaplakao...prenosala ga svo vrijeme, budi se jutri u 5 ipo...
    Al evo danas je super. Nadam se da prilagodba u pitanju.
    A inace, dajem ruku u vatru da su bebe meteoropati...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

ifkaminja
    17. Lipanj 2020. 15:38

Jesu, metoropati su. Patronažna me odmah upozorila 
    Nego, mame kohe doje a bebaći imaju zubiće, kaj napraviti kad beba ugrize za cicu? Moja je jučer otkrila čemu zubi služe-na cici.

ifkaminja
    17. Lipanj 2020. 15:40

*meteoropati bem ti debele prste 

DeeDee
    17. Lipanj 2020. 15:46

Sorry Mikio zabrijala sam, i nije baš slična 😂😂
    Ali meni je bila lijepa i ful dobro stoji pa eto možda ako ne nađeš onu..

[/url

Lavica27
    17. Lipanj 2020. 15:48

LoSa, i ja imam fiksnu placu za mjesec,al hzzo nema :) Oni obracunavaju po broju sati puta tvoja satnica,zago iz mj u mj budu oscilacije. Kad se uzmje prosjek 6 mj tih oscilacija dodje se cca na prosjek place.
    Svakako provjeri ako je tako veliki pad...
     Ne bi se cudila da su se zaboravili tamo da imas produljenje. Ili jednostavno zele da im opet dodjes da te vide🤣
    Kad smo kod meteoropata,neznam za vas al mene ubise valunge od ovog odvratnog vremena😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.