Grizli,moja ti je imala Mon eli zlatne cipelice,potrazi ih na fb.
I vi krenuli s kasicama! Mi se pridruzujemo slijedeci tjedan :)
Sorry Macutica nisam znala da ne smiju suhe sljive Losa hvala na ispravku. Znacu svjeze se prokuhaju, dobro da znam ja sam uzela neke bio suhe sljive ali cu ih ja pojest ionako ih volim.
Znaci uskoro smo svi na kasicama 😆 ko da smo jucer bile trudne, kaj ne?
Pitanjce za more, hocete ih kupati u nekim majcama ili tak nesto?
I netko je spominjao onaj povrat poreza, to sigurno dobivamo ili sam ja krivo skuzila
Losa da skuzila sam ma svakako cemo uvoditi sve u svoje vrijeme ali posto ti je struka poznavanje namirnica bolje nam ti objasni. Ja sve dijelim na zdrave i nezdrave i to je to. 😂😂.
Svakako cemo uvoditi do godine mnogo namirnica tako da bolje one koje su lakse probavljive za pocetak kod bebe
Redfox ja sam isto razmišljala o onim majicama za kupanje iz hma, ali mislim da nema potrebe jer ćemo i tako ići kasno na more. Meni je to bolje za veću djecu kad se ne daju iz mora 😁
Ja za sad imam par kupaćih, pelene za kupanje iz mulera, onaj kolut i kremicu. Još šator moram pronaći i mali bazen pa da joj mogu uliti mora da se ugrije.
---
Danas je na meniju bila domaća jabuka, marelica i malo rižinih pahuljica. Pojela je desetak žličica, nije htjela više.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sorry Macutica nisam znala da ne smiju suhe sljive Losahvalana ispravku. Znacu svjeze se prokuhaju, dobro da znam ja sam uzela neke bio suhe sljive ali cu ih ja pojest ionako ih volim.
sve 5 😉
Red fox po meni nema potrebe. Velika vecina ti osim ura ja ja nogu nece htjeti unutra ful jer im.je hladnjikavo,a ionako ides do 11i iza 17h..
Ajme kad se sjetim traume,mama mi je uvijek oblacila bijelu majicu za kupanje jer bi uvijek izgorila jako😂🤪🤪
Jucer i danas kasica krumpir, blitva, maslinovo i malo novalaca za teksturu potpuni fijasko. Samo par zlica je pojeo. Bas se nekako gadio na toOcito mu blitva ne sjeda.
Kad si pocela mislila sam da ces rec da je sve slistio:) Obozavam kombinaciju
Mi koristili Eucerin kremu za bebe i bili cijeli dan na plazi (drzali se hlada uglavnom) i krema je super. A te majce sam vidla na starijoj djeci tamo i bas su super. Odnosno kao odijela za plivanje do lakta i koljena. I bas su uzivali klinci u njima
Sortiraj odgovore
Najstariji