Ja sam dobila povrat poreza u 12.mj od firme na dan kad su oni placu dobivali (ja sam bila na komplikacijama tad). Muzu je danas sjeo povrat.
Mrgud,normalno da nisi dobila, nije navrsio godinu dana. Ali ste "na listi cekanja". Znaci ako primaju kako se oslobodi ili napravi mjesto,kad navrsi godinu dana mgu te nazvat da je upao.
Evo ovo:
Super super suknja onaj pravi traper
Top najobičniji pamučni
Najslađaaa ljetna ikad, ona je zaslužna obzirom da sam naletila na bih tako što sam upisala ljetne haljine i kliknula na sliku ove 🤣
Traperice udobne bez previše elastina i taman visokim strukom da potrpam muffin top 😁
Najslađa ljetna 2
Obična mala crna ali ne stoji mi baš, pojede mi struk pa sam kao neka lopta, nisam oduševljena
Za glumit gospođu 1, jako mi se sviđa kako mi stoji ova
Za glumit gospođu 2, moram skinuti bar 5kg da mogu disati u njoj. Ali ionako mi neće trebati koji mjesec, čak razmisljam da je prodam 🤷
I to je to, samo po malo drugačijim cijenama 🤣🤣🤣
Aaaaa sad vidim da su greške, bome neću uploadat ponovno, zamislite si, imate minijaturu😂😂
[/url
Bi ce da se nw vide slike da nama oci me ispadnu od ljubomore. Mogla bis pomnoviti bar sliku od najslađe ljetne 🤣 jer ovako me bas ne dojmi. A zadnja mi se sviđa jako...
Hahah da, forum se brine za vas 🤣
A meni je slatka, onako retro kežual više, volim 🥰
[/url
Psmtr...izgleda da prva menga stize 😒
Joj Mare ja sam ti jedna od onih koja je uvijek u minusu s kilama pa mi ovaj "visak" sad dobro dodje 😅... Muci me jedinontrbuh jer je stvarno velik... Steznik koji jedva zakopcam ga nenizravna vec i s njim izhledam trudno, al kao 4 mjeseca, a bez njega jedno 6 mjeseci 🤣... Sad si mi bas tutnula bubu u uho, sutra cu na vagu 🤭. Aaaa...fitnes...o da, pa to mira nema ni sekundu. Danas kako su usli u kucu iz skole/vrtica je bilo mama ja bi...mama jel mogu...mama daj mi...mama hocemo igrati uno...mama sta ima za jest... A moj muz i ja se samo gledamo i cekamo bar minutu pauze, da udahnu, da se mozemo mi pozdravit 🤣... I onda krece akcija, ova ide van s cacom pa bi i ovaj al se usro pa mora mijenjat pelenu la je zivcan, ove dvije taman se probudile gladne... I tak... Sve mi cudno kad sute 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Ni ja nisam jos dobila obavijest od porezne...valjda ce doc obavijest taman da je razlika 0kn...
.
Odo spat, oci mi se sklapaju
Jutro! Mi bi imali super noc da nije bilo 800 pokusaja spavanja na trbuhu 😫 kad ce vise naucit sam 🙈 nakon 10 pokusaja ga uspijem namjestit pa se probudi pa opet.. al bar je hranjenje maaalo prorijedio sto je super
Lavice ma jasno da nisam dobila vrtic nego ne znam kaj sad dalje. Dal ak sd ne popuni mozemo dobit, citala sam da ce bit neki zimski rok i to, misla sam nazvat cisto de informirat..
Mikio pa moze se isprobavat roba 🤔 zara c&a sigurno.
Kod nas uzas noc u reziji kcer i sin. 🤪🤪🤪🤪
Mrgud e to sto kaze LoSa, koja si po redu na listi ne primljenih,to je bitno. Onda te oni zovu kad napuni, naravno zvrcni i informiraj se.
E da i meni ovaj donji dio trbuha uzas,kad se sagnem loptica visece koze fuj.
Sortiraj odgovore
Najstariji