Redfox ja svojoj dajem kašicu u vrijeme ručka oko 14 baš zato da gleda nas kako jedemo.. Ali skužila sam da mora biti naspavana za jest i ne smije biti sita. Danas je cicala oko podne i pol i zaspala do jedan, u 14 je pojela sve što sam napravila i čak nije tražila cicu do 16.
Kakica joj je onako gusta i meka 🙈 ne znam kako bolje objasniti.. Uglavnom nije tvrda i kugličasta.
--
Doris-Boris afera mi izlazi na uši, ajde pa su novinari barem ohladili od Raspudića, ali ako još jednom vidim da su kupili kuću bez kredita, a razveli se, upucat ću se 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Vecer! Mi opet imali goste i moje dijete se vec isprofiliralo kao najveci glumac u kvartu. Uzme ga frendica u ruke i on mirno sjedi njoj u krilu i gleda i guguce. E znate kad meni sjedi mirno u krilu? NIKAD! 😂 uf, da mi je imat goste svaki dan da se malo odmorim 🙈 cak bi i kolace bez problema pocela radit ako treba 😂
Sto se tice hrane, moj i dalje ne kuzi da je kasica obrok. Njemu je to predjelo. Dam mu cca 1,5-2,5 sata nakon dojenja. S obzirom kak smo zadnjih dana stano u nekoj akciji, nekad to bude u 10, nekad u 14. Al on redovito trazi cicat ko da nije bilo kasice.. ne znam kad to pocinje bit obrok!?!
Ja danas svog obukla prvi put u kratke hlace. Fkt je u zagrebu zaprzilo. Uzivao je. 😁
Deedee bravo za kile 🥳 ja idem sljedeci vikend na more i vec mi je muka 🙄🙈
Grizli bas me zanima kad ce vam zub. Kod nas taj pocetak vec mjesec dana i nis se ne pokrece dalje...
Macutica super je podloga. Daj stavi link. Imamo isti putni krevetic 😁
Jeo je karfiol, tikvicu i krumpir. Idemo u cetvrtak na cijepljenje pa cu bas pitati pedijatricu. Hvala 😊
Moj isto ne kuzi da je kasica obrok, al doci ce to na svoje.
Inace, pisonja je super, nije vise nista crveno i sad mu mogu lijepo sve ocistiti kad ga kupam.
Inace vam nisam rekla kak sam se osramotila 🤦🏼♀️🤣 dosli u klaicevu i nisam se mogla sjetiti kod koga sam narucena, zenska me malo cudno pogledala i kasnije skuzim da je taj doktor bio po novinama i da iskace iz pastete 😂🤦🏼♀️
Grizli kako rano..jel nam simbalija 🤔ima zubic jos s 3 mjeseca.
Lavice nadam se da vam je noc s nizom temperaturom 🤞
Mrgud mi smo im dosadne vec pa su bolji kod drugih ljudi al moj razmazenko nece sjedit mirno kod nikog..ako je na rukama moras stajat i hodat..samo mlati nogama da bi isao.
Poceo je dizat dupe u zrak i odgurivat se..al ne moze istovremeno dici i prednji i zadnji kraj pa ili roni na glavi ili se prekrene u stranu 🤣
.
Kad ste slale za porodiljni jeste dobile povratno onaj automatski mail da je zaprimljeno? 🤔 Ja kad sam slala mail da mi posalju obrasce sam ga dobila a kad sam poslala za produzenje nisam nista dobila xD Pa me brine dal su ga primili uopce...
Ma jesu maRe. Ako si aamo odgovorila na onaj njihov mail, dobili su
[iimg]
Grizli kako rano..jel nam simbalija 🤔ima zubic jos s 3 mjeseca.
Lavice nadam se da vam je noc s nizom temperaturom 🤞
Mrgud mi smo im dosadne vec pa su bolji kod drugih ljudi al moj razmazenko nece sjedit mirno kod nikog..ako je na rukama moras stajat i hodat..samo mlati nogama da bi isao.
Poceo je dizat dupe u zrak i odgurivat se..al ne moze istovremeno dici i prednji i zadnji kraj pa ili roni na glavi ili se prekrene u stranu 🤣
.
Kad ste slale za porodiljni jeste dobile povratno onaj automatski mail da je zaprimljeno? 🤔 Ja kad sam slala mail da mi posalju obrasce sam ga dobila a kad sam poslala za produzenje nisam nista dobila xD Pa me brine dal su ga primili uopce…
Ja sam dobila informaciju da je zahtjev proslijedjen dalje na obradu i onda nakon cca 20ak dana rjesenje na adresu dobila
Jutro! Hranjenje u 3 i 6 i jos spava. Ipak maaaali napredak 🙈 moj nocas isto ipak uspio odspavat na trbuhu. 🥳🥳 uz borbe i budenja al valjda ce se ispraksat. Najsmijesniji trenutak kad je nakon 5 min na trbuhu poceo prdit 😂😂😂 crijeva se stisla
Mare tocno tak i moj. Dize se na koljena i guzicu u zrak i pokusava se odgurnut. Onda ne ide pa se preko glave vrati nazad na leda 🙈😁. A kad je meni na rukama isto samo da se hoda 🙄. A njemu noge rade od kad se probudi dok ne zaspe bez prestanka.
E da. Ipak nema kise 😂. Prosao mm prije 7 kraj lidla na putu do posla (mi zivimo u istocnim krajevima) i poslo mi sliku 🙈 formiran red ljudi u zmijici, kaze parking pun. Kaaaaaaos 🥴🤯😂
Jutro, mi opet koma noć.. Još ga nosić počeo zezati, imamo aspirator ali s tim ništa ne ide van, al zato sa onim nastavkom za usisavač sve izleti, je da se dere kao da ga koljem, no mislim da je skuzio da mu bude lakše pa to kratko traje. Kod nas danas nije baš toplo, pokazuje 17°C, već smo morali ići van. Margud, MaRe ni moj nije miran kad se stoji, samo hodat i hodat.. LoSa jedne god je bio u Osu, to je bilo strašno, neke dvije se počupale oko rifli..
Vecer! Mi opet imali goste i moje dijete se vec isprofiliralo kao najveci glumac u kvartu. Uzme ga frendica u ruke i on mirno sjedi njoj u krilu i gleda i guguce. E znate kad meni sjedi mirno u krilu? NIKAD! 😂 uf, da mi je imat goste svaki dan da se malo odmorim 🙈 cak bi i kolace bez problema pocela radit ako treba 😂
Sto se tice hrane, moj i dalje ne kuzi da je kasica obrok. Njemu je to predjelo. Dam mu cca 1,5-2,5 sata nakon dojenja. S obzirom kak smo zadnjih dana stano u nekoj akciji, nekad to bude u 10, nekad u 14. Al on redovito trazi cicat ko da nije bilo kasice.. ne znam kad to pocinje bit obrok!?!
Ja danas svog obukla prvi put u kratke hlace. Fkt je u zagrebu zaprzilo. Uzivao je. 😁
Deedee bravo za kile 🥳 ja idem sljedeci vikend na more i vec mi je muka 🙄🙈
Grizlibas me zanima kad ce vam zub. Kod nas taj pocetak vec mjesec dana i nis se ne pokrece dalje…
Macuticasuper je podloga. Daj stavi link. Imamo isti putni krevetic 😁
#Aliexpress HRK 147.83 30%OFF | Baby Mat 200X150CMX1CM Thickness Cartoon XPE Kid Play Mat Foldable Anti-skid Carpet Children Game Mat
https://a.aliexpress.com/_dU57Bvs
Ma daj, super je, uzela sam ga kao vrtic, a bit ce dobar trening kad bude starija i da nekad odspava tamo jer je to djecja soba..
Sortiraj odgovore
Najstariji