ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    15. Lipanj 2020. 08:18

Jutro, opet manijakalno spavanje od uvijek do 7:30 ljubi je majka. Sinoć je imala HC shitstorm pa ju je moguće to mučilo cijeli dan 🤞
    Evo je u gymu, mlati nogama tj diže ih i biciklira i hvata leptira i dere se na njega 😂
    Ali zato od okreta i dalje apsolutno ništa. Iako je počela malo surađivati kad se igramo pa je okrećem, do pred par dana bi ležala kao trut i umirala od smijeha. E da, i ona se kad je netko drži pokušava posjest i/ili stajati, rekoh alo mala znaš ti koliko godina imaš, 0! Ajde vježbati okretanje 😂
    I ona isto prodaje svima foru da je najbolja ali jučer bome nije, na kraju ju je dečko nosio, ja gurala kolica. Ali pred kraj nije ni to bilo dobro pa je urlala i na rukama

[/url

DeeDee
    15. Lipanj 2020. 08:19

Mikio tooo🥳
    Nadam se da je to sad novo normalno 🤞

[/url

Lavica27
    15. Lipanj 2020. 09:15

Pa ovo je pravo osvjezenje Mikio
    Nama noc prosla bez temp,al se jako preznojila. Isli sno do pedice, izvadila krv,cekamo rezultate jer nista ne vidi na njoj da je upalno... 
    Al zato me mali satrao,vec je u pola 12 urlao dok ga nisam podojila😳 Pa tamo u 2, 4,pola7. I da,tri dana za redom ujutro kakica,u soku sam. Inace ponedjeljkom i cetvrtkom kaka🤣
    Ajme kako je nocas bilo sparno, sva znojna sam se probudila!
    Mi imamo fakat previse robice, tako da ne hvala za zmijica red😂

mrgud_zg
    15. Lipanj 2020. 09:17

Ne znam kak cemo prezivjet ljeto, mi na moru nemamo klimu. A jucer npr predzanje hranjenje moj bio luuuud jeo do iznemoglosti plakao mislila sam da nema mlijeka, da bi ja kraju uspjela smirit i za 10 min se pobljuvo jer mu bilo previse 🙈. Tocno nervoza od one sparine. Noc je fkt bila bolja s vise zraka i bolje je spavao. Valjda kak je naglo doslo ljeto nisam ni dozivjela, govori mm al nisam ocistio filtere od klime 😂 vicem ja briga me pali 😂
    Nego, mikio suuuper 🥳🥳🥳 samo nek se nastavi 🤞
    Deedee uzivaj ti dok tvoja spava, to je fkt spas 🙈
    Macutica meni je isto super kindac, jer ima te 2 visine, da dok je ovak mali moze spavat gore!
    E znate kaj, malo cu bit emotivna ako mi dopistite 😂🙈 Ono kad se rode su mali i slatki i puno spavaju, al meni je ova faza sad tolko bolja, tako su pametniji, sve zivo kuze, bas mi je zanimljivo, a tako se brzo mijenjaju, bas mi leti vrijeme 😊

mrgud_zg
    15. Lipanj 2020. 09:18

*leti u smislu prevbrzo je proslo vec pola porodiljnog,/ i meni je beskonacan dan ako je kisa a on lose volje 😂🙈

Taani
    15. Lipanj 2020. 09:58

Losa, haha ista stvar s mamom. Stvarno se cesto vidimo, ali pretezno vani. Jednom ga cula kako cendra, place onako umoran pred spavanje, taman kad je morala ici... pa me zivkala da provjeri jesam ga uspjela smiriti, sto mu je bilo itd 😂. Reko mamaaa pa to je normalno 😂.
    Mikio, koje veselje 🤩 bas mi je drago da spavanac ide na bolje 🥳
    -
    Nama noc okej, prije koji tjedan se budio pol 7, 7 ujutro, a sada valjda kak je toplije se budi pol 6,6. Sanse da ponovno zaspe su jako male 😆. Tako da se ustanem, spremim ga, popijem kavu i onda kao i uvijek odspava pola sata prije sljedeceg hranjenja. Ja ne spavam vise jer kad se ustanem, ustala sam se. 🙄

Taani
    15. Lipanj 2020. 10:00

I da, mrgud, razumijem te, i meni je puno zabavnije sada s bebanom, a i svima ostalima koji dođu 😁😁

DeeDee
    15. Lipanj 2020. 10:16

Muahahaha

[/url

Macutica
    15. Lipanj 2020. 10:27

Pozdrav cure, molim vas savjet..
    Beba ne zeli vodu nikako nakon kasice, pljuca van, nema nacina na koji nisam pokusala..
    Da li mogu, dok toliko malo na prevaru dobije uopce, pojacati kasicu sa vodom, jer za sada ima tvrde stolice, npr. u danu 2 tvrde i jednu senfastu.. Samo smo na povrcu i na pocetku, danas ide maslinovo uz povrce.

DeeDee
    15. Lipanj 2020. 10:30

LoSa

DeeDee stigso Mango? Ja ne vjerujem… baš sam ljubomorna

Ni ja ne vjerujem 😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.