ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    15. Lipanj 2020. 12:19

Cure hvala na odgovorima za vodu, popije ona oko 600-700ml mlijeka i jos dojenje, a samo je jedna kasica za sada, nije do sada nista dobila sto "zatvara", ne muci se previse dok kaka to cvrsce, samo mi je bilo cudno da vec ima tako tvrdu stolicu od tikve, tikvice i batata, a dodala bi malo vode otkad sam uvela batat, jer on je malo gusci, a znam da bude od banane, rize(..) pa sam povezala da je mozda zato jer ne pije bas vodu koju nudim, 2-3 te njene zlicice ukupno mozda uspije progutati.
    Ok, od danas je maslinovo, mozda malo pomogne, u sljedecim danima ide kruska, jabuka, sljiva.. 
    Kako pripremate suhe sljive? 

DeeDee
    15. Lipanj 2020. 13:07

Hahah Mrgud hvala hvala, evo ovi brojevi se ne bi složili s tobom 😂

[/url

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 13:25

Super da ne trebam te dokumente, vec sam se preznojila dok sam gledala popis. 
    .
    DeeDee ja sam isto pomislila ko Mrgud. Vidla sam te ono vec prije na fejsu, stalno zamisljam neku bucu kak ti pricas kad ono manekenka :) 
    .
    Mikio, mi isto odustali od krevetica jer nam je trebala hrpa stvari. Spavao je u kosari i bilo je ok. Nas madrac je bio toliko los da je muz morao ic spavat na kauc pa sam ga nekad i ostavila pored mene u krevetu, ali bolje je bilo kad je bio u kosari. Na krevetu bi nekak svako malo htio cicat, valjda kad me vidi pored sebe. Tak da me znalo to ukocit. Za ovaj veci godisnji cemo imat vec kisobran kolica pa cemo morat nekako krevetic. Valjda ce onda stat. Ova kosara pol auta zauzme.

• Bobica91
    15. Lipanj 2020. 13:26

Macutica  prokuhas i blendas zajedno sa ostalim. Ja bas isla kupiti na stand kruske njih bi slijedece uvela od voca. Sad smo jabuku sa povrcem. Bolje jede svaki dan pojede vise.

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 13:28

Mi kupili babylove gacice/pelene za kupanje. Bas su mi dobre. Al stavljali smo ga i golog, tak najvise uziva. Mada kad je goli nekak nas stalno bilo strah kaj ak se bas sad posere pa mu drekec krene plutat u plicaku🙃

PetraB
    15. Lipanj 2020. 13:35

Helou zenske!!! Dani su nam bili malo napeti pa se nisam javljala al su me zato lijepo vijesti docekale... Mikio woohoo 🎉🎉🎉 bravooo!!! Drzim fige da se ovako nastavi
    Lavice sto kaze krvna slika? Nasoj se obicno tako desi kad joj se bakterija nakalemi na virusnu infekciju koja je bila prva.
    Mi u subotu imali pregled kos neuropedijatra (dolazi Petrovicka s Goljaka dva puta mjesecno kod nas u Sisak)... Kaze za cure da su male bistricke i da je ovo sve stvar hipertonusa misica i za sada nema potrebenikakve daljnje pretrage, samo vjezbe s fizioterapeutom. Kontrola s 8 mjeseci starosti... To je super, al na zalost, taj dan kad smo mi bili naruceni, umrla curica na odjelu (5 god) i taman kad smo mi dosli cekalo se nosace. Uzas, cijeli dan sam bila bas potresena. 😓
    Danas sam s curkama isla u dz sisak vadit krv i predat stolicu na analizu da imamo sve za gastrica sljedeci tjedan. Popi...sam...dz na glavnom ulazu je imao dvije rampe, samoubilacke al jbg, mogao si s kolicima unutra... Sad su obnovili zgradu i maknuli unutarnju samoubilacku rampu a vanjsku ostaviki (ne znam sto bi invalidi trebali...popnu se do ulaza, udju, dodju do stepenica i kaj...puzu ponjima, ne kuzim)... Postoji ulaz sa strane, kod pedijatrijskih ambulanti (i to su mi pred godinu i nekaj rekli da se koristi s kolicima) ali... Wait for it... Oni (pedijatri) su zakupci tamo i imaju pravo zakljucati taj ulaz, sto su i ucinili danas, pa sam kao prvo pokisla do koze danas, vozikala se okolo naokolo s kolicima, maltretirala ljude da mi pomognu dic kolica po stepenicama (ponudila se gospodja koja radi na info al come on, ima zena garant 60 godina...kak ces mi ti pomoc, jos te nahitnu moram vozit poslije)... No dobro... Obavile mi to... Vesni skoro od prve uspjeli a Karmen jadnu maltretirali 40 min... 3 puta ju pikali... Jedva 😓😓😓... I najjacemi je pitanje pa zaaasto tako malima odmah iz vene... Aj suti i napravi to, sigirno ne zato jer zelim maltretirati svoje dijete, postoji razlog jbm...
    Uglavnom, ovo je bio prvi moj samostalni izlazak s curama na neki pregled/pretragu i moram reci da sam relativno zadovoljna, moram jos samo apsolvirati ovaj tenk od auta i bit ceto super sve!

url=https://lilypie.com][/url

Macutica
    15. Lipanj 2020. 13:48

LoSa

Macutica

Cure hvala na odgovorima za vodu, popije ona oko 600-700ml mlijeka i jos dojenje, a samo je jedna kasica za sada, nije do sada nista dobila sto "zatvara", ne muci se previse dok kaka to cvrsce, samo mi je bilo cudno da vec ima tako tvrdu stolicu od tikve, tikvice i batata, a dodala bi malo vode otkad sam uvela batat, jer on je malo gusci, a znam da bude od banane, rize(..) pa sam povezala da je mozda zato jer ne pije bas vodu koju nudim, 2-3 te njene zlicice ukupno mozda uspije progutati.
    Ok, od danas je maslinovo, mozda malo pomogne, u sljedecim danima ide kruska, jabuka, sljiva..
    Kako pripremate suhe sljive?

Od kruske, jabuke, sljive ce sve biti ok… moj ima tvrdu stolicu nakon butternut tikve

Hvala ti na pomoci 🤗

Lavica27
    15. Lipanj 2020. 14:01

Ajme petra umorim se ja dok procitam a kamoli ti😅
    Dosao nalaz krvi i pedica kazw da je nista posebno,upalni procesi minimalno poviseni i sibnula joj Amoksicilin jer je sirokog spektra. Ona se normalno ponasa,nema temp od jucer navecer...al eto tjedan dana doma luftanja opet. .a je dugo u vrtic isla🤪
    Super za pregled! Dobila sam uputnicu za fizijatra a njega cu cekat dva mjeseca lagano pa sam vec otisla kod kcerine fizioterapeutice da mi za ojacanje hipotonusa gornjeg trupa pokaze vjezbe. Kaze da su ga poslali doslovce jer je u sustavu al nije steta vjezbat. 🙄
    Mikio imas u baby centru,99kn mislim. Jedne godine sam zaboravila te pelene za vodu na more i u lokalnom.ducanu imali samo pampers,a jesu me ozenili, 90kn 10 ili 20 pelena za kupanje, da se ubijes.
    I moj je danas nervozica,racunam ili od sparine ili guranja ove sake u zdrijelo...
    Deedee ljubomorna sam,to sam ti vec rekla😂

mrgud_zg
    15. Lipanj 2020. 14:07

LoSa

E da… ja sam u Kauflandu kupila paket pelena za kupanje za 4.5 kn

ma daaaaaaaj  pa kak to ubodes?
    Lavice super da nije nes gore. Brzo ce se mala lavica oporavit!
    Petra fakat akcija i pol, svaka ti cast, mislim da to doslovnno svaki put napisem, al jednostavno moram 

Grizli
    15. Lipanj 2020. 14:45

Vidim lijepe vjesti o suepr spavanju kod Mikio… 😁
    Zubic se sad vidi bas da je vani, al ne uspijem slikat. Sad cemo vidit kako ce napredovati. 
    Danas pojela 2 zlicice rize sa mojim mlijekom izdojenim. Show je bio ja umirala od smjeha na njene face koje je slagala.
    Stigla nam i haljinica za krstenje 😍... Kao uzela ju pa cu odluciti kad ju vidim sto cu, al bas mi je lijepa tako da je to to. Jos kad bi nasla zlatne cipelice. 
    Vodu sam joj na kljunasicu probala dati polickala je par kapi al nije htjela vise od toga. 🤷‍♀️
    DeeDee 🤨 ljubomorna i ja... Mogla si baciti koju fotku da pasem oci sto si ulovila. 
    Lavice nadam se da ce proc brzo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.