Mare ma uzela sam neki program s treninzima i prehranom za 2 mjeseca jer moj mozak funkcionira tako da ako ne platim neću ni vježbati, lijeno škrto đubre. Iako sam užasno užasno užasno isfrustrirana s kilama, opet idu u plus. Izgledam si ja bolje i odjeća bolje stoji ali jebote imam bar 15kg viška ajde da bar ispod 80 dođem ako neću više nikad ispod 70.
.
Ja joj ne mažem guzu preventivno, ako malo pocrveni jgl, ako jače (što je bilo možda 10 puta u 4 mjeseca) onda sudocrem.
[/url
Ajme mikio,pa kako!?!?!?! Pa to je protuzakonito! Da je svetinpetae nemogu te za vrijeme porodiljnog otpustiti! Ajme kolko sam sad ljuta!!!
Koji k... Mikio… Malo je direktor zabrijao nekaj... Na koju foru? Jedino ak ti ugovor ne istice?
url=https://lilypie.com][/url
Jutro cure ☺️
Mi jucer dobili drugu rotu, ima 7120g, zadovoljna je. No ne mozemo s dohranom jer ne drzi dobro glavu kad ga onako vuce za ruke u sjedeci polozaj i rekla je nek vjezbamo to da ga vucemo za ruke i stavljamo puno na trbuh 😔😔
Dosli s mora u nedjelju, vise od 5 sati putovali, pukla nam guma iza tunela sv. Rok jer zasto ne bi pukla. Bebac cendrao i plakao putem.. Al proslo je i to..
Na moru mu je bilo super, puno je spavao i puno smo setali.. Netko jr pitao za spavanje, spavao je s nama u krevetu jer nemamo prijenosni krrvetic.
Mikio, osim ako si na ugovoru na određeno i isti traje do 15.7. ne smiju ti dati otkaz.
Uzivajte, 😉😉
Upijam savjete za kasice.
E da, mi smo dobili vrtic.
Nismo ga kupali u moru jer je bilo hladno more, par ljudi se kupalo.
I za porez: nikakve zahtjeve nisam slala samo sam dobila mail na e građani i doma postom papiric (po koji moram u postu) da sam ostvarila pravo na povrat.
Ugovor je na neodređeno, neznam ni ja kako. Malo sam u soku, bum sutra kad dodem k sebi istrazivala koja su mi prava. Jer trebala bi bit bar na porodiljnom do kraja dok mi ne istekne. Plus imam GO cijeli iz 2019 i 2020.
Onda nema šanse, ne može se. Uostalom da drži mjesto dok ti ne istekne porodiljni, nema nikakav trošak, znam jer je nama firma bila u banani jedan period pa sam to sve zbog sebe proučila.
[/url
Valkris, ne znam puno al mislim da vjezba za ispravljanje hipotonusa gornjeg trupa (jer to imamo isto i mi) nije povlacenje za rukice🙁 I eto,mi smo u sustavu i dobili uput fizijatru... s druge strane moj je jako stabilan na trbuhu i oslonu na laktove, al treba ojacati vjezbama s prednje strane te kao vratne misice.
Auu za puknutu gumu😨😨
Mikio nema sanse. Milijun posto. Iako se ukida radno mjesto moraju te preraspodijeliti na drugo mjesto istih uvjeta. Bljuje mi se kolko smo sikanirane.
Rekla si da radis u velikoj firmi? Pretpostavljam da imate i aindikat, svakako i njih kontaktiraj uz nekoga za radno pravo!
Mikio tocno tako...2 tjedna nakon povratka s porodiljnog si jos "zasticena" nakon toga moze dati otkaz... Pretpostavljam da je onda na to on mislio kad ti je rekao da ti daje otkaz. Strasno 😓 bas mi je zao draga.
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji