ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    16. Lipanj 2020. 10:32

Mare ma uzela sam neki program s treninzima i prehranom za 2 mjeseca jer moj mozak funkcionira tako da ako ne platim neću ni vježbati, lijeno škrto đubre. Iako sam užasno užasno užasno isfrustrirana s kilama, opet idu u plus. Izgledam si ja bolje i odjeća bolje stoji ali jebote imam bar 15kg viška ajde da bar ispod 80 dođem ako neću više nikad ispod 70.
    .
    Ja joj ne mažem guzu preventivno, ako malo pocrveni jgl, ako jače (što je bilo možda 10 puta u 4 mjeseca) onda sudocrem.

[/url

Lavica27
    16. Lipanj 2020. 10:44

Ajme mikio,pa kako!?!?!?! Pa to je protuzakonito! Da je svetinpetae nemogu te za vrijeme porodiljnog otpustiti! Ajme kolko sam sad ljuta!!!

Lavica27
    16. Lipanj 2020. 10:44

*sveti petar a ne korona

PetraB
    16. Lipanj 2020. 10:50

Koji k... Mikio… Malo je direktor zabrijao nekaj... Na koju foru? Jedino ak ti ugovor ne istice? 

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    16. Lipanj 2020. 10:54

Jutro cure ☺️
    Mi jucer dobili drugu rotu, ima 7120g, zadovoljna je. No ne mozemo s dohranom jer ne drzi dobro glavu kad ga onako vuce za ruke u sjedeci polozaj i rekla je nek vjezbamo to da ga vucemo za ruke i stavljamo puno na trbuh 😔😔
    Dosli s mora u nedjelju, vise od 5 sati putovali, pukla nam guma iza tunela sv. Rok jer zasto ne bi pukla. Bebac cendrao i plakao putem.. Al proslo je i to.. 
    Na moru mu je bilo super, puno je spavao i puno smo setali.. Netko jr pitao za spavanje, spavao je s nama u krevetu jer nemamo prijenosni krrvetic. 
    Mikio, osim ako si na ugovoru na određeno i isti traje do 15.7. ne smiju ti dati otkaz. 
    Uzivajte, 😉😉
    Upijam savjete za kasice. 

Valkris
    16. Lipanj 2020. 11:08

E da, mi smo dobili vrtic. 

Nismo ga kupali u moru jer je bilo hladno more, par ljudi se kupalo. 
    I za porez: nikakve zahtjeve nisam slala samo sam dobila mail na e građani i doma postom papiric (po koji moram u postu) da sam ostvarila pravo na povrat. 

DeeDee
    16. Lipanj 2020. 11:09

miki0

Ugovor je na neodređeno, neznam ni ja kako. Malo sam u soku, bum sutra kad dodem k sebi istrazivala koja su mi prava. Jer trebala bi bit bar na porodiljnom do kraja dok mi ne istekne. Plus imam GO cijeli iz 2019 i 2020.

Onda nema šanse, ne može se. Uostalom da drži mjesto dok ti ne istekne porodiljni, nema nikakav trošak, znam jer je nama firma bila u banani jedan period pa sam to sve zbog sebe proučila.

[/url

Lavica27
    16. Lipanj 2020. 11:12

Valkris, ne znam puno al mislim da vjezba za ispravljanje hipotonusa gornjeg trupa (jer to imamo isto i mi) nije povlacenje za rukice🙁 I eto,mi smo u sustavu i dobili uput fizijatru... s druge strane moj je jako stabilan na trbuhu i oslonu na laktove, al treba ojacati vjezbama s prednje strane te kao vratne misice. 
    Auu za puknutu gumu😨😨

Lavica27
    16. Lipanj 2020. 11:14

Mikio nema sanse. Milijun posto. Iako se ukida radno mjesto moraju te preraspodijeliti na drugo mjesto istih uvjeta. Bljuje mi se kolko smo sikanirane. 
    Rekla si da radis u velikoj firmi? Pretpostavljam da imate i aindikat, svakako i njih kontaktiraj uz nekoga za radno pravo!

PetraB
    16. Lipanj 2020. 11:48

Mikio tocno tako...2 tjedna nakon povratka s porodiljnog si jos "zasticena" nakon toga moze dati otkaz... Pretpostavljam da je onda na to on mislio kad ti je rekao da ti daje otkaz. Strasno 😓 bas mi je zao draga.

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.