ja cu to morat za sebe kupit 😂😂
Jučer bili prošetati poslije ručka, imala sam leđa, tj. ramena gola i ruksak koji sam skinula nakon doslovno 5 minuta jer me žuljao. Guess tko je nadmašio ono gorenje od pred mjesec dana 😩😩
Isto izgledamo ja koja izađem u polusatnu šetnju i dečko koji je cijeli dan ja terenu. Zapravo ja sam više seksi jer imam crte
[/url
Ja isto ne znam za porez.
Deedee umirem 😂
Danas sam vagala. Moj danas pojeo 90 g batat+tikvica. I kad vise nije bilo poludio i morala sam mu dat cicu. A dala sam mu 2 sata nakon sto je jeo. Na kraju mu ocito bilo previse jer je za 15 min bljucnuo onak posteno 🙈 ah prozdrljivac 🙈
Nego, prolazio mm kraj lidla u povratku s posla, i kaze da je jos uvijek red. Meni je to fkt bolesno. Kisa pada cijeli dan. Nije da se nes dijeli 🥴, ma i da se dijeli 🙄.
Ja sam dobila obavijest o porezu na egrađani, ali ja nisam dobila povrat u 12. mjesecu kada ste vi sve pisale da ste nešto dobivale (s plaćom, valjda iz firme). Moja firma je #spešl pa sam ja vjerojatno to sad dobila ovim putem. Možda i baljezgam, pojma nemam
Zarice ja se picela smijat kad sam procitala da obozavas kombinaciju, a ono citam kombinacija kod Lose krumpir, blitva, maslinovo i novalac 🤣🤣🤣
Nego Losa nisam popratila di si ti nasla te pelene za kupanje za 4.5kn u kauflandu???
Ja mislim da cu ju u tim pelenama kupacima jedino na moru necu golu sigurno. Meni se to ne sviđa kad su bebe gole a perverznjaka na plazama sam se hvala ti bozr nagledala pa necu da mi djete gledaju.
E jel dobio tko vrtic? Mi nismo. Bas cu zvat sutra pitat za objasnjenje..
E jel dobio tko vrtic? Mi nismo. Bas cu zvat sutra pitat za objasnjenje..
Netko je napisao na fejsu da ako beba nije napunila godinu dana 1.9. kao da te moraju odbiti. Ne znam kakva je procedura kad zbilja napuni godinu dana jel zivkaš za mjesto ili što..
---
Za povrat poreza sam dobila na egrađanin prošli tjedan, a u petak i poštom. Nisam ništa sama prijavljivala, a dobila sam povrat. Na porodiljnom sam od 6.11. (onih 45dana prije). Iskreno ne znam kako se to računa 🤷🏻♀️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Cijeli dan pokusavam natipkati i ili izadem ili mi se poje.u slova na ekranu i nikako poslati.
Dok ne zaboravim...mislim da je Grizli trazila zlatne cipelice...sad sam na fb vidjela na stranici Mamina brbljaonica link i ima predivnih zlatnih cipelica pa pogledaj.
Deedee daj koji komad da vidimo sta si upecala u Mangu
Lavice super za nalaze i Mikio za noc.
Petra kao sto je Lavica rekla...umorim se dok procitam a ne to obavim...btw kak ti stojiš s kilama?Mislim da bi na tvom mjestu s toliko obaveza i svega imala 20 kg s krevetom haha...steta sto nisi blize..ponudila bi se kao ispomoc (besplatan fitness🤣🤣)
.
Za povrat smo i muz i ja dobili obavijest na e gradani i isto u petak pismeno doma...a od 12og su krenuli s isplatama pa se nadam da ce uskoro leci...taman nam ko jedna mini placa 😃😃 ici ce se u shoppin hranilice haha
.
Mi dns pogledali dvije kuce...samo sam se umorila 😏
Simbalaja mislim da sam ja dobila povrat s placom za 12 mj jer sam od sredine studenog na porodiljnom pa sam dobila placu za studeni u prosincu i s njom povrat poreza. Tako je vjerojatno i drugima.
To neke firme rade a neke ne...zavisi od firme do firme.
Evo ovo:
Super super suknja onaj pravi traper
Top najobičniji pamučni
Najslađaaa ljetna ikad, ona je zaslužna obzirom da sam naletila na bih tako što sam upisala ljetne haljine i kliknula na sliku ove 🤣
Traperice udobne bez previše elastina i taman visokim strukom da potrpam muffin top 😁
Najslađa ljetna 2
Obična mala crna ali ne stoji mi baš, pojede mi struk pa sam kao neka lopta, nisam oduševljena
Za glumit gospođu 1, jako mi se sviđa kako mi stoji ova
Za glumit gospođu 2, moram skinuti bar 5kg da mogu disati u njoj. Ali ionako mi neće trebati koji mjesec, čak razmisljam da je prodam 🤷
I to je to, samo po malo drugačijim cijenama 🤣🤣🤣
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji