ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    16. Lipanj 2020. 08:56

Ja izgledam kao da sam u 7.mjesecu trudnoće već godinama 🤣🤣 ali uvijek imam struk, čak mi se čini da mi je nakon poroda više naglašen. A sad pokušavam dobit guzicu vježbanjem jer ju jadna nisam imala ni s 90kg, a ni sa 70kg

[/url

DeeDee
    16. Lipanj 2020. 09:03

E da, mene jutros oko 6 probudila poplava na krevetu, to se nije mjesecima dogodilo. Dignem se i izdojim 150 🤷
    Ne žalim se nimalo, samo mi nije jasno na kojem principu rade te moje sise 🤔

[/url

mrgud_zg
    16. Lipanj 2020. 09:18

Mikio moj isto cemdrav. Vjerojatno jer jucer nismo izasli iz kuce, a naviko mali pod zadnje dane landrat od jutra do sutra. Super da ne pada, ja mu kuham dorucak pa cemo u gjir. Ovaj njegov meduobrok mi sve planove stalno pokvari. 🙈
    A sto se tice vrtica naravno da sam pri dnu liste odbijenih 😂 

annika
    16. Lipanj 2020. 09:18

Naravno da kod mene nema povratabporeza a ovo ljeto ni regresa 
    Što se tiče trbuha- nikad više nećete izgledati isto. Šta god radile zezam se. dajte si vremena ali obično da, sve se drugačije rasporedi a struk obično prvi strada. Koliko god ja super izgledala poslije poroda ta koža na trbuhu bi u određenim pozama visila. A stvarno imam super kožu, bez strija. Ja trenutno radim na masi- već dva tjedna jedem kao prase. Jučer navečer sam kruh, onaj bijeki najlošiji naravno.
    Ja jučet uzeča fredu na probu, oduševljena ostala. Malac zaspao u njoj

[iimg]

• Zarica
    16. Lipanj 2020. 09:21

Miko nesto ne stima s vasom zgradom. Tamo bebe ne spavaju🤔 
    .
    Evo ja stigla s vadjenja zuba. Zasad jos anestezija radi tak da ne boli. Trajalo he doslovce 10 sekundi. 1 down, 3 to go.

Lavica27
    16. Lipanj 2020. 10:12

Podzemne vode Zarica😂😂 Sretno da te danas ne boli :)
    .
    Mikio pred 10 dana u CCO west. Najjace mi je kad meni sogorica kaze kak je neispavana,beba 3mj, a mali od 6god normalno spava godinama. Kaze njoj je teze nego meni jer se naviknula spavat a ja tri godine ne spavam propisno pa mi je to normalno. 🤦‍♀️ Ja ne trebam san,nije bed. 
    .
    Neznam,mala soava 5 dana odlicno, do 7 ujutro,ne bunim se. Al onda tri noci kaos,ne spava po dva sata il se budi svaka dva sata s nebuloznim pricama.
    Nocas ju je mali sto posto probudio jer se derao iz petnih zila 20minuta,jeo je tri puta na 2.5h, ko da hrane nije vidio. Svi komentiraju kako je jako velik,ima 7200 i sad ce 5mj,pa meni je to normalno, na 53.percentilu je po tezini. Jest da ima vecu glavu, 43cm al ono..musko🤔

Btw nikako da napisem, moj inace ne brije na te white noise al smo skuzili (procitala negdje na fb) da na yt ima jedan video "zvuk fena koji ce umiriti svaku bebu", dakle od urlanja,okretanja po krevetu i dizanja nogu a tim zbukom je zaspao za par minuta. Pa u ocaju i vi probajte😂
    .
    Annika drago mi je za nosiljku! Ja sam krenula jucer sa 16-8 postom, a iskreno se veselim maderoterapiji kad nebudem dojila. 

annika
    16. Lipanj 2020. 10:16

Lavice 16 sati jedeš  8 post? Ili obrnuto?

[iimg]

MaRe
    16. Lipanj 2020. 10:17

Necu ni kom izgled tijela 🙄 Dupe ravno ko daska a trbuh kao da sam u 5om mj trudnoce...ujutro je jos ok al popodne uzas.
    Deedee koje vjezbe radis?Cucnjeve?
    .
    S kojom kremom im mazete guzu..ja koristim jgl i sad bas pokusavam vidjet dal mu to ne pase...nekako kao  da mu se guza zacrveni nakon sto namazem a npr nakon cijele noci u peleni bude suha i normalne boje.

PetraB
    16. Lipanj 2020. 10:28

Dakle... Od pola 3 sam ili drzala dudu ili drzala ih za ruke i mazila... Katastrofa su spavale. Spavala sam na donjoj polovici kreveta da mogu i jednu i drugu istovremeno mazit i tjesit ili dohvacat dudu, pokocila sam se skroz. Al ajde, bar nisam procurila nocas jer mislim da danas nebi bilo zivih 😅... Evo i sad spavaju toliko nemirno... Dizem se svake 2-3 min... Otkako su pojele i "zaspale" u 9:15 otprilike, uspjela sam natrpat sudjericu (par stvari je ostalo od sinoc), napravit si brzinski sendvic i pijem hladnu kavu od ujutro jer nisam uspjela novu si napravit. Oooo zivote... Pretpostavljam da im je jucer bilo traumaticno previse, jos su i jednu bocu manje jele jer smo kasno dosle doma pa su kad su pojele oduzile sa spavanjem, tak da nam se sve pomaknulo. Vidjet cemo kakav ce biti ostatak dana.
    Upravo se izvagala... +6 kg sto je super, nebi se bunila da ostane tako samo da trbuh rijesim.
    E da... A cure... Jucer sam ih vagala... Znaci V 5100, K 4950 😎... U tjedan dana dobile 250 gr 😊

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    16. Lipanj 2020. 10:28

Lavica27

Podzemne vode Zarica😂😂 Sretno da te danas ne boli :)
    .
    Mikio pred 10 dana u CCO west. Najjace mi je kad meni sogorica kaze kak je neispavana,beba 3mj, a mali od 6god normalno spava godinama. Kaze njoj je teze nego meni jer se naviknula spavat a ja tri godine ne spavam propisno pa mi je to normalno. 🤦‍♀️ Ja ne trebam san,nije bed.
    .
    Neznam,mala soava 5 dana odlicno, do 7 ujutro,ne bunim se. Al onda tri noci kaos,ne spava po dva sata il se budi svaka dva sata s nebuloznim pricama.
    Nocas ju je mali sto posto probudio jer se derao iz petnih zila 20minuta,jeo je tri puta na 2.5h, ko da hrane nije vidio. Svi komentiraju kako je jako velik,ima 7200 i sad ce 5mj,pa meni je to normalno, na 53.percentilu je po tezini. Jest da ima vecu glavu, 43cm al ono..musko🤔

Btw nikako da napisem, moj inace ne brije na te white noise al smo skuzili (procitala negdje na fb) da na yt ima jedan video "zvuk fena koji ce umiriti svaku bebu", dakle od urlanja,okretanja po krevetu i dizanja nogu a tim zbukom je zaspao za par minuta. Pa u ocaju i vi probajte😂
    .
    Annika drago mi je za nosiljku! Ja sam krenula jucer sa 16-8 postom, a iskreno se veselim maderoterapiji kad nebudem dojila.

Od 200.000 pregleda, 180.000 je naših, pa o tome vam pišem mjesecimaaaa. Na nju jedino to djeluje i ništa drugo

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.