ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    15. Lipanj 2020. 10:32

Aaaa, izbrisalo mi postcinu. Da onda rezimiram. Prvo je bilo veliko uzbudjenje s opisima oko toga kako je maloprije napokon pojeo mrkve🎉🎉🎉 
    Onda opisi kako smo stigli s mora i kako smo ga buckali u kolutu. I na kraju veliko JEEEEEEJ za Mikio, pa bas mi je drago 🤗 
    I DeeDee, super za Mango. Najbolje u cijeloj prici mi je da nisi znala da je bug pa si i moralno mirna😁

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 10:34

Znaci haljina za 6 kuna 

DeeDee
    15. Lipanj 2020. 10:57

Zarica

Aaaa, izbrisalo mi postcinu. Da onda rezimiram. Prvo je bilo veliko uzbudjenje s opisima oko toga kako je maloprije napokon pojeo mrkve🎉🎉🎉
    Onda opisi kako smo stigli s mora i kako smo ga buckali u kolutu. I na kraju veliko JEEEEEEJ za Mikio,pa bas mi je drago 🤗
    I DeeDee, super za Mango. Najbolje u cijeloj prici mi je da nisi znala da je bug pa si i moralno mirna😁

Majke mi nisam ahahah, mislila neki stvarno dobar outlet 😂😂😂😂😂
    I stanem u sve 🥳🥳🥳🥳
    U dvije stvari stanem ali ne dišem ali bitno da stanem 😂 riješiti ćemo disanje kroz koji tjedan 💪
    .
    Zakon za kupanje, gdje ste bili? Tu more led ledeno, umočila prst jučer, skoro mi otpao 😂 a da se razumijemo ja volim hladnije more

[/url

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 11:03

DeeDee

Zarica

Onda opisi kako smo stigli s mora i kako smo ga buckali u kolutu. I na kraju veliko JEEEEEEJ za Mikio,pa bas mi je drago 🤗

I stanem u sve 🥳🥳🥳🥳
    U dvije stvari stanem ali ne dišem ali bitno da stanem 😂 riješiti ćemo disanje kroz koji tjedan 💪
    .
    Zakon za kupanje, gdje ste bili? Tu more led ledeno, umočila prst jučer, skoro mi otpao 😂 a da se razumijemo ja volim hladnije more

U selcima, ma bilo je hladno i ja ga nebi stavljala. Nisam se ni ja htjela kupat. Al bas se hrpa djecurlije kupala i muz navalio da probamo i na kraju mu se svidilo:) al nismo ga puno, po par minuta...

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 11:06

Nemojte me ubit, znam da znaju vec i ptice na grani...al sto se tice roditeljskog. Onu dokumentaciju svu popratnu niste trebali prilagat jel tak? Jer smo to predavali kod otvaranja porodiljnog... A ona izjava poslodavca? Mrgud, ti si zadnja to radila :)

Sad to ispunjavama pa me zbunilo kaj sve pise da treba prilozit a sve sam to vec predala, nemam pojma jel imam sve te dokumente sad a nekak sam zapamtila da treba samo ono ispunit...

• Zarica
    15. Lipanj 2020. 11:07

Zarica

DeeDee

Zarica

I stanem u sve 🥳🥳🥳🥳
    .

U selcima, ma bilo je hladno i ja ga nebi stavljala. Nisam se ni ja htjela kupat. Al bas se hrpa djecurlije kupala i muz navalio da probamo i na kraju mu se svidilo:) al nismo ga puno, po par minuta…

Mislim da ce onaj veliki godisnji krajem sedmog bit totalni sou:) Cini mi se da bebe obozavaju more

Red Fox
    15. Lipanj 2020. 11:31

Jutro 🙂 mikio idemo na to cijepljenje sa 6 mjeseci, nemam pojma kolko ide injekcija. Opet me znoj oblijeva kad se sjetim 🤦🏼‍♀️ 
    Na mango sam bas ljubomorna 😂 
    Kaj se tice papira za drugi dio porodiljnog ne treba nis osim dva popunjena obrasca. Ja sam isla tam pa sam ispunila i postom mi je doslo rjesenje

mrgud_zg
    15. Lipanj 2020. 11:34

Zarice, samo ona 2 formulara, zahtjev i izjava oca idu sad  ja jos nisam dobila rjesenje, poslala mailom prosli tjedan
    ajme bas super da mu se svidlo more. ja se bas veselim. ono u 5 mj kad smo bili je bio uzas, a sad za vikend idem na tjedan dana s mamom pa cu ga sigurno umocit. e netko je pisao neki dan i za kupanje gol/pelene. ja sam uzela u komzumu kad i onaj kolut na popustu i pampers pelene za kupanje, isto su 10 kn jeftinije (inace 44 kn- tolko su i u dmu, a prek kupona 34) i onda naletila u lidlu, snizene su njihove na 23 kn. pa cu probat s pelenama. il bar da na plazi bude u tom. nekak nemam nis protiv golotinje beba, al vise mi je to zbog higijene, plaze su fkt zmazane 
    deedee super za mango! fakat zakon. nemrem jedino vjerovat da ti pol tog nije veliko, ja sto sam vidla na fb kad sam te stokala  rekla bi da ces plivat u svemu ovom 
    e da. i danas su rezultati upisa u vrtice 

beba2025❤
    15. Lipanj 2020. 11:38

Macutica

Pozdrav cure, molim vas savjet..
    Beba ne zeli vodu nikako nakon kasice, pljuca van, nema nacina na koji nisam pokusala..
    Da li mogu, dok toliko malo na prevaru dobije uopce, pojacati kasicu sa vodom, jer za sada ima tvrde stolice, npr. u danu 2 tvrde i jednu senfastu.. Samo smo na povrcu i na pocetku, danas ide maslinovo uz povrce.

Macutica, pa, još je mala bebica, ne brini što neće još vodu, bude kasnije, a mislim da bez problema možeš stavit prokuhane vodice i razrijediti kašice. 
    Ne brini puno🥰

• Bobica91
    15. Lipanj 2020. 11:49

Jutro/dan cure. 
    Macutica mozes stavljati vode pa da bude rijedje ali nemoj bas prerijetko da se ipak uci na teksturu kasice. Za kakanje kruska,zobene,suhe sljive uvedi nesto od toga to im je super za probavu. Zobene pogotovo kad ukuhas pa puste sluz. Maslinovo isto plus i ja stavljam u svaku kasicu zlicicu. Za vodu pomalo nece sve bebe odmah piti zlicica po zlicica ps ce nekako. 
    Mislim da bi bilo bolje da nismo niti znali za naruzbu od DeeDee. 😂😂😂😂
    Mi imamo cijepljenje 3.7 to je to sa 6.mj i onds je rekla pedijatrica mirni smo do godine. 
    Sto se tice kupanja nekako mi se cini hladno za bebe jos ipak ih kupamo u vodi 30 plus. Mi zivimo blizu mora pa cemo aigurno ici ali tek kad malo vise ugrije zimogrozna sam. 
    Vrtici- mi cemo sacekati pa cemo ga kasnjje upisati jer muz moze raditi od doma tj radi tako pa ce biti snjim i bas sam sretna zbog tog ali ce ici godinu nakon svakako zbog njega samog i vrsnjaka. 
    I vise neznam sta sam procitala da komentiram ili sam zab. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.