ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    12. Lipanj 2020. 22:01

A ja se obucem da tajice majica kratkih i japanke jer uvijek je ili u nosiljci ili kolicima pokriven dekicom pa da mu ne bude prevruce. 

Macutica
    12. Lipanj 2020. 22:06

Mi vec par noci spavamo u Etheral zimskoj vreci i bodicu samo, a sad mi stize ljetna vreca. 
    Preko dana bodi kratkih i lagane hlace/tajice i stopalice, neka jutra joj obucem pamucnu vesticu, jer i ja duksu obucem preko kratkih, zna biti frisko u stanu ranije ujutro.. A skidam joj carapice ako je na terasi i kad je bas toplo, uzivaa. Sesvete. 
    Za manje od mjesec dana idemo na more i sve si mislim kakve kombinacije tamo nositi, vec sam joj nakupovala HM pamucne haljinice, nisam mogla odoliti, a sad gledam malo i rompere kratke, to mi se cini prakticno, a brijem da ce uglavnom bit bodi kratkih kad upece na otoku..

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 22:12

Ja ne mogu spavati u ničemu. Ni ljeto ni zima. Gaćice i poplun 🤷 bila sam luda dok još nismo tu bili u kući, kod dečka preko ljeta pakao bez trunke zraka a ja ne mogu spavati ako se ne pokrijem haha. Zato ja volim svoje brdašce.
    Joj tako se veselim ljetu i kupanju i svemu, još malo još malo, mislim da će bebulja uživati

[/url

Lavica27
    12. Lipanj 2020. 22:19

Kolko ste nasvrljale! Uglavnom, mi stigli. Put prosao da se ne ureknem za nazad iznenadjujuce jako dobro. Soavali su oboje sat i pol pa sam ga stala nahranit,opet je zaspao cim smo krenuli i probudio se za sat vremena,zujao bio budan i zadnjih 10min se razderao jer je bio gladan a meni glupo stat kad imamo jos 10min. Uglavnom, za put od 4.5h odlicno. Sad cemo noc vidjet🙈🙈🙈
    .
    Damnarexx nikako u suprotnom smjeru! Skvrcene noge nisu znak da je jaje premalo,s vremenom i trebaju biti skvrcene, premalo je jaje ako glavica do vrha sjedalice ima manje od 3cm. Uvjet za prijelaz u isti smjer su min 9 kila+ 15mj starosti+da dijete samostalno stoji (znaci svi zajedno kriteriji ne ili ili). Pogledaj na yt .. nisam vidjela koje jaje imas,jq imam maxi cosi cabriofix i kod njega mozes iz podnozja umetka samo spuzvu izvaditi iz "navlake",a ovaj kao jastucic oko glave ostane.
    .
    Po pitanju dohrane se slazem sa svima. Zmisljanje tople vode.
    .
    Mi smo ili u kratkim hlacama ili dugim tankim,gore kratko i silterica.
    .
    Lorena ne znam kakvi su vam odnosi al meni nije bas normalno da moj muz trazi svoju mamu za benzin do zajednicke familije. Nisu platile cugu, mogle su ajd,al ne bi tolko za zlo uzela.
    Sorry isparilo mi ostalk...Moji svi spavaju bolje da i ja idem🙈🙈

• mom12
    12. Lipanj 2020. 22:24

Ja sam uzela kremu uriage 50+..jos je nisam skinila skroz u kratko ..ja sam kao gruzli i dee🙈🙈
    Mada sebe skinem...🤪🤪...al strah me da je njoj hladno posto lezi ona...

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 22:25

Woohoo Lavice, taman legla u krevet i razmisljam kako nisi nista javila, ajde super odlično.
    Lorena, zaboravila sam iskomentirat, tj. nisam sigurna ako sam dobro pohvatala ali i meni bi bilo čudno da dečko pita mamu za put no to je valjda od odnosa do odnosa. Bitno da ste doma. I ne kužim čemu se dečko smijuljio, zato jer beba plače? Bome, ne bi mi se dugo smijao ako je zato..

[/url

Grizli
    12. Lipanj 2020. 22:34

Ma ne znam sad situaciju kod lorene recimo kad mi idemo kod muzevih cesto s nama ode njegova nona i zena se uvijek ponudi da nam da pola novaca za trosak puta iako nikad ne uzmemo, a ako negdje stanemo obavezno plati kavu. Da se razumimo ona je penzicka mi zaposleni i meni je to jako glupo da placa i uvijek prigovaramo da ne al ona ne popusta. Tako da ja ne bi od nekoga ocekivala od obitelji ali opet ako se vec mi nakrcaju da idu samnom bar iz pristojnosti je ok pita bar bi ja pitala onog tko me vozi ili bar ponudila da platim pice/rucak.
    Lavice 👍👍👍 jako dobro! Uzivajte!
    Ugodna noc nam svima.... 

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 22:44

Mikio dobro je, nisam jedina nesigurna u vezi jajeta/autosjedalice😂
    Lavice tnx. Ma kupila sam EasyGo 3u1 kolica, pa je i njihova autosjedalica.. al deff,kad budemo kupovali iducu cu uzeti Maxi Cosi il takp neku malo bolju.
    Drago mi je da je put prosao super. Uzivajte! 🥳
    .
    Nama je danas auto izmjerio 28stup. Pakaaaao!
    Ona je u kratkom bodiju, tanke tajice i carapice koje skidamo po potrebi. Voli 'gaziti' po razlicitim teksturama, pa pustam da uziva.

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 23:16

Ja sam danas mrtva 🤦🏼‍♀️ Mislim da je moj malac i po tome na mene jer mu se ne svidaju vrucine, danas cendra i vristi cijeli dan. Kaj je najsmjesnije i izgleda isto ko i ja😂 kak se vasi klinci mijenjaju?moj je bio u pocetku vise tati slican, sad moja muska verzija. Jos kak imam ime koje nema musku varijantu, mi smo ju smislili i tak ga zovemo 😂
    Ja sam isto medu ovim zimogroznim, muz nagovara da mu sutra obucemo kratke hlace.
    Zelim svima mirnu noc 😴

mrgud_zg
    12. Lipanj 2020. 23:42

Lavice suer za put 💪
    Mikio bas sam ja neki dan pisala o tom okretanju na trbuh 🙄 on bi po novom hrio tak spavat a ne zna. I onda automatski kreve dizanje na ruke i budenje. Nis nemrem. Samo ga vracam na leda ili bok. Pokusala sam mu par puta pomoc narihtat ga na trbuhu al ugl se pocne bunit 🙄
    Ugl u zg je jucer i danas bas bas ljeto. Ja se skinula u majice bez rukava, tak da mi je ok za njega da je u kratkom bodiju. 
    Mi imamo kremu eucerin koji moze od 3+ jer smo vec prosli mj isli na more. Nije imao reakciju.  
    Nego, cure se nademo u ponedjeljak na kavi ispred lidla? 😁😉☕️🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.