Bravo za ekipu, mikio. Kad im tako dobro ide, daj, kazi im da ulete makar po pola sata dnevno pricuvat malu😉 da odmoris malo
Deedee, ne grizi se bezveze😊
Simbalija hvala na info za vodu 😘
DeeDee jesi ti pitala za toplu vodu za ad? Mi skuhamo navecer (5 min vrije voda) i pustimo da se ohladi do odgovarajuce temperature i stavimo u termosicu. Termosica drzi tu temperaturu. Ak se ohladi onda svu vodu prebacimo u lonac i zagrijemo pa vratimo u termosicu. Ako idemo negdje onda u praznu bocicu stavimo npr. 5 mjerica, a u manju termosicu izmjerimo 150 ml vode i samo kad treba ulijemo u bocicu 😃 mi smo doktorirali ad 😂
Evo i nas malo!
Malac bi trebao zaspati u kindacu, ako ga ne probudi vanjski svijet 🙄. Sad nam je stalno prozor otvoren, a svi valjda izadju van kada on ide spavati pa vjecito neka galama.
Kod nas je danas bas vruce bilo, zadnjih dana kad smo u hladu preko dana, ja ga skinem u bodi i bude mu super. Veceras ce prvi put spavati u romperu (valjda sam dobro zapamtila) i ljetnoj vreci, nadam se da ce mu biti okej.
Inace je super, stalno nesto propovijeda 😂, bas glasno "prica".
-
Planiramo krstenje za 5.7. i vec mi se ne da. Mm kaze da je svom vjencanom kumu rekao da ce bit pozvani, a ja racunala samo na krstene i amen. Sad ako budu njegovi kumovi, zasto onda nisu i moji? Pa roditelji? Pa ujaci, tetke? 🙄 Necu.
-
Mi "kasnimo" s dohranom jer nemamo jos potrebe pa cu se morati vracati sto stranica po korisne savjete kad mi zatrebaji 😏
-
Mikio, super da je sve dobro proslo! 🤗 Samo prihvati ponude za uspavljivanje 😀 nista se ne odbija.
DeeDee, razumijem te, ne mozes si pomoci da se tako osjecas zbog ad-a al vjerujem da ce te brzo proci 😉 znas da radis najbolje moguce.
-
Nemojte se pocupati kod Lidlovog satora. Sharing is caring <3 😂
Vikendom uvijek manje stranica jos je lijepo vrijeme pa smo svi vani. Koliko cesto idete u setnju sad kad je lijepo vrijeme ja gledam da idem 2 put ujutro 1 sat i predvecer isto tako. On bas uziva vani jedino sto moram nosit jer nece bas cijelo vrijeme bit u kolicima. Vjezbamo svaki dan duze voznje, ali sama sam kriva za to. Taman kad zavoli kolica prohodat ce 😂😂.
Mozda sator bude i kod nas u Istri, jedne godine je bio sjecam se isli smo ja i dragi pa to je bilo raskupusano uzas doslovce ronis kroz one ogromen kutije. Ali dobrih stvari smo kupili jos danas ih koristimo.
Aha DeeDee kako su ti cure rekle bez griznje savjesti, jos ako beba hoce pit bez problema super, inace znaju odbijati AD. Imamo srece sto ga imamo i mozemo kupiti. Cure koje ste rodile na carski kako se vi osjecate povodom toga znaci procitalq negdje da se carski ne racuna kao porod jer ono nisi se namucila. Eto mi tako funkcioniramo ako ti dijete nije zvakalo bradavice 3 godin3 i ako nisi rodila vaginalno nisi majka. Ma daj molim te 21 stoljece. Najbolje ds se vratimo u kameno doba da bi bila jedna od njih. Ja svoj porod nisam birala lijecnik je tako odlucio i padne mi napamet nelad hvala bogu da imamo bolnice i aparaturu tko zna kako bi prosla prije 100 godina. Malo sam se razvezala nezamjerite.
I ja sam mu romper obukla i prekrila ga do pola s najtanjom dekicom...u stanu je 24 🙄
.
Ja sam nedavno rekla da ga necu vodit vise u duze setnje jer sam ga pola nosila i na kraju morala muza zvati da dođe po nas 🤣🤣 sad samo oko zgrade a vikendom smo kod mojih vecinom pa je tamo cijeli dan vani na dvorištu.
.
Tražimo si kucu..nadam se da cemo ju uspjeti naci ove godine pa da se preselimo i počnemo placati svoje a ne tuđe xD
.
Taani na kraju ispadne 50 ljudi 🙉🙉
Taani mi imamo isto kratenje 5.7. i bit ce nas tako cca 45-50 da. Isto mm reko seatricnama i tetama da ce biti pozvane, pa onda sam ja rekla da cemo pozvat i moje kao da budemo fer iako se s njegovima i vidimo i cujemo a s mojima ne... Pa vjencani kumovi, pa bake/none isl... Skupi se masa ljudi na kraju ko mini pir.
Mare kod mene u stanu 24-25 i jos pitam mm hoce njoj biti zima. Spava u bodiju bez rukava, pidzama sa stopalima dugih rukava i tanka dekica... Zbilja sam zimogrozna. A ona se ne buni.
Prezivili festu od necaka, dosli doma tek u 21.30, sprmeila ju za spavanje cak je i brzo zaspala. Sad me zanima do kad ce spavati. Super proslo, smijala se svima i sve ju zanimalo. Djete mi rođeni partijaner.
Curke, hvala za savjet o vodi! 💁
Bobica, od kuda si nam ti? 🙃
Definitivno su mi smjesne te izjave oko carskog, tko je vise 'majka', a tko manje. Dojis/ne dojis🙄 o muko moja.
Hvala bogu i 21.st😂 formulama, bolnicama, i el.izdajalicama! Mene je spasila.
Deedee ne brigaj oko dohrane. Glavno da je sita i zadovoljna 😁🍬
Ja sam se preporodila otkako mi je samo na AD-u.
.
Zaboravila sam tko je pitao za setnje. Mi idemo 1-2 put na dan. Imam srece, voli kolica. Do sada ju nisam morala ni jednom izvadit iz njih prilikom setnje.🤞
Mikio 🥳🥳🥳🥳🥳 mozda joj stvarno pase biti na trbuhu
Bez brige..naprave si oni prostora da disu...tak i moj zna spavati sa glavom u madracu pa negoduje ako ga pomjerim.
Sortiraj odgovore
Najstariji