ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    14. Lipanj 2020. 09:10

miki0

Jutro!
    Znaci ja ovo moram napisat jer ovo mora ostat zabiljezeno negdje da se i nama dogodilo pa makar se nacoprala 🙈
    Moje dijete je nocas odspavalo 7 i pol sati u komadu, pocicala i nastavila spavati jos 3 i pol sata. Ja sam u soku!! 😳 I moje cice isto jer su bile tvrde ko kamen, pogotovo ova koja je ostala nocas zakinuta skroz 😅 znaci bez i jednog njurganja, cendranja, dodavanja dude i slicnog.
    E sad, ima i caka, da se ja nebi posteno naspavala, gospodicna je odlucila prvi puta spavati na trbuhu 😏zaspala je ko i inace na boku i sama se pomalo okrenula s boka na trbuh i tak odvalila dobru vecinu noci, a mama je od straha dezurala i budila se svako malo provjeriti dal dijete dise 🤪 spava sa npsom nabijenim u madrac al tek tolko na stranu da je nosic slobodan 🤦🏼‍♀️
    Cak je i muz doso u 3 ujutro do nas provjeriti sta se dogada da nas ne cuje 😅
    Sad cemo vidjet jel bila slucajnost ili ce nam se mozda jos koja noc zalomit. Mozda dijete samo voli spavanje na trbuhu 🤷🏼‍♀️

Ma spavanje na trbuhu je zakon 🙃 drzim fige da je to kljuc uspijeha veseg spavanja. A ona je vec velika curka ne brini bunila bi se da ne moze disat 😆

beba2025❤
    14. Lipanj 2020. 09:32

Red Fox

Losabas tak 😂 mislim da ne treba napraviti sf od te dohrane. Bas me baka pitala kaj mu dajem pa kad sam rekla tikvice odgovorila mi je da su oni samo pajceke s tim hranili 😂
    Annikaja imam ergobaby omni 360 i ne bi ga mjenjala za nista. Meni je super, dobro se rasporedi tezina i mali ga obozava.imamo mrezastu verziju, al vec postaje polako vruce.

😂😂😂😂Baka zakon 😄😄

Lorena94
    14. Lipanj 2020. 09:32

Hej, hej.. Ja kad dođem i vidin da ste se raspisale plačem. Ja sam u rasulu. Već petu noć ne spavamo, niti preko dana, ne znam više što da radim. Spojen nam je kinderbet uz krevet, kad ga stavim kod nas spava, al onda sam ja doslovce između kinderbeta i kreveta, leđa me ubijaju. Kod nas je sad već 23°C. Spava u bodiću prekriven nekom rupičastom, tankom dekicom. On je kako kad u kolicima, nekad beba za poželit, a nekad mi dođe da ga dam ciganima. Također, drugi dan odbija hranu, neće ni bocu niti na žličicu. Samo pije vodu i sokic. Noćas smo imali epizodu plača bez zvuka, odjednon pocrvenio, okrenula ga naopačke i onda normalno počeo disat i plakat. Mikio 🤞 da si otkrila trik i spavanje na trbuhu.
    Ne znam tko je pitao za vodu, mi prokuhamo dio ide u termosicu, dio u staklenu bocu, onda mješamo da dobijemo temperature vode odma za papat. 

• Bobica91
    14. Lipanj 2020. 09:33

Jutro cure.
    Damnarex iz Pu sam. 🙃
    Koja super vijest rano ujutro Mikio neces se nacoprati odsad cete castiti finim spavanjem. Stvarno joj mozda tako bude odgovaralo.Sad su u fazi kad okrecu glavicu imaju snage problem je trbuh kad nemogu sami drzat vrat pa im glava ostane dole. Iako i bi mene bilo malo frka kao i za sve naravno.
    To je moja omiljena poza za spavanje. 
    I mom smeta vrucina budi se cim je toplo tako da isto gledam da ga ne pokrivam previse i ako je toplije u sobi raskrivam ga. Jucer mi se kod dojenja znojio po glavici bas mokar i jos se ljepio na mene. 

• Bobica91
    14. Lipanj 2020. 09:41

Lorena94 moj u globalu spava cijelu noc vec dosta ali ima noci kad nije tako. Proslu noc se budio doslovce svakih 2 sata i to bi se probudio vriseci mozda ga nesto boli ili ruzno sanja. Bio je budan onda od 3 do 6 pricao brbljao i spavao i evo nocas sve po starom. Jel mu izbijaju zubici mom treci vec izlazi sad mu je gore oko zubica crveno nateceno gricka gricke mazem i cekam da izbije onda ga nece vise tako boliti. 

mrgud_zg
    14. Lipanj 2020. 10:29

Jutro cure!
    Mi smo kucer opet cijeli dan bili u skitnji 🙈 meni on jedino kad zaspe u autu moze odspavat jos cca sat vremena i uvijek se probudi, hoce jest i onda moze nastavit spavat. Kao samo da provjeri da je doma. Mali kontrol frik 😁. Al zato cim je vani je najbolje dijete na svijetu, u gostima ma bilogdje, samo da nije doma 😂
    Ja kupila spontano vrecu za spavanje u ikei. Onu vecu. Cini mi se dosta tanka. Mislim ga pocet u to stavljat. Ful nam je toplo doma, al kad ga pokrijem dekom on se izvrti sto puta po noci i onda se samo zguzva cijeli 🙄. A volim da je bar malo pokriven, i ja sebe i po ljetu “bar preko bubrega”  pokrijem 😂
    Mikio bravo za Ninu 🥳🥳🥳🎉🎉 to fakat treba slavit. 🤞 drzim fige da ste otkrili nacin 😉
    Deedee potpuno te razumijem za ad. A to je realno totalna glupost. Tak kad se ja pozalim da mi mali ne spava svi me pitaju zakaj mu nedam ad navecer. I uvijek kazem budem probala. I onda je to uvijek bas sutra sutra i nikak. Il bi nekam otisla. Ma glupa sam, umjesto da sama sebi olaksam 🙈
    Tani zasto mislis da kasnite s dohranom? Il si samo mislila da niste jos krenuli? Ja sam isto tek iza 5 mjeseci krenula. 
    Mi sinoc dosli kasno doma, ja jos isla radit kolac jer nam danas gosti dolaze. Fkt bila strgana. Na kraju se mali probudio samo u 3 i 6. To je fkt super. Al njemu se nije vise spavalo pa je mm napokon 😈 potegnuo i ustao se a ja odspavala do 9 😊
    Ps-izgleda da se necemo druzit ispred lidla. Sutra je prognoza 100% kisa pa vjerujem da ni jedna od nas nece doc s kolicima u sator 😂

beba2025❤
    14. Lipanj 2020. 10:29

Damnarexx 🌺

Grizli

Ocito sam ja zimogrozna mama… Mala jos iredno bodij dugih, hlacice duge i crapice. 🤔 Za van kapica na to i lagana dekica u kolicima. Ne budi se. Bo!
    Damnarexx definitivno joj trebas maknut umetak. Obicno su oni do nekih 60 cm koliko sam vidila po tim uputama. Moja je 65-66 cm pa ne dotiče nogama naslon, a same nozetine od nje. Mislim da oni u tome ne sjede bas onako kako nama izgleda. Barem moja ne jer su joj noge dosta uzdignute od razine guze tako da po meni njoj je najveci pritisak na bedrima na ne na trtici sto kao nesmije biti.

Nekako sam odgađala maknuti umetak jer joj lijepo stiti glavicu taj gornji dio. Kad maknem ima dosta prostora pa npr.ako su rupe po cesti ili sljunak onda ce joj glavica ici lijevo-desno i udarati u stranice😕
    .
    Kod nas je jaako zatoplilo danas. 😧
    Zasto kapica? Zbog vjetra ili?

Damnarexx, možda si pisala, ali nisam vidjela.
    Koje jaje za bebu imaš?
    Zar ne možeš maknuti samo umetak ispod ledja, onaj kao valjčić?
    Ja uvijek sa bebama samo taj dio izvadim, a onaj za glavicu ne mičem nikad. 
    Baš to što kažeš, svaka rupa na cesti, glavica ode. 
    Nisam ni znala da taj dio itko miče! 

beba2025❤
    14. Lipanj 2020. 10:39

Lavica27

Kolko ste nasvrljale! Uglavnom, mi stigli. Put prosao da se ne ureknem za nazad iznenadjujuce jako dobro. Soavali su oboje sat i pol pa sam ga stala nahranit,opet je zaspao cim smo krenuli i probudio se za sat vremena,zujao bio budan i zadnjih 10min se razderao jer je bio gladan a meni glupo stat kad imamo jos 10min. Uglavnom, za put od 4.5h odlicno. Sad cemo noc vidjet🙈🙈🙈
    .
    Damnarexx nikako u suprotnom smjeru! Skvrcene noge nisu znak da je jaje premalo,s vremenom i trebaju biti skvrcene, premalo je jaje ako glavica do vrha sjedalice ima manje od 3cm. Uvjet za prijelaz u isti smjer su min 9 kila+ 15mj starosti+da dijete samostalno stoji (znaci svi zajedno kriteriji ne ili ili). Pogledaj na yt .. nisam vidjela koje jaje imas,jq imam maxi cosi cabriofix i kod njega mozes iz podnozja umetka samo spuzvu izvaditi iz "navlake",a ovaj kao jastucic oko glave ostane.
    .
    Po pitanju dohrane se slazem sa svima. Zmisljanje tople vode.
    .
    Mi smo ili u kratkim hlacama ili dugim tankim,gore kratko i silterica.
    .
    Lorena ne znam kakvi su vam odnosi al meni nije bas normalno da moj muz trazi svoju mamu za benzin do zajednicke familije. Nisu platile cugu, mogle su ajd,al ne bi tolko za zlo uzela.
    Sorry isparilo mi ostalk…Moji svi spavaju bolje da i ja idem🙈🙈

Bravo Lavice!
    To sam i ja pomislila, ali ja prešutim, jer znam da ćete ti ili Losa napisati moje mišljenje 😂😂

Takodjer, niti tražimo od moje mame niti njegove, a i kad nude, ne uzmemo, naravno, nekako nam to nije normalno 🤭

• Bobica91
    14. Lipanj 2020. 11:03

Wee pojeli pola kasice danas nekih 50 g cca. Osjecam se kao da sam dobila na lotu. Djeca nas stvarno mjenjaju. Pogotovo kad pjevam na ulici on zaspe ja i dalje pjevam kad je u nosiljci.😂😂

Simbalija
    14. Lipanj 2020. 11:14

Evo me samo da kažem Mikio i Nina bravooo!!! 😊😊😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.