ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 18:21

Grizli

Ocito sam ja zimogrozna mama… Mala jos iredno bodij dugih, hlacice duge i crapice. 🤔 Za van kapica na to i lagana dekica u kolicima. Ne budi se. Bo!
    Damnarexx definitivno joj trebas maknut umetak. Obicno su oni do nekih 60 cm koliko sam vidila po tim uputama. Moja je 65-66 cm pa ne dotiče nogama naslon, a same nozetine od nje. Mislim da oni u tome ne sjede bas onako kako nama izgleda. Barem moja ne jer su joj noge dosta uzdignute od razine guze tako da po meni njoj je najveci pritisak na bedrima na ne na trtici sto kao nesmije biti.

Nekako sam odgađala maknuti umetak jer joj lijepo stiti glavicu taj gornji dio. Kad maknem ima dosta prostora pa npr.ako su rupe po cesti ili sljunak onda ce joj glavica ici lijevo-desno i udarati u stranice😕
    .
    Kod nas je jaako zatoplilo danas. 😧
    Zasto kapica? Zbog vjetra ili?

Damnarexx 🌺
    12. Lipanj 2020. 18:23

LoSa

Taj umetak sprecava da oni guzom normalno uđu te ih pritišće prema dolje tako da to moraš maknuti. Moj ima oko 70 cm pa mu ne vire noge… no pred koji mjesec je bio tako kad je jos umetak bio. Moje jaje ima i dvije visine za ramenje podesiti te ako je na nizem nivou također pritisce previše dolje te nožice izvire van. Josjedno vrijeme ce definitivno bit u jajetu….

Tnx, maknuti cu umetak pa ju bolje smjestiti. 🙃

Red Fox
    12. Lipanj 2020. 18:23

Zaboravim stalno pitati, posto su krenule vrucine, kolko vode dajete i kak? Ja sam mu davala na zlicicu pa sam sad na flasicu malo, a mislila sam sad uzeti kljunasicu

mrgud_zg
    12. Lipanj 2020. 18:26

Losa bas divljac sa sljivama 😂😂😂
    Vidla te kombinacije stavila neka cura plan za prvi mjesec dohrane. riba+jabuka+banana. Onak halo? 🤮
    Ja napokon nazvala pedijatricu zbog crvenila na vratu. Kaze ona nema nikog dodite. Eto dobre stvari kad si odaberes pedijatra u kvartu 😁 kaze ili posaljite sliku.  Eto dobre posljedice korone 🙈 nitko vise ne sljivi gdpr 😂 na kraju se prosetali, pokazali tu suhu kozu, ponekad budu onak hrapavi obrazi i na par mjesta na rukama. I kaze ona da nije to pravi ad, da neka mazem samo sudokremom i adermom. Ima kratak vrat 😂 a udebelio se i kak je toplo se susi koza. Drago mi je da ne dijeli kortikosteroide sakom i kapom ako smatra da nema potrebe. I pohvalila je kako sam ga obukla za ovo vrijeme- kratki bodi i tanke duge hlacice i stopalice. Kaze ona taman 😎 sva sam si super sad 😂

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 18:38

Grizli i moja je tako još 🤷
    Ili kratki body i dolje trenirkica.
    Ili danas je imala haljinicu dugih rukava ali opet čarapice i tenisice 🤷
    I ja sam još u dugim

[/url

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 18:41

Mislim Ne kapica nego šeširić za sunce

[/url

annika
    12. Lipanj 2020. 20:46

Moj je u romperu ili kratki bodi i kratke hlačice, bez čarapa. Kod nas je jako sparno, a nama je svima stalno vruće. Ja sam cijelu godinu bosa u kući

[iimg]

Grizli
    12. Lipanj 2020. 21:38

DeeDee mi smo onda neke zimogrozne skroz. Ja sam u tajicama dugim, potkosulji i maji kratkih a ako legnem pokrijem se dekicom. Spavam sa tankim poplunom i u spavacici dugih. Pa mi je malo previse ako nju stavi samo kratki rukav, tanki bodic. Nogice joj budu bas hladnjikave tako da carapice su stalno joj na nogama.
    A kapicu joj stavim najvise zbog sunce jer ju nosim do auta u rukama i vjecito pici sunce nam s te strane a kad ju stavim u jaje ili kolica skinem kapicu. Neka skroz tanka pamucna je dok ne nađem za kupiti one sesirice 50+ sto imaju ljetne. Sve sto sam nasla veliko joj.

DeeDee
    12. Lipanj 2020. 21:45

Ja sam u donjem dijelu trenerke ili trapericama ako nije sunce haha. I kratkoj majici i gornji dio trenerke mi je u ruksaku za ako sjednem negdje di jako puše 😄😄
    Ili stavim kratke hlačice ali onda gore dugo 🤷🤣
    A cijelu godinu se pokrivam s istim poplunom haha, mora mi bar noga bit pod njim ali najčešće se sva umotam, fino puše tu kod nas navečer cijelo ljeto
    .
    U svakom slučaju nije mi još za ljetno, ali vidim u šetnji da skoro nikom nije pa valjda nisam (skroz) luda. Baš smo jučer mama i ja komentirale, nekad smo se u 5.mjesecu svi kupali na veliko, a sad pola 6.mjeseca, plaže pustoš ali fakat nisu temperature kakve su bile. Valjda će bar ljeto bit ljeto 

[/url

• Bobica91
    12. Lipanj 2020. 21:59

Cure iz Zagreba neznam staviti link bit ce sator rasprodaja na neprehrambene artikle ispred Lidla zab sam koju kvart pocinje 15.6 do kraja zaliha pa si pratite. 
    Ja svog presvucem u danu 5 puta zbog tog. Malo je skroz kratkom nekad duge tajice gore kratko, romper, ovisno gdje idemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.