Mikio hvala Bogu sve dobro, a to sto je prosireno da bi trebalo nestat kako raste. Radili joj i komplet krvnu sliku pa me malo zabrinuli reaktivni leukociti i monociti sto su joj poviseni, al dr nije nista posebno naglasavala pa se nadam da je to ok.
Apropo postara meni je moj poceo pustat ljubavne poruke... znaci rukom napise na papir da imam pakete. Umrla od smjeha kad sam vidila.
Cini mi se da se vec pricalo o tome ali da ne vrtim sad stranice, jel' ok upalit svicu citronela u prostoriji di je beba?
Btw. meni je hp express zna poslat poruku kad su mi dostavljali pakete, ne za one male s ali expressa i sl. al za druge stvari da.
Grizli bas mi je drago da je sve ok i Mikio cestitam na polugodisnjici 😁 (znam da ne sudjelujem puno na forumu ali se uvik veselim kad je sve dobro 😁)
Hej curke… Evo da se javim mi smo dobro… Triput jucer krenul tipkat i nekako na kraju nisam uopce stigla. Prosla pretraga sa M dosta ok, al smo puno po bolnici se gubile to je jako dugo trajalo sve skupa nasetale se s jednog kraja na drugi pa je nju to sve iziritiralo, al najvaznije nema refluxa. Pa smo morale cekat dr da nam kaze nalaze, antibiotik ima jos 4 dana samo i vise ne mora samo paziti da ne dobi urinoinfekciju kakvu, kontrola za 8 mj. srce mi je danas kad smo konacno imali sve nalaze i sve napokon na mjestu. A meni valjda od stresa malo i nespavanja bilo lose na kraju, a danas smo morale u grad rijesavati zaostatke pa nikako uloviti vremena javiti se. Moram sad jos u dm u nabavku pelena pa veceras kad zaspe citam sto ste tipkale.
Hvala Bogu ❤️biti će bebica super🥰
Točkice nema nikoga od "starijih", ja odustala od prozivki 🙄🙂
Ajoj simbalija, šta cijela Rijeka podiže u pošti 2? Prednost ovog mog sela.. iako i ja u 99% slučajeva dobijem papirić, čak po novom dobijem papirić da je sutra u pošti 🤷
Neki dan išla isti dan jer nisam gledala datum i kaže mi žena, a ne ne, sutra vam to dolazi 🙄
Oooo da cijela Rijeka i okolica, a parkinga ni za lijek čak i kad se ne radi cesta. Tj. ima malo dalje, ali treba pakete i nositi, a i najčešće je sve puno pa nemaš di parkirat. Maaaaa grozno, grozno, grozno.
A HP exspres da nekad nazove, ali nekad. Ne znam o čemu ovisi, o tome na koju se nogu digao poštar?
---
Grizli drago mi je da je sve ok 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Bok cure, mi smo imali naporan tjedan tak da sam tek sad uspjela poloviti se kak ste pisale.
Mikio sretan mali rodendan (tak mi to zovemo, inace i ja i muz slavimo mali rodendan 😂😂😂) 🥳
Grizli drago mi je da je sve ok
Mi smo danas bili kod urologa, testisi su ok, kontrola za godinu dana. Al sam ga pitala kak da navlacim kozicu 🤦🏼♀️ I on ju prevuce skroz tak da mu je malo popucala, al nije se plakao. Izasla sam van u takvom soku da je muz problijedio kad me vidio. U svakom slucaju sad dao mi je beloderm da mu mazem di mu je crveno. Mozda bolje da je to tak sad rjesio nego da kasnije imamo problema. Iako sam se ja grizla kasnije kaj nisam mogla drzati jezik za zubima i nis ne pitati.
U povratku smo isli kod mojih na posao i mogu vam reci da sam se osjecala ko da me nije bilo tjedan dana, a ne godinu dana🤦🏼♀️
Ja sam inace torte uvijek uzimala u slasticarnici Meli na Tresnjevci, oni su malo skuplji al su mi najbolji. Za krstenje smo uzeli u Vinceku schwarzwald, sa arkom gore pa je ukras bio malo skuplji 😊
I da se pohvalim, ja sam isla isto na trajni lak i narucila sam se vec za iduci termin 🥰
Kaj se tice majcinstva, meni zna biti tesko, al ja se ne zalim. Nakon toga kaj sam prosla stvarno mi nije nista tesko. Nekad mi i dalje bude skroz nestvarno i napadne me misao da mu se moze nesto dogoditi.
Sto se tice kasica, vec smo dosta toga isprobali. Danas sam mi dala brokulu, karfiol i krumpir sa kapi maslinovog ulja i pojavio mu se osip oko usta koji je nestao kroz 10 minuta. Sve te namirnice sam mu dala jednu po jednu prije i jucer u istoj kombinaciji. Jel se kojoj desilo slicno? I kaj mislite da napravim? Da sutra ponovim isto?
Danas je baš neko zatišje na forumu 😁
Super za dobre preglede, nadam se da je i kod ostalih sve kako treba 😊
Laku (to valjda jedini na forumu zaista ima smisla 🤔🤣) noć svima želim
[/url
Zakon, neka neka 😊
Samo budite spremne na 4 godišnja doba u danu, bar one koje idu na Kvarner 😁
[/url
Grizli drago mi je da M super! Bravo 💪
nama je frend postar i on kaze da nikad ne nosi pakete nego si jos ujutro ispise ceduljice 🙄 tak da oni nemaju nikakvu kvotu nit ih itko provjerava, ocito ovisi od covjeka do covjeka dal mu se da, kolko velik kvart ima i sl. Ja trenutno imam srecu jer smo prek tog frenda upoznali postara za nas kvart, isto mladi decko i mm se skompao s njim pa sad uvijek zove kad nes ima, to mi je super 😊 pogotovo u vrijeme porodiljnog kad puno narucujem 🙈
Mi na kraju ne idemo nikam jer je prognoza tak tak a i ne vjerujem da se more zgrijalo, jos je prosli vikend bilo ledeno. Pa planiramo mozda za sljedeci blagdan. Sutra cemo imat rostilj u vrtu s ekipom 🥳
Mi imali kupanje i hranjenje i od 9 ludastvo 😫. Umorna sam ko pas. Cak nije puno plakanja bilo al energija na 10000, bacanje po kinderbetu, okretanje, bljuvanje stucanje pa malo vristanje. O boze. Skoro 2 sata borbe. Sad se napokon ugasio i ja idem odma za njim 🙈🥴
Grizli super za pregled! ❤️
Mikio sretan polurockas 💝 a za tortu nemam rijeci... Kao prvo cijena a onda neprofesionalnost, strasno.
Tockice hvala na pitanju, sad smo vec uhodane. Curke su vecinu vremena dobre tak da se da a i malac je krenuo u vrtic pa je stvarno lakse.
Pregledi... Da... Prosla ih s malim (i jos prolazim) podosta a evo i curke krecu njegovim stopama tak da suosjecam. Iako Losa stvarno svaka cast, treba izdrzat ovakav raspored kao sto je vas.
Postari... Mi smo u kuci, na selu pa je kod nasbto ipak malo bolje... Postar ima broj moj i mm i uvijek zove jesmo li doma? Teta u posti isto zna da sam trudna tj rodila pa da nas nakon sto je prvi paket predala postaru koji vozi samo pakete, poslala i drugi koji je naknadno dosao u postanski ured po postaru koji samo pisma nosi 😊... Ali recimo radno vrijeme poste je do prije par mjeseci bilo takvo da si ili kasnio na posao da bi podigao paket ili bi trebao izac ranije 🤦🏻♀️... Jbg, selo
Hani pitaj me jesam li peglala 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Curke imam kao malu kvrzicu blize rubu bradavici. Mislim da je neko imao? Probala sam probusit da vidim jel zaostalo mlijeko, ali nisam bas uspjela. Malo me pece kad cica pa se bojim da se ne pogorsa. Cini mi se da je to zbog tog kaj me malac nateze i grize u zadnje vrijeme. Imate kakav savjet? Ovo mi je prvi put da imam neki problem s dojenjem tak da nemam pojma sta raditi 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji