Tocno si to opisala,ni sama ne bi bolje srocila...
Tamo u 5 min ako pokaze sto zele super ako ne,vjezbe. Ona mubstavi iznad prsa nekubigracku i kaze on jos ne hvata na sredini igracke;ma reko pa rastura baby gym,sta imam lagat. Uzmem plisanu sovu njegovu,i odmah je uzme i stavi u usta. Da nisam ja sovu dala vjerojatno bi bilo da zaostaje motoricki🙄 Isto to,za rukice ga podize kao u sjed i glava iza zaostaje,on se smjehulji,zuji po prostoriji. A mama mama zo je hipotonus. Dodjem doma,dignem ga, lijepo povlaci glavu. Ne guram ni ja glavu u pijesak i sama se ponavljam al odjednom nigdje djeteta po p.s.-u,svi su hiper ili hipo.
Mikio sretan vam polurodendan!!! 🥳🥳🎂🎂🎉🎉 stvarno kud prije 🙈 stavi nam sliku polutorte kad cete slavit 😉. Ja danas poslala zahtjev u hzzo i isto se pitam kud prije 😫
Slazem se sa svim sto ste napisale za dijagnoze, nemam osobno iskustvo al od bliske frendice koja voli rec da je “rodila sina koji je preslika njenog muza, lini tovar 😂”. Jadna se isto provlacila kroz sustav 2 godine, danas je mali najnormalnije hiperaktivno dijete ko svaki drugi 4-godisnjak, al je bio ljencina 🙈. Isto nije ignorirala problem, ali tolko pregledaaaaa...
Moje dosadasnje iskustvo s dohranom. Probali tikvicu i mrkvu. Mali je odusevljen s hranom 🙈. Nikad mu nije dosta 😂
Mikio sretnih pola godinice!!! ♥️
--
Losa stvarno je teško čitati kad tako mala beba stalno ide na kontrole, hvala Bogu pa je tvoj super.
Dobar frend isto tako hodočasti po doktorima jer je malac imao moždani sa par tjedana života, ali njima je svaki pregled knedla u grlu što će im reći jer vidno zaostaje iako se sve to da nadoknaditi kad su tako mali. Baš vidim koliko im je teško i koliko je grozno kroz to prolaziti..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mikio sretan vam polurođendan 🥳🥳🥳 i da se do pravog rođendana vise naspavate 🤗
.
Samo dok citam koliko idete kod doktora i koliko ih gnjave mu je muka a ne da prolazim kroz to...al bitno da su nam živi i zdravi 🤞🙂 to si neprestano ponavljam kad vidim i cujem tuđe sudbine
.
A je opet se samo jednom budio i odspavao do 8 danas 😇 nadam se da ce nastavit u ovom tonu
Jucer je spavao popodne od 1 do pola 4,ja sredila stan,skuhala i onda mi bilo dosadno 🤣🤣
I sad spava vec nekih sat vremena ako ne i duže...pogoduje mu ovo oblacno vrijeme...mozda da se u Irsku preselim 🤣
Ajme mikio kakve budale. 🙄 posalji nam sliku kad bude dobra! To mi je u rangu kad smo se mi zenili, poslali nas direkt u slasticarnu s kojom rade da dogovorimo tortu. Moras naravno dobit termin. Mi nismo htjeli nis posebno al svejedno. Ja misla sad ce bit degustacija svega i svacega. I ugl zena nam kaze da sve sto zelimo probat mozemo dobit komad torte u 50% cijene hahaha. Reko hvala, za svadbu cemo uzet chessecake, ferrero i neku trecu 😂 ne trebam probavat
Mikiooo sretnih 6 mjeseci! Kud oprije 😭Ajme mikio pola torte 400 kn!?! Nama za krstitke sad za 30 ljudi 250kn torta...
Podsjetilo me na moju svadbenu, uvode tortu meni mrak na oci. Zamijenila slasticarna nasu i drugu svadbu. Torta horor, trebate vidjet fotke moje face😂😂😂
Deedee zaboravila sam ti rec, madero se ne preporucuje dok god dojis jer se toksini izlucuju u limfu.
Popravili su al nije i dalje kak sam htjela, pa sam spustila ja i cijenu na 250 kn 😅 imaju u mailu pismeno kaj sam htjela a ne stignu novu napravit jer sutra ne rade. Ufff bas sam ljuta.
A di ste radile torte da su tak jeftine? Zg ili? Ja zvala u 3 slasticarne pa mi rekli istu cijenu. I to je torta za 16 ljudi. 😳
Ide me danas, izasla ja sad maloprije u setnju i u kaslicu papiric od postara da me nije bilo doma da su mi probali urucit posiljku. E isla sam ravno na postu dic prigovor. Znaci vodim bitku s fucking postarom vec 6 mjeseci! 1 posiljku sam dobila na vrata od kad sam na porodiljnom. Vec sam u 2.mj slala prigovor na mail i sad sam pismeno podnjela u postanskom uredu. Koji bezobrazluk.
Ja isto. Doma, lik nije ni pozvonio. Imaju kljuceve od zgrada i samo pobacaju papirice. 100 prigovora dala, nista ne vrijedi. Sram ih bilo. Sad kad bilo sta narucujem ako vidim da je hp ili narucim kod svekrve ili ne narucim uopce. Fuj.
Mikio, bravo da si se požalila.
Nama su napravili krivu boju, krivi natpis, bez imena, od boje balona, torte, cvijeća, znači, ništa kako treba, ali ja nisam imala snage niti požaliti se!!
Od totalnog šoka, kako ljudi nestručno rade svoj posao!
Prestrasno 😔😏
Sortiraj odgovore
Najstariji