ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    10. Lipanj 2020. 15:50

Grizli, jel sve ok s bebicom?
    Ili se javila, ali sam propustila stranicu? 

DeeDee
    10. Lipanj 2020. 15:55

Cure kakav pregled je Grizli, tj. M imala? Mozak mi je zatiltao a ne mogu naći?  Sad i mene brine... Beba, nije se javila..
    Mikio ajme cijena i ajme nestručnost. Bravo što si spustila cijenu kad su već nesposobni.

[/url

• Zarica
    10. Lipanj 2020. 16:08

Mi danas rotu rijesili. Kaj se tice nase pedice ona ga malo pogleda, izvrti i bez puno rijeci kaze da je sve ok A stvarno ne vidim da mali nesto posebno radi. Sigurno nista kao doma, uglavnom je sam gleda i smije joj se 
    .
    Dosla sveki igrat se s malim, a mi spremanje za more...
    .
    Grizli

• Zarica
    10. Lipanj 2020. 16:12

Inace suosjecam za tortu, i ja kad sam narucivala tako je nekako dosla. Iz zga naravno. Zvala sam par provjerenih slasticarna i takve si cijene bile. Katastrofa....

• Zarica
    10. Lipanj 2020. 16:14

Mi nekak imamo srece s postom. A na petom katu bez lifta, cisto mi bude neugodno kad preuzimam. Kad cujem da je neki stariji glas ponudim se da dodjem dolje ako nisam sama s malim...

Simbalija
    10. Lipanj 2020. 16:46

U Ri poštari ne nose pakete samo papiriće, inače kad sam krenula na porodiljni bila sam vječno doma, a prije toga apsolutno nikad. I zvoni netko na vrata ja otvaram i on meni pruža papirić u ruke i govori ja sam mislio da niste opet doma. Onda je skužio ogroman stomak i u uredno mi ostavljao paketiće ispred ulaznih vrata ako me ne bi bilo doma.
    A meni je totalni šit i hp express znači platiš dostavu paketa 30kn i on dostavi papirić jer je pošiljka velika. Pa brate mili to je dostava paketa, a ne pisama, koji klinac naplaćuju onda 30kn.  A nije uopće bilo toliko veliko ni teško.
    Raspisala sam se jer imam ptsp od naše pošte, da znate gdje je preuzimanje i paketa i vi biste. Nema parkinga, cesta raskopana pa ne možeš stati autom, sve je ograđeno tako da moraš okružiti km da dođeš. 😡

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Točkica37
    10. Lipanj 2020. 17:03

Evo i nas da se malo javimo. Mi smo imali Pricest od najstarijeg, beba je bio najbolji na svijetu, ni za čut ga. Sad iduce su nam krstitke, nismo jos odredili datum.  Lavice kako si? Petra kak hendlas sa njih dve? Grizli vidim potraga za tobom, popratit cu sto se zbiva. Mi sutra 4 mjeseca, jos uvijek cickamo, za mj dana planiram laganini uvodit kasice. Think ziva? Stele Nasty ima li vas? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    10. Lipanj 2020. 17:19

Točkice nema nikoga od "starijih", ja odustala od prozivki 🙄🙂
    Ajoj simbalija, šta cijela Rijeka podiže u pošti 2?  Prednost ovog mog sela.. iako i ja u 99% slučajeva dobijem papirić, čak po novom dobijem papirić da je sutra u pošti 🤷
    Neki dan išla isti dan jer nisam gledala datum i kaže mi žena, a ne ne, sutra vam to dolazi 🙄

[/url

Grizli
    10. Lipanj 2020. 17:28

Hej curke... Evo da se javim mi smo dobro... Triput jucer krenul tipkat i nekako na kraju nisam uopce stigla. Prosla pretraga sa M dosta ok, al smo puno po bolnici se gubile to je jako dugo trajalo sve skupa nasetale se s jednog kraja na drugi pa je nju to sve iziritiralo, al najvaznije nema refluxa. Pa smo morale cekat dr da nam kaze nalaze, antibiotik ima jos 4 dana samo i vise ne mora samo paziti da ne dobi urinoinfekciju kakvu, kontrola za 8 mj. srce mi je danas kad smo konacno imali sve nalaze i sve napokon na mjestu. A meni valjda od stresa malo i nespavanja bilo lose na kraju, a danas smo morale u grad rijesavati zaostatke pa nikako uloviti vremena javiti se. Moram sad jos u dm u nabavku pelena pa veceras kad zaspe citam sto ste tipkale. 

Lorena94
    10. Lipanj 2020. 18:31

Hej cutke, mi sutra trebamo u Zg, a ja već sada na rubu živaca. Vidim da ću ponijeti i što treba ali i što ne treba... Htjedoh pitat vas koje ste iz Zga jel radi što možda sutra? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.