ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    09. Lipanj 2020. 22:50

Losa...  umori se čitajući samo.... 

Damnarexx 🌺
    10. Lipanj 2020. 00:17

Losa kako si se ti prestala izdajati?
    Izdajala si se svaki dan dok jednostavno vise nisi imala sta ili?
    Ja sam sad na 40ml iz lijeve, 20-25ml iz desne. I za to mi treba 1h. Sise praaazne na dodir i veceras sam preskocila izdajanje. Bas me zanima ujutro kakva ce situacija biti.

Damnarexx 🌺
    10. Lipanj 2020. 00:18

LoSa

Taani

Losaumori se čitajući samo….

I ja kaf sam napisala pa procitalaNo gledam to s pozitivne strane da ako ne dsj Boze nesto ne stima ce odmah popraviti. Bilo bi mi cudno da imam bebu koja ide ssmo svakih mjesec-dva pedijatru

To je istina, makar ste pod okom i sve odmah ispravljaju.

• mom12
    10. Lipanj 2020. 00:19

Samo nekih 10 min izdoji..i manje samo da popusti pritisak

• mom12
    10. Lipanj 2020. 00:20

Mislim ako zelis prestat...ne svaka 3h izdajat razrijedi nakon 5 6 sati zavisi kakav osjecaj popunjenosti imas

Damnarexx 🌺
    10. Lipanj 2020. 03:24

Mom Stvar je u tome da pritiska nema😂 
    Losa izdajam se jednom na dan vec neko vrijeme. Znaci to je jedno jedino izdajanje.
    Ok, vjv je to to. Vidjeti cu sutra stanje.
    .
    Zelim svima mirnu noc🤞😘

Valkris
    10. Lipanj 2020. 06:28

Jutro 😁
    Eo mi od 5 vježbamo okrete na trbuh 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Noc bila ok, ja u sobi muz s malim u dnevnoj, svi se naspavali 🤭🤭
    Ugodan dan svima 😉😉

• mom12
    10. Lipanj 2020. 06:53

Kad se izdajas jednom onda smanji nemoj sat vremena nego cca 10 15 min...al vjerovatno vec mozes  prestat cim nemas pritisak...al onda ti bude kao pritisak u 2 dana...al kad osjetis odma se izdoji jer ti moze doc do mastitisa....sad smanji minutazu

mrgud_zg
    10. Lipanj 2020. 07:01

Jutro! Mi imali hranjenje u 1,4 i od 6 budni. Mali je odlucio da bi bilo kul pocet spavat na trbuhu, a to jos nije izvjezbao pa se jedno stoput u polusnu okrenuo i onda nije znao kak se namjestit 🙄. U jednom pomaganju mi propala ruka preko stranice kinderbeta, cijelo rame me boli za pop****. 
    Cure svaka cast vama koje ste tolke doktore prosle. To mi se cini nesto najstasnije. 
    Pitanje za hzzo. Samo se predaju ona za papira/zahtjeva? A rodni list? Ima tamo nabrojano u prilozima potvrde o placi i slicno.. to ne jel da?

Lavica27
    10. Lipanj 2020. 07:40

Mrgud identicno kod nas,okrene se pa zapne i nista pa drama pa se razbudi. Luda sam.88 budjenja valjda...
    LoSakod vas mi je,koliko god je tesko, razumljivo tolko pretraga jer je ipak 2.5mj prerano rodjen. Kod mene ko da traze stalno nesto. Mislila sam po otpustu kontrola gastrica, kontrola neonatologa a uzv mozga i to je to (uz mjesecne pedijatra).al ne; nafilali ga sumamedom pa uvecana jetra i jetreni enzimi oa ajd jos jedna kontrola gastrica (a sve se spustilo), pa sa 4.5mj vidimo da treba fizijatra (ljuta sam na pedicu jer sama nije prije primjetila jer se ogradjivala da njega vode na rebru,a ona ga vidi svakih mj dana). Pa sad vjezbe, pa opetu uzv mozga i kontrola neonatologa i tak unedogled valjda.od djeteta s upalom pluca jos pet dijagnoza jer je u sustavu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.