ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    21. Veljača 2020. 11:46

I mi smo tu 😊 

DeeDee Hvala za listu 😄

Moj malac od početka lijepo jede i napreduje, ali svakako mislim da se ne treba stalno vagati i opterećivati se oko toga, jer nije svaka beba ista. Meni je doktorica još prije mjesec dana rekla da mu ukinem jedan noćni obrok, dok je bio beba od mjesec dana, jer kao dobija malo više nego što treba. A meni to nije padalo na pamet, jer neko dobija više, nego manje, ne može se samo po kalupu gledati. Bitno je da napreduju. To se kod nas sad samo regulisalo, jede na svaka 2-3h, noću 3-4h i tako da sam sebi izbacuje obroke. Pojedu oni koliko im treba, sve je to priroda uredila 😊

Red Fox
    21. Veljača 2020. 11:47

Cure, jesu vasim bebama nekad hladne ruke? Mom znaju biti bas jako, a u stanu je 22, mi smo u kratkim rukavima. On ima bodi dugih rukava, pidamu i carapice

Dalindas
    21. Veljača 2020. 11:51

Red Fox ,da . Patronažna nam je rekla da je to normalno . A kod nas je bas jako toplo u stanu ,imamo gradsko i ne možemo podešavati temp 

DeeDee
    21. Veljača 2020. 12:01

Ajvi dobrodošla :)
    Moraš kopirati "PseudoHTML, UBBCode and BB Code"
    .
    Redfox mojoj su uvijek led ledene ruke, stopala nisu od kad čarape stavljam na tuticu, a ne ispod tutice, a isto toplo u stanu.. odbija imati pokrivene ruke i uvijek ih vadi kad je zamotam/pokrijem. Kažu da se njima po trbuščiću gleda da li im je toplo/hladno ali mene je pedijatrica bila dobro oprala za ledena stopala pa od onda baš pazim na to.

[/url

MaRe
    21. Veljača 2020. 12:02

Evo i nas 🙂 
    Nema me par sati vi se već odselile 😂😂 Proletila nam trudnoća  a i sad mi se plače kad vidim kako brzo ide vrijeme i kako se bebač mijenja...ja bi da sto duze bude mamina mala bebica 🥰🥰🥰

- Bome sad vidim da kao sto je Fox rekla,nije nocna zakazala nego je na aparatima 🤣  Ureći cu se sigurno al mi od prvog dana nemamo nocnih problema...kak zaspi navecer tako se samo probudi jesti,podrignut i vratim ga u krevetic i sam zaspi. Eto zadnjih par dana kak to prducka onda mrči i stenje od zadnjeg hranjenja do jutra dok se ne dignem al proci ce. Dosta sto po danu nikak ne spava barem noc odmori.
    Annika nadam se da cete sto prije ozdraviti 🤞🤞

Valkris
    21. Veljača 2020. 12:03

ajvi54

I ja se pridruzujem. Na prosloj sam vas pratila, rijetko pisala, a sad se nadam i ukljuciti u razgovor 😀
    Jel zna netko kako da nastimam ovaj lylepie dolje? Da mi se vidi tocno koliko je star mali odmah, a ne da moram u link ulaziti

Bok i od nas na novoj temi 😃😃
    Ajvi54 Kopiras Forums, PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    .. 
    Nas je sinoc nesto mucilo, ne znamo ni sami sto.. Urlanje od ponoci do 3... 🤷‍♀️

Eleonoris
    21. Veljača 2020. 12:11

Evo i nas😇
    Meni je isti trudnoča preletila..nisam se stigla okrenut več sam rađala i evo sad imamo skoro mjesec dana😇
    Moja kad jedan dan nebude dobra,ako bude nervozna ili nespava idučih par dana je super tako da se pripremim nakon što predugo bude super ,sve bez problema da opet dolazi dan gdje ću bit na izmaku snage😂😂
    Tako valjda ide na početku..što se tiče dohrane opet..iza na pakiranju mi piše sa 3 i 4 tjedna da jede 120 mililitara i 4 mjerice međutim ona to ostavi..pa joj svaka 2 sata radim 90 i 3 mjerice kao prije..ne znam dali to može biti problem? Ne čini se gladna.

Grizli
    21. Veljača 2020. 12:15

Mojoj za zaspat stvarno pomogne ako joj dam dudu i upalim ovcu Ewana koji ispusta zvukove Šššš i otkucaje srca istovremeno. Al sad smo poceli to koristiti samo za uspavljivanja od 20h do jutra da to poveze sa nocnim spavanje, a dnevna drijemuckanja onda se nosimo, mazimo, na sisi zaspe i tako svasta nesto nemamo jos neku sablonu. 

ajvi54
    21. Veljača 2020. 12:17

Hvala curke evo uspjela sam napokon :)

Dalindas
    21. Veljača 2020. 13:04

Cure ,koliko su dugo trajali kod vaših beba ti skokovi ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.