Grizli tvoji gosti su ko ja… ja kupujem poklon bonove…znam da je nemastovito no draze mi je tako.
Simbalaja psenicni griz? Moze ti bit i od vrucine osip.
Ja dajem zitarice no rizu i palentu. Uskoro planiram uvesti proso pa zob.
Bebe se tek onako stvarno najedu za obrok kad pojedu 100-150 g vkcno-zitne kasicesanekih uljem ili kasice koja sadrzi doata skrobasto povrce. Tako je basr kod mog.
Kad si zapocela sa zitaricama?
Jučer, ali jučer mi nije ništa pojela. A dajem joj dohranu danas 6.dan.
A da i ja sam pomislila da je od vrućine ili griza. I sad ne znam što je 😩
Ne znam što ću po ljeti, moja vrišti kad joj je vruće, a tek je krenulo biti toplo...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa da pšenični taj sam imala doma, a mislila sam da je svejedno..sad vidim nauke u onoj grupi o glutenu, pirovom grizu i sl. I razapele bi me što sam 6 dan dala žitaricu. 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Hvala cure na odgovorima.
Losa bas ste lijepo uhodani..
Da li vec sada dajem malo vode na zlicicu ili nema potrebe za sada ako ju podojim nakon kasice?
Meni su bonovi top poklon em ljudi odaberu sto zele em pravu velicinu/boju/miris/stagod...
Mikio i mi dobilo ogromnog jednoroga i nekog hipodelicnog rozog zeca ruznog ko smrt. Toliko su mi kic i niskoristi da vec 2 mjeseca razmisljam kome ih uvaliti. 🤦♀️
Skupljam ovih dana vasa iskustva o papicama... Sve vise jedva cekam da krenemo jer sam sluzila da ona bas uziva dok gleda hranu.
Pozdrav ekipica... Evo malo da se ubacim opet.. Ja još necu s dohranom jer samo dojim ali uskoro i nas ceka ta avantura.. Ugl... Htjela sam samo reci ako ne znate za Holle zitne pahuljice da su super probavljive i zaista bio organski proizvod. Mozete ih stavljati u vodu ili voće i povrće. Ja sam ih stavljala u zobeni napitak (mlijeko) koji bi malo ugrijala i njih rastopila u to i to bi mi bas volili. Voće i povrce sam odvojeno davala, a kasnije ribu i meso.. Samo polako uvoditi, radi mogucih alerg reakcija.
Sad ce nam biti i sezonskih plodova... Marelica.. Tikvica... Dobro su tempirani s dohranom😊👍
Pozdrav svima❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica, Holle je iz DMa?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Pa svi pedijatri vecinom kazu da se krece sa zitaricom i to rizom nista to nije pogreska. Kao prva kasica riza i ad ili riza i majcino mlijeko. A u grupi kasice bas kazu da riza ne prva jer ima gluten i sta ja znam sta jos. Najbolje malo povrca voca zitarice i onda samo rotiras u mjenjas povrce i voce. Jer onda nes stic napravit mjesec dana gustu kasicu sto Losa kaze da je bolje prihvaca. Zapravo trebaju bit guste a blendane. Ja danas napravila tikvicu dosla pred njega bio u jaju i mlatnuo rukom ode kasica. E sad cu malo kasice stavit sa strane za svaki slucaj 😂😂
Bobice koliko sam ja vidjela u grupi predlažu kasnije rižu zbog arsena i zato jer zna izazvati zatvor, ona glutena nema. Ja cu cu kasnije uvesti jer mališa kaka jednpm tjedno, vidjet cemo kako ce to ići kad krenu kašice.
Ja planiram prvo tikvicu, korabu, batat, proso, blitvu ( imam posadjenu na balkonu pa je mogu spremiti odmah ubranu) s masl uljem pa onda voće
[iimg]
Mislim da je osip ipak od topline, nekako je izbio neobično, malo iza vrata i malo na butinama, a danas je bilo grozno sparno i vruće.
Ne znam, sutra ćemo tikvicu iz vrta pa da vidimo koliko joj je to fino. Što je najbolje imam i pirov griz, ali na otoku, a bila sam u Ri za vikend i onda sam dala taj kojeg sam imala. Uglavnom, sad ćemo s grizom pauzirati neko vrijeme pa ćemo vidjeti.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Je Annika zbog arsena krivo sam napisala. Ja sam kupila kus kus pirov griz zobene imam jedem svako jutro qinou palentu pa cu te zitatice za pocetak.
Vidit cemo kako ce ici. Ja sam dobila domace nespricane blitve i odmah si blansirala i u male paketice u skrinju. Spremila sam i tikvice tikvu ciklu pastrnjak brokulu. Meso domace bas isto u male paketice. A vockice necu to cemo dijeliti jer i ja jedem svako jutro.
Sortiraj odgovore
Najstariji