ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    07. Lipanj 2020. 14:19

mrgud_zg

Imam ja sad ozbiljno pitanje na koje ne znam odgovor 🙊 znaci uvela sam 2 dana tikvicu i eto danas nam dan tak pobjego zavrsili na nekom rucku #totalninemajkamoment i bit cu doma tek popodne. Jel mogu njemu dat tikvicu popodne? Il da onda danas preskocim?

e vidis, mene isto tako nesto zanima, sigurno ce biti situacija da se desi koji dan od toliko namirnica koje se uvode, pratim.. 

mala.le.90.
    07. Lipanj 2020. 14:24

Evo mi danas poceli s krutom hranom, pala je tikvica i bas sam ugodno iznenadjena...5-6 kasickica, samo jedno  se malo zagrcnuo, nije bilo prosvjeda, izgleda da voli. Nisam blendala, samo vilicom dobro izgnjecila...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    07. Lipanj 2020. 14:26

Mrgud mozes naravno.

mrgud_zg
    07. Lipanj 2020. 14:31

E super hvala 👍Znam da ide kao u jutarnjim satima al 2 dana su prosla super pa si mislim da je ok, a neda mi se citat cijelu onu fb grupu 🙈

Macutica
    07. Lipanj 2020. 14:39

mala.le.90.

Evo mi danas poceli s krutom hranom, pala je tikvica i bas sam ugodno iznenadjena…5-6 kasickica, samo jedno se malo zagrcnuo, nije bilo prosvjeda, izgleda da voli. Nisam blendala, samo vilicom dobro izgnjecila…

Super 👍
    Ja sad ne mogu docekat iduce hranjenje 🤭
    Pitanje za iskusne mame, ako ona pojede taj svoj obrokic u 12, a iduce hranjenje joj obicno bude oko 16h, kad bi uveli s vremenom i drugi kruti obrok, kad ga je najbolje dati, kao iduci ili za veceru? Pritom naravno mislim na uvedene namirnice..
    Super mi je sto sa krutim obrokom mozda izguramo bocicu, a dojenje ostane. Npr. danas pojela 2 jusne zlice tikve i nakon toga ju podojila i evo jos spava od 12:30..

Simbalija
    07. Lipanj 2020. 14:45

mrgud_zg

Imam ja sad ozbiljno pitanje na koje ne znam odgovor 🙊 znaci uvela sam 2 dana tikvicu i eto danas nam dan tak pobjego zavrsili na nekom rucku #totalninemajkamoment i bit cu doma tek popodne. Jel mogu njemu dat tikvicu popodne? Il da onda danas preskocim?

Možeš popodne, možeš i preskočiti njima to i tako nije obrok već samo za probavanje okusa.
    --
    Nisam sigurna da se beba najede od tri žlice mrkve ili tikve, malen im je želudac, ali ne baš toliko.
    Ja svojoj danas dala jabuku i griz i dobila osip 😡 pretpostavljam da na griz reagira jer je jabuku već jela.. A ako je pojela dvije pune žlice.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Macutica
    07. Lipanj 2020. 14:55

Simbalija

mrgud_zg

Možeš popodne, možeš i preskočiti njima to i tako nije obrok već samo za probavanje okusa.

Nisam sigurna da se beba najede od tri žlice mrkve ili tikve, malen im je želudac, ali ne baš toliko.
    Ja svojoj danas dala jabuku i griz i dobila osip 😡 pretpostavljam da na griz reagira jer je jabuku već jela.. A ako je pojela dvije pune žlice.

Au, a kad si pocela dodavati zitarice? 

Grizli
    07. Lipanj 2020. 15:06

Joooj te fb grupe ja uopce ne citam. U nekim jesam al mene glava zaboli kad netko trkelja neutemeljeno. Napisala bi jako ruznih komentara pa bolje da ne citam. Bolje pitam tu vas ili moje prijateljice, a ako se oko necega dvoumim odem traziti sto kaze znanost. I to je to. 
    Mislim da oko svega danas se malo pretjeruje. Naravno treba paziti i neke prakse iz 80-tih nisu nikako dobre al nije bas ni danas sve savršeno dobro i zdravo.
    Nama jucer druskanje prošlo super.vecina nam darovala poklon kartice dm, muller, ca... Jer nisu znali sto nam kupiti. Meni je to super. Spavanje kod bake odlicno proslo malo putni suska kad se okrece pa ju to uznemirivalo al dosta dobro obzirom da sam se pripremila na losu noc. Danas dolaze na 2 gosti pa idem spremiti nesto za grickat i umjesiti kruh... 
    E da i otkostila ja tresnje i spakovala male paketice za kasice... Nadam se da ce voliti to. 

Macutica
    07. Lipanj 2020. 15:53

LoSa

Grizli tvoji gosti su ko ja… ja kupujem poklon bonove…znam da je nemastovito no draze mi je tako.
    Simbalaja psenicni griz? Moze ti bit i od vrucine osip.
    Ja dajem zitarice no rizu i palentu. Uskoro planiram uvesti proso pa zob.
    Bebe se tek onako stvarno najedu za obrok kad pojedu 100-150 g vkcno-zitne kasicesanekih uljem ili kasice koja sadrzi doata skrobasto povrce. Tako je basr kod mog.

Kad si zapocela sa zitaricama?

annika
    07. Lipanj 2020. 16:14

Ako uvodite drugi obrok, najidealnije je doručak i ručak.
    Ja vam slabo pišem jer imamo goste već tjedan dana, i idućih par dana ostaju
    Sutra idemo kod urologa na pregled testisa
    Nismo još krenuli s krutom hranom, sutra ili preksutra bi mogla
    Sve mame koje ne spavaju; suosjećam

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.