Nokti predobri i čvrsti...nije mi ih se dalo rezati pa su sad ful dugi i nalakirala sam svaki nokat u drugu boju pa su mu zanimljive moje ruke.
Kosa ispada ko luda al imam i puno mlade koja me zivcira...moram se narucit kod frizera..sad mi je negdje do pola leđa al stalno u repu pa ju kontam u duzi bob skratit.
.
Mi dns isli na sladoled i vozali ga u jajetu pošto mi jos nije za sportski dio..nekako se izgubi u njemu....nismo bili predugo pa ajd...on bio predobar...pola prespavao pola gledao okolo i dobacivao se dudom.
Mi smo pred koji tjedan uveli sportski dio. Vozim ga u polusjedecem, a kad zaspi ga spustim. Da malo izgleda sitan no u kosari se okretao na trbuh, gurao noge u usta i sl., a i jednostavo je bio prevelik za nju. Kad npr. idemo doktoru samo idemo u jajetu. Meni je terapeutica rekla da ni jedan polozaj nije idealan ako se pretjeruje… niti da je satima u jajetu, a niti u sportskom dijelu ni u kosari jer im to sve ogranicava kretanje… kao i ljuje o sl.
Mi ga dns probali stavit u sportski pa mi se isto tako izgubi u njemu haha...znaci to je ok 🙂 mogli bi onda opet probati samo dok skuzim to remenje kak se veze 🤣🤣
Da na to sam mislila. U sportskom dijelu izgleda sitno u kosaru ne stane jaje za prijevoz i doktora. To je sad ocito taj period prije nego se posjednu pa im sportski bude ok. Mislim namjestim ga ja ali kao fali mu jos malo. Ali rotiramo i jaje i nosiljku i kolica. Viper mrzi moze bit tipa 10 min ako ga zabavljas.
Evo samo da javim da je sve prošlo super. Glumica nije razočarala 🤣🤣
Prvi put od rođenja nije spavala, znači od 9 ujutro do 21 je spavala jednom 20 i jednom 10 minuta ali je bila ful nabrijana i super volje i svima se smijala i gugutala pa nek joj bude. Jedino što je konstantno nekome bila na rukama, vjerojatno ću sutra požaliti ali šta je tu je 😅
Osjećam se kao da me vlak pregazio, prvo sam njurgala zasto nitko nije ostao još ali sad ovo jedva tipkam, mislim da cu se onesvjestiti kroz 10 minuta 😂
[/url
Izgled za plažu mi je manje više isti od kad sam s 13 godina dobila 10 kila u 4 mjeseca 😅😅
Od trudnoće par novih strija po trbuhu ali ništa strašno, najviše me muče bedra, leđa tj. leđne sise kako ja kažem 😂 (ono što se prelije iznad/ispod grudnjaka) i nadlaktice, a ništa od navedenog nema baš veze s trudnoćom 😩
Pričale ste o depilaciji nakon carskog, a kako se depilirate vi koje ste imale epiziotomiju? Mene još strah baš na brazilsku a voljela bi prije ljeta🤷
.
Sportski i mi planiramo uskoro, ali dok još koliko toliko želi biti u košari, neka bude..
[/url
A možda sam ja zabrijala krivo jer ni meni nije imalo smisla, oprostite popila sam pivu 🤣🤣🤣
[/url
E cure, jel neka od vas u onoj Rodinoj grupi za autosjedalice? Meni sad sve vise izlaze objave iz te grupe, nisam imala pojma da se od jaja i autosjedalice napravila tolika fantastika😱
Ja sam mislila da je to stavis bebu u jaje, zavezes i vozis...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Izgled za plazu necu komentirati 🤪 nisam zadovoljna. I ja moram frizeru, kosa opada kao luda, ispucala, stalno svezana, a nikako da odem...
-
DeeDee, super za dan 🤗. Ja da popijem pivu nakon cca godinu dana bi zujala okolo sigurno 😂
-
Sportski dio... moj nema ni 4,5 mjeseci, ali ne stane u kosaru vise 🙉. Prije desetak dana su ga mjerili 68 cm, a nakon danasnjih vratolomija u kosari sam definitivno odlicila da prelazi u sportski. Ja mislim da on to dobro popuni... 🙈
Uspio ie i odspavati 20ak minuta pa valjd mu je ok udobno onda 🤷♀️
mala.le.90 od svega danas prave kojekave grupe i sekte kako ih znaju nazivati. Svakako je dobro kako danas imamo dostupne info, internet informacija na pretek samo utipkas ali ipak sa nekim se stvarima pretjeruje.
Netko je od cura ovdje napisao.dobro da od proucavanja razno raznih savjeta i pomagala gubi vrijeme umjesto da se igra sa bebom.
Svako od nas ce naci svoj neki nacin i pripreme i riutala i neznam ni ja cega za svoju bebu ovisno o uvjetima i nacinu zivota.
U djeci treba uzivati i igrati se i uciti uporedno razvojem a ne imati tocan raspored svega jer se tako mora i onda kad dijete tako nece nastaje i panika i halabuka zasto ne ide.
Sorry cure ako predugo pisem al i sama se borim sa tim.
Mi malog kupamo svaki 3 dan a izmedju je svaki dan pranje guze i pise vodom i brisanje. Ali ja sam jos u zrudnoci procitala brdo raznih grupa gdje moraa kupazi bebu radi uspavljivanja navikavanja itd. Iskreno on zaspi svakako i sad kad je ljeto kupat ce se svaki dan jer je vruce i vise se prlja. Ali zaista po zimi mociti bebu svaku vecer u kadu jer tako pisu da je nqjbolje svakom je na izbor. I tako se krene pametovanje sa svim da kraju najbolje imati one upute i prirucnik odmah po rodenju pa prolistas i vidie sta je ciniti.
Ne izrugujem se nikom odmah da naglasim i tamo gdje je neka potreba za time to je drugo. Ali opcenito gledajuci mame i tate najbolje poznaju svoju djecu i po tome se najbolje voditi.
Taani ti imae neki ulozak u sportskom ako dobro vidim? Sasvim dobro izgleda. Ja mu stavim mali jastucic pod guzu da mi ne klizi.
Sortiraj odgovore
Najstariji