ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    07. Lipanj 2020. 22:11

Nisam upratila tko je pitao kad se uvodi drugi obrok jer na rate citam,al sam zapamtila da je po trakici beba stara kao i moja, obzirom ste ranije krenuli s uvodjenjem krutih obroka ja bindo 6 mj cekala s drugim obrokom. Kuzim logiku sa smanjivanjem ad-a a povecanjem krutih obroka i dojenja,al za bebina crijeva je manje "zlo" uzeti vise AD-a nego opteretiti s dva kruta obroka.  Moje misljenje...

Macutica
    07. Lipanj 2020. 22:34

Lavica27

Nisam upratila tko je pitao kad se uvodi drugi obrok jer na rate citam,al sam zapamtila da je po trakici beba stara kao i moja, obzirom ste ranije krenuli s uvodjenjem krutih obroka ja bindo 6 mj cekala s drugim obrokom. Kuzim logiku sa smanjivanjem ad-a a povecanjem krutih obroka i dojenja,al za bebina crijeva je manje "zlo" uzeti vise AD-a nego opteretiti s dva kruta obroka. Moje misljenje…

Pitala sam ja, ali za dalju buducnost, ionako smo tek na isprobavanju i uvođenju. 
    Po prirodi sam veliki planer i volim se unaprijed pripremiti sa informacijama. 

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 07:58

Dobro jutro 😊
    U nove pobjede 😁

[/url

PetraB
    08. Lipanj 2020. 08:10

Jutro!
    Dakle... Vikend bio 100/h...
    Prvo da kazem da su se cure vratile u normalu nakon sto sam prestala sa probiotikom... 🙄🤦🏻‍♀️... A htjela im pomoc samo, jbg. 
    U subotu smo isli do frendova na kavu ujutro jer je frend imao rockas (trebalo nam sat i pol da se svi speemimo)...inace, 5 kuca od nas su al dok ja njih dvije nahranim, pa naravno da su se zasrale... Ma... Uglavnom zadrzali se za poludit, jos su tamo jednom jele i taman na sljedeci obrok dosli kuci.
    Jucer od ranog jutra akcija jer su sogor i muzev bratic dolazili pomoc s betonazom... Krepana sam bila za poludit navecer. 
    Danas je J prvi dan vrtica nakon 3,5 mjeseca 😦... Cekam da mm javi kako je proslo. Veseo je otisao no brine me kako ce proci spavanac obzirom da ne smiju imati dude ni tjesilice sad zbog korone 🙈.
    Uglavnom... Imam velike planove za ovaj tjedan a vidjet cemo sto cemo ostvariti... Trenutno pijem kavu, cure jos core (u 5 su se probudile za jelo, klasika) a na tv-unije crtic 😎🎉... Odrasli ljudi na ekranu... 😮 U soku sam 🤣
    Zarice cestitkena krstenju
    Lavice kako je curka? Nadam se bolje 🤗❤️
    Pokloni... Poklon bonovi su mi najdrazi i obicno ekipa tak i uzme ili nazovu i pitaju sto nam treba.
    Aha...htjela sam jos neki dan komentirati figuru...dakle ja izgledam kao da sam nekih 6 mjeseci trudna i vec mi je komentara tipa jesam li opet rrudna, da nije jos kona beba unutra ili planiram li sad svake godine radjat... Stvarno vec lagano ide to na zivce. Ja ne znam kada ce se i hoce li se taj trbuh smanjiti. Nisam frustrirana ali nije ni da se veslim ljetu i moru. Za obuci nemam nista, jos uvijek nosim trudnicko. Jbg... Valjda bu se i to normaliziralo.
    Grupe na fejsu... Ma nije vise za komentirat 🙄... Kao sto je Losa jednom komentirala... Jelena Veljaca kao admin u grupi o dohrani... Come on... Ista stvar je sa cijepljenjem... Super, procitali ste fejsu... Jeeeij, good for you... A znanstvena istrazivanja, bilo sto od strucne literature? Nope? 🤦🏻‍♀️🙄🤦🏻‍♀️🙄
    Jedina grupa na fejsu koja se drzi strucne literature i znanstveno dokazanih cinjenica je bas neka o cijepljenju... I strucni ljudi odgovaraju.

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    08. Lipanj 2020. 08:11

Jutro cure! Sretan i miran nam novi tjedan ♥️
    Mi smo imale relativno mirnu noć, samo par cicanja, ja sam naspavana ko da sam spavala u komadu 10h 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 08:20

Mi smo isto sad u subotu dobili čestitku i ekipa skupila lovu, svi skupa. To mi je super, stavila sam na stranu za autosjedalicu - mislim da nam je to prvi idući veliki trošak pa taman.
    Do sad smo od svih dobili ili robicu ili novce, zadovoljna sam kako ljudi razmišljaju :D 
    A i frendice kad kupe neku igračkicu (prvo dijete u ekipi pa jbg:) onda su to neke male slatke stvari s kojima se fakat i igra

[/url

PetraB
    08. Lipanj 2020. 08:21

Losa ja isto narucila rompere al ipak sam narucila i par zimskih jos (mislim zimske, one obicne pamucne sa dugim rukavima i nogavicama)... Nek se nadje... Bas cekam da mi ovaj tjedan stigne 😊
    Iiii... Evo muz javio da je bio kaos i da je samo pobjegao 😅😅😅... Psmtr, znala sam da je jutro bilo premirno 🙄

url=https://lilypie.com][/url

• Mari1313
    08. Lipanj 2020. 08:28

Pozdrav cure! Oprostite sto upadam kao padobranac :) imala bi pitanje. Ako koja od cura prodaje svoju ljetnu trudnicku odjecu (40/42) veličina, kratke hlace, majice i slicno bila bi zainteresirana! 

Lavica27
    08. Lipanj 2020. 08:35

Jutro cure! Noc relativno ok, pola2,pola5 i 7.50 dizanje.
    Kcer kuri bas,38.5. Isli smo do dr jucer ali kaze da ne vidi nista na grlu sta upucuje na anginu, da nije za antibiotik...nista,cekamo. Ona nece jesti nista (a inace je ko drobilica mala).
    Sto se tice poklona ja inace nisam fan poklon bonova (bar ne za sebe) ali evo od mojih s posla je mali dobio poklon bon i stvaaaarno sam hrpetinu garderobe do godine dana nakupovala. Obozavam personalizirane poklone jer si i ja jako dam truda oko smisljanja tudjih poklona. Ali da,plisanci mi nisu prejasni🤷‍♀️ Nikad u ducanu ne kupim plisanca nekom. E da, najjaca mi ekipa s kceri bila,vide me 10 puta u prolazu "joooj noramo do vas sigurno je vec prerasla robicu" i onda dodju s njenih 10 mjeseci s robicom 68🙄😳

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 08:51

Ja volim plišance 🙈
    Ali više mi se sviđaju ove korisnije stvari, da.
    Ja sam apsolutni debil za kupovinu poklona i to mi je baš stres tako da sam zahvalna što god dobijemo jer samo zamislimo sebe 😅
    A do sad su svi kupili veću robicu, to mi je kul. Čak se trude i godišnje doba pogodit 😁
    .
    Lavice 🤞 da čim prije prođe.
    Petra sretno s adaptacijom.
    Podsjetite me što su romperi? Kad uguglam izbacuje mi samo romper stomper film 😂
    Ona još uvijek spava u dugim pidamicama i mislim da i hoće još neko vrijeme, tu bude baš hladnjikavo noću.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.