Dobro jutro 😃
Mi smo nasega jucer ocito dobro umorili, probudio se samo u pola 3 i do 8 💤💤
Gospodin jucer bio u setnji i prvi puta u birtiji...isli smo na sladoled..bas je uzivao..samo je gledao i gugutao.
Lavice drzim 🤞da malenoj prođe temp cim prije
Deedee ja kao i ti...tudum sam za kupovinu poklona..meni najdraže kad mi netko kaze sta mu treba.
Nema nam Samojed dugo 🤔🤔
Joj da htjela sam pitat..cure s dečkima jesu vam skuzili pišu? Ovaj moj zadnjih 3-4 dana..cim skinem pelenu ruka je dolje 🤣🤣🤣🤣 Poludim kad ga namazem kremom a on se uhvati.
Hvala cure! Super za dobre noci :)
Zab napisat Losi, i ja imam 10 tih rompera ( deedee to su ti jednodjelna odjelca,ljetni npr imaju kratke rukave i hlacice) i nemogu koristiti pa sam kupila u hmu one duge pidjame bez stopala,sjecam se da je kcer u tome spavala ljeti isto,prekrivena tetrom.
Jutro cure.
Nama par noci bez Biogaie super. Ne znam jel do nje ili je skok prosao, briga me. Mir je :)
.
Jel im ispod pidjamica oblacite kratki bodi? Ili samo pidamicu? Moj se sav preznoji, makar je hladnjikavo (citaj ja pokrivena poplunom), on otkriven, dugi bodi i hlacice. Imamo hrpu pidjamica al ako mu bilo sto ispod obucem preznojen je..
.
Mi smo imali jucer babinje tetke dosle, malac bio zadovoljan, nasmijesen, svi ga nosili 🙈 bar sam kavu u miru popila :)
Najbolji pokloni su mi poklon bonovi i personalizirane stvari. Ne volim da mu kupuju plisance ili robu.
A za mene, volim kad mi netko donese kavu kekse i čokolade 😂 ili recimo moja mama ona uvijek donese nest korisno, tipa kisele krastavce, ciklu, feferone, kavu, cedevitu, pastetu i tak to 😁😁 upotrebljivo i taman da ne moram u ducan 🤭
..
Sretan nam novi tjedan 🤞🥰🤞💪
Jutro cure.
Nama par noci bez Biogaie super. Ne znam jel do nje ili je skok prosao, briga me. Mir je :)
.
Jel im ispod pidjamica oblacite kratki bodi? Ili samo pidamicu? Moj se sav preznoji, makar je hladnjikavo (citaj ja pokrivena poplunom), on otkriven, dugi bodi i hlacice. Imamo hrpu pidjamica al ako mu bilo sto ispod obucem preznojen je..
.
Mi smo imali jucer babinje tetke dosle, malac bio zadovoljan, nasmijesen, svi ga nosili 🙈 bar sam kavu u miru popila :)
Najbolji pokloni su mi poklon bonovi i personalizirane stvari. Ne volim da mu kupuju plisance ili robu.
A za mene, volim kad mi netko donese kavu kekse i čokolade 😂 ili recimo moja mama ona uvijek donese nest korisno, tipa kisele krastavce, ciklu, feferone, kavu, cedevitu, pastetu i tak to 😁😁 upotrebljivo i taman da ne moram u ducan 🤭
..
Sretan nam novi tjedan 🤞🥰🤞💪
Mi dobili domaći ajvar, domaće maslinovo ulje i godišnju zalihu Pelinkovca 😂😂😂❤️
[/url
Jutro cure. Ja mojem vec drugu noc oblacim rompere. Nakupovali smo ih brdo imam nekih 10 15 kom. Isto mi se cini kao po noci hladno u neko doba ja ga pokrijem on se otkrije i bude vruc. Poceo ae i znojiti tako da mislim da mu je ok. Nogice pokrijem zavucem dekicu a on se okrene naopacke.
Neznam kako uspijevate obuc bebu u vrecu ja probala probudim ga jer zaspe na sisi i onda mic po mic u krevet i bez da ga diram puno.
E da i neznam koja je cura ovdje pisala kako lupilu ima online shop u Njemackoj ali hvala joj. Nakupovala sam mu za 100 e bodija hlacica pidjama carapa ma svega i posteljine. Mirna sam cijelo ljeto. Sad vidim to je kod nas u lidlu ali uvijek bude malo izbora. Ne stave sve nego se ceka slijedeci itd. Cijene iste rekla bih.
i procitala sam da od Aventa kuhalo 2 u 1 bude kod njih na akciji po 35 e a puna cijena 55 e. I sad trazim da ja vidim ako je tako ili je patka. Neznam jel to tu netko pisao ili negdje drugdje.
Dakle romper bi bio ovo?
Ne?
Uglavnom ja joj oblačim body, najčešće kratkih rukava i ovo preko. Otkriva se oduvijek, vreća nam baš nije funkcionirala, a veću nisam kupovala
[/url
Jutro cure,
ja obucem sad njoj samo bodi dugih i tako u vrecu, inace su joj stopala i dlanovi bili vlazni i ne bi se mogla uspavati tako brzo da joj ne otkrijem nogice malo iz vrece kad bi bila u pidzami komplet, pa ju dodjem zazipati kad zaspe.
Ovako joj izgleda pase skroz.
Kod nas u babinju robice, novaca i pala je jedna torta od pelena koje koristimo bas, sreca 😊 i posebno simpa poklon sto se sami ne bi sjetili i sto nekako odumire, album za fotke.
Plisance imamo hrpu malih i to je tata nakupovao i dao im genijalna imena: Zvjezdana, Milena, Igor, Mislav, Lahorka... Tako da.. Nisu mi napeti vise 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji