ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    08. Lipanj 2020. 09:10

Dobro jutro 😃
    Mi smo nasega jucer ocito dobro umorili, probudio se samo u pola 3 i do 8 💤💤
    Gospodin jucer bio u setnji i prvi puta u birtiji...isli smo na sladoled..bas je uzivao..samo je gledao i gugutao. 
    Lavice drzim 🤞da malenoj prođe temp cim prije
    Deedee ja kao i ti...tudum sam za kupovinu poklona..meni najdraže kad mi netko kaze sta mu treba.
    Nema nam Samojed dugo 🤔🤔

MaRe
    08. Lipanj 2020. 09:13

Joj da htjela sam pitat..cure s dečkima jesu vam skuzili pišu? Ovaj moj zadnjih 3-4 dana..cim skinem pelenu ruka je dolje 🤣🤣🤣🤣 Poludim kad ga namazem kremom a on se uhvati.

Lavica27
    08. Lipanj 2020. 09:14

Hvala cure! Super za dobre noci :)
    Zab napisat Losi, i ja imam 10 tih rompera ( deedee to su ti jednodjelna odjelca,ljetni npr imaju kratke rukave i hlacice) i nemogu koristiti pa sam kupila u hmu one duge pidjame bez stopala,sjecam se da je kcer u tome spavala ljeti isto,prekrivena tetrom.

Valkris
    08. Lipanj 2020. 09:15

Jutro cure. 
    Nama par noci bez Biogaie super. Ne znam jel do nje ili je skok prosao, briga me. Mir je :)

Jel im ispod pidjamica oblacite kratki bodi? Ili samo pidamicu? Moj se sav preznoji, makar je hladnjikavo (citaj ja pokrivena poplunom), on otkriven, dugi bodi i hlacice. Imamo hrpu pidjamica al ako mu bilo sto ispod obucem preznojen je..

Mi smo imali jucer babinje tetke dosle, malac bio zadovoljan, nasmijesen, svi ga nosili 🙈 bar sam kavu u miru popila :)
    Najbolji pokloni su mi poklon bonovi i personalizirane stvari. Ne volim da mu kupuju plisance ili robu.
    A za mene, volim kad mi netko donese kavu kekse i čokolade 😂 ili recimo moja mama ona uvijek donese nest korisno, tipa kisele krastavce, ciklu, feferone, kavu, cedevitu, pastetu i tak to 😁😁 upotrebljivo i taman da ne moram u ducan 🤭
    .. 
    Sretan nam novi tjedan 🤞🥰🤞💪

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 09:19

Valkris

Jutro cure.
    Nama par noci bez Biogaie super. Ne znam jel do nje ili je skok prosao, briga me. Mir je :)
    .
    Jel im ispod pidjamica oblacite kratki bodi? Ili samo pidamicu? Moj se sav preznoji, makar je hladnjikavo (citaj ja pokrivena poplunom), on otkriven, dugi bodi i hlacice. Imamo hrpu pidjamica al ako mu bilo sto ispod obucem preznojen je..
    .
    Mi smo imali jucer babinje tetke dosle, malac bio zadovoljan, nasmijesen, svi ga nosili 🙈 bar sam kavu u miru popila :)
    Najbolji pokloni su mi poklon bonovi i personalizirane stvari. Ne volim da mu kupuju plisance ili robu.
    A za mene, volim kad mi netko donese kavu kekse i čokolade 😂 ili recimo moja mama ona uvijek donese nest korisno, tipa kisele krastavce, ciklu, feferone, kavu, cedevitu, pastetu i tak to 😁😁 upotrebljivo i taman da ne moram u ducan 🤭
    ..
    Sretan nam novi tjedan 🤞🥰🤞💪

Mi dobili domaći ajvar, domaće maslinovo ulje i godišnju zalihu Pelinkovca 😂😂😂❤️

[/url

• Bobica91
    08. Lipanj 2020. 09:21

Jutro cure. Ja mojem vec drugu noc oblacim rompere. Nakupovali smo ih brdo imam nekih 10 15 kom. Isto mi se cini kao po noci hladno u neko doba ja ga pokrijem on se otkrije i bude vruc. Poceo ae i znojiti tako da mislim da mu je ok. Nogice pokrijem zavucem dekicu a on se okrene naopacke. 
    Neznam kako uspijevate obuc bebu u vrecu ja probala probudim ga jer zaspe na sisi i onda mic po mic u krevet i bez da ga diram puno. 

• Bobica91
    08. Lipanj 2020. 09:24

E da i neznam koja je cura ovdje pisala kako lupilu ima online shop u Njemackoj ali hvala joj. Nakupovala sam mu za 100 e bodija hlacica pidjama carapa ma svega i posteljine. Mirna sam cijelo ljeto. Sad vidim to je kod nas u lidlu ali uvijek bude malo izbora. Ne stave sve nego se ceka slijedeci itd. Cijene iste rekla bih.

• Bobica91
    08. Lipanj 2020. 09:26

i procitala sam da od Aventa kuhalo 2 u 1 bude kod njih na akciji po 35 e a puna cijena 55 e. I sad trazim da ja vidim ako je tako ili je patka. Neznam jel to tu netko pisao ili negdje drugdje.

DeeDee
    08. Lipanj 2020. 09:41

Dakle romper bi bio ovo? 

Ne?
    Uglavnom ja joj oblačim body, najčešće kratkih rukava i ovo preko. Otkriva se oduvijek, vreća nam baš nije funkcionirala, a veću nisam kupovala

[/url

Macutica
    08. Lipanj 2020. 09:42

Jutro cure, 
    ja obucem sad njoj samo bodi dugih i tako u vrecu, inace su joj stopala i dlanovi bili vlazni i ne bi se mogla uspavati tako brzo da joj ne otkrijem nogice malo iz vrece kad bi bila u pidzami komplet, pa ju dodjem zazipati kad zaspe. 
    Ovako joj izgleda pase skroz. 
    Kod nas u babinju robice, novaca i pala je jedna torta od pelena koje koristimo bas, sreca 😊 i posebno simpa poklon sto se sami ne bi sjetili i sto nekako odumire, album za fotke.
    Plisance imamo hrpu malih i to je tata nakupovao i dao im genijalna imena: Zvjezdana, Milena, Igor, Mislav, Lahorka... Tako da.. Nisu mi napeti vise 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.