ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    07. Lipanj 2020. 09:38

Dobro jutro cure, 
    mi smo isto presli u sportski, polulezeci dok je budna, a ako zaspe, spustim u lezeci. Jos kraljica digne nogu ili obje na preckicu. Kosaru sam spremila nedavno. 
    Petra i mi smo bili na Bundeku ☺️, ali ne u nosiljci
    Bobica bas sam ugledala taj komentar i pricam muzu, komentira on da jel ta brije da je jebena ptica 🤭
    Treba danas more toga isfiltrirati, mada su nam informacije dostupnije nego mamama ranije.
    Meni su sad zabavni savjeti moje mame, svekrve, itd. da li dajem sol, da se beba navikava, cajeve, itd. 🙄
    I ja sam malo ostala zbunjena za kasice jer isto sa vise strana svi uvjeravaju od 6mj po novome, kad ono pedica kaze moze vec sada. 

Macutica
    07. Lipanj 2020. 09:39

LoSa

Nekad ti brojevi veze s vezom nemaju… moj sad nosi stvari u rasponu od 62 do 74. I ovi 74 neki modeli manje od 62 a nekad ista tragovina. I da… Lidlovi bodici definitivno rastu s njim
    Jucer sam isla u Pepco kupiti papir za omatanje pa sam naletila na neku odjecu od njihovog organskog pamuka. I bas minse cine full ugodne i mekane stvarcice, posebno sad za ljeto. Jedino je bilo malo stvari za decke, vecinom za curke ima. DiskriminacijaNo u Pepcu uvijek tako.

I nama su Lidlovi bodici dugo u opticaju, bas je neki fini rastezljivi pamuk i najduze ih nosi. 

Lavica27
    07. Lipanj 2020. 09:42

Macutica moj savjet ti je, buduci da ima tek 4.5mj da cijelo vrijeme bude u lezecem,budna ne budna, u toj dobi ne bi smjelo biti nikakvo opterecenje na donji dio tijela. Za cca mj daa mozes u taj polulezeci.

Macutica
    07. Lipanj 2020. 09:49

Lavica27

Macutica moj savjet ti je, buduci da ima tek 4.5mj da cijelo vrijeme bude u lezecem,budna ne budna, u toj dobi ne bi smjelo biti nikakvo opterecenje na donji dio tijela. Za cca mj daa mozes u taj polulezeci.

Znam, bude kratko, to je slican polozaj kao sto je kod kuce nakratko u hranilici koja isto ima polulezeci koja je od 0+, kad ju stavim da mi je sigurnija dok nesto napravim, a ako ne spava. To je cak nize od jajeta u jednome i drugome.. 

mrgud_zg
    07. Lipanj 2020. 10:10

Losa u principu se slazem s tobom, pogotovo za dohranu, naravno da tipa vjerujem tebi sve sto napises stoput vise nego grupama na fb. A ovo s nosiljkama isto mislim da je malo too much, meni isto njegova guza ne upadne svaku put savrseno 🙈. A i ko zna u cem su nas nosili pa recimo ja skroz normalno hodam i nemam problema 😂. Al recimo ima nosiljki koje su fkt koma. Ovo jucer je frend s kojim smo bili na kavi a fakat je laik i nema pojma o nosiljkama komentirao kak beba visi i da joj je ziher neudobno. Zbilja, ko svijeca stisnuta, onak zdrava logika ti kaze da to nemre bit ispravan polozaj za kukove kad znamo kak bebe “raskrecene” budu prirodno 🙈
    Zarice cestitke na krstenju 🥳🥳
    Lavice nadam se da ce proc temp 🤞
    Mi smo imali isto relativno losu noc 😂 nakon onog igranja u kinderbetu je bilo cca pol sata egzorcizma do ponoci, spavanje do pol 5. I onda jos sat i pol spavanja i od 6 smo budni. Prijavljujem promjenu konzistencije 💩 od kad smo krenuli s dohranom 😂. Ugl sad kasnimo na kavu jer si je dijete ipak od 8-9:30 odlucilo odspavat. A ja dijete ne budim NIKAD 😂

DeeDee
    07. Lipanj 2020. 10:11

Macutica

LoSa

Nekad ti brojevi veze s vezom nemaju… moj sad nosi stvari u rasponu od 62 do 74. I ovi 74 neki modeli manje od 62 a nekad ista tragovina. I da… Lidlovi bodici definitivno rastu s njim
    Jucer sam isla u Pepco kupiti papir za omatanje pa sam naletila na neku odjecu od njihovog organskog pamuka. I bas minse cine full ugodne i mekane stvarcice, posebno sad za ljeto. Jedino je bilo malo stvari za decke, vecinom za curke ima. DiskriminacijaNo u Pepcu uvijek tako.

I nama su Lidlovi bodici dugo u opticaju, bas je neki fini rastezljivi pamuk i najduze ih nosi.

Potpisujem da. A mi imamo i jednu majicu iz c&a broj 56 u opticaju koja joj je dobra oduvijek 😂

[/url

Macutica
    07. Lipanj 2020. 10:21

DeeDee

Macutica

LoSa

Potpisujem da. A mi imamo i jednu majicu iz c&a broj 56 u opticaju koja joj je dobra oduvijek 😂

nama su isto bodici CA jos dobri za spavanje, ne zatezu je po duzini, a rukavi su malo sad 3/4, nije za javnost, za spavanac super 🤭

• Bobica91
    07. Lipanj 2020. 10:56

Meni mama prica kako je ona nama vec krajem 3 mj davala kekse umocene u caj jel.po preporuci pedijatra u ono vrijeme i to.je.bilo normalno. A keks nikako nemoze bit prva namirnica kad ima sto drugih sastojaka u sebi. Mjenjaju se stavovi ali cinjenica je da bebe pokazuju kad su za sta spremne. Mislim ima udobnih neudobnih stvari kao i nosiljki neke nisu ergonomske ali opet pa n3.nosis bebu 24 sata. Nego 1 sat  npr a sto je najgore ima skupih nosiljli koje ne podrzavaju M oblik nogica pa sta reci na to. Svatko da izabere sto misli da je dobro. Stvar je umjerenosti sto kaze Mikio rotacija. Malo gym malo pod kolica jaje nosiljka  da se beba navikne na sve. Najzdravije je da bude na ravnoj podlozi ali isto nemoze 24 stajati.lezati jer je zdravo. 

• Bobica91
    07. Lipanj 2020. 11:01

Bodiji ja neznam ja svakih 15 dana kupujem.nove bodije. On meni sad nosi bodi i hlacice 80 kupila mu 74 brojeve kad je bio na knap sa 68 i evo nosio je 15 dana i nemogu mu vise navuc. Cinjenica je da je bucko ima.blizu 9 kila sa evo malo manje od 6 mj. Ili moja masina skuplja robu. Susilice nemam. Ovisi o modelima i ducanu ali npr robica c&a kik lidl to mu oblacim 80 i super mu je. A sve to mislila u kutije pa kao da ima kad dodje vrijeme. Jer racunam sad sporije rastu dobivaju manje itd.

mrgud_zg
    07. Lipanj 2020. 14:11

Imam ja sad ozbiljno pitanje na koje ne znam odgovor 🙊 znaci uvela sam 2 dana tikvicu i eto danas nam dan tak pobjego zavrsili na nekom rucku #totalninemajkamoment i bit cu doma tek popodne. Jel mogu njemu dat tikvicu popodne? Il da onda danas preskocim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.