Dee Dee romper je kao odjelce u komadu da. Ja imam samo kratke rukavice ali opez nisu skroz krstki do lakta i koljena su.
Probala sam ja njega u vrecu pa ga hranit ali to je bila komedija pa sam odustala.
A kod nas u stanu je 25 stupnjeva stvarno toplo i gledam po sebi npr jutros je prohladno obukla mu duge hlace kratki body. Kad je ovo vrijeme cudno neznas jel dolazi zima ili ljeto. Cas toplo cas hladno.
Hahah LoSa tako ja sve u Lidlu i Pepcu, a sve što dobijemo je Benetton, Zara i Adidas 😂😂😂
[/url
Strasno kakve su ti cijene. Kupila sam mu bila 2 jaknice u baby centru na 50 % jrdna je bila sa 200 na 100 jedna sa 300 na 150. Kupila sam mu za gust nosio ih je ajde sve zajedno 15 puta recimo jer su mi bile lijepe ali realno to je bacanje novaca. Jedino tko ima viska pa onda nek kupuje jer mu svejedno.
Nije mi zao dat za kolica za te igracke ajde vece za razvoj i motoriku npr ali za bodi i hlace koje u danu promjenim 5 puta i jos perem na 60 sve i peglam nikako.
Evo zavrsio nam suludi vikend... Novi tjedan...
Moje djete je fascinirano lakiranim slapama koje sam dobila iako nisam tip od lakiranog i rozog. Stavila ju na pod i ona gleda u njih ko u boga. Okolo 20 igracaka 0 bodova samo slape su bitne. 😂
Lavice nadam se da je mala bolje.
Nama standardno dani i noci dosta dobri pa necu kvariti. Spremamo se sutra na pregled opet pa meni opet nervoza al dobro proci ce. Prije toga dog sa muzem da idemo vidit robicu za krstenje ako nađemo stogod
Losa ja isto kupila te rompere 68 sinsay, a ljeta nigdje. Jos su mi oni bili zabunom jedan paket 74 poslali i ja se bunila dali mi popust za drugu kupovinu a na kraju ce samo te 74 nositi 😂
Pa kao da kazu romper za kratko odjelce u komadu oblaci se ko body i dole se kopca kod pelene a ima nogavice i rukave.
Meni je super sto su me pitali sto zelimo pa uzmu sto ti je potrebno. Ja cak narucim i velike pelene maramice sve se to iskoristi.
Danas smo jeli buternut tikvu i tikvicu koja sreca pojeo je pola kasice smijao se tako da hoce to pomalo.
DeeDee recimo na nextu ti je romper ono sa kratkim rukavima i nogavicama a ove pidzame kakvu si stavila slikicu (meni je to kao i Losi pidzama) oni imaju pod sleepsuits i bodysuits su ja mislim bodici.
Cijene robice uopce necu komentirat... Reci cu samo da sam u ca za 200 kn kupila maloj 3 majice i za cure jedan komplet majica + tajice i onda usla u pelco, vrata do, i za 300 kn natrpala punu vrecu robe za malca i malu (za curke nije bilo nista od tih malih brojeva). I jos sam popizdila jer su se sve tri majice iz ca stisnule za bar 2 broja, uzas, na 30 oprane, do susilice nisu ni stigle. 😡 Sad ce joj caca pi...it jer ce po ljeti hodat golog pupka 🤣🤣🤣
Lavice a jbm misa, bas mi je zao za curku. Drzim fige da sto prije prodje.
A malac, malac ce se prilagodit, al da, ova pravila su uf...mislim da tetama ovih tjedana nije uopce lako (mislim nije ni inace, al vjerujem da je sada kaos nad kaosima). Ajde moj malac ima dudu i tjesilicu samo za spavanje pa najgore kaj se moze desiti je da ne zaspi (al bude on miran, samo ne zaspi) al ima ih masa koji su stalno s dudama u ustima u grupi 🙈
url=https://lilypie.com][/url
E da...cure zaspale u 10/pola 11, u 5 jele (bila gotova za 25 min s obje jer su vec na bocici zaspale) i spavale jos do pola 10, pojele i zaspale opet oko 11...evo idem si drugu kavu napravit 🤦🏻♀️
I dobile u tjedan dana 190 i 230 grama 💪🏼😎 zivio novalac!!!
url=https://lilypie.com][/url
Mamina mema- mamina dojka...a dan baš dobro započeo makar nisam spavala
[iimg]
Mamina mema- mamina dojka…a dan baš dobro započeo makar nisam spavala
😂😂😂😂❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji