ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    08. Lipanj 2020. 12:33

Moja baš dojki na memi, ili ručki što je pravilnije?
    --
    Losa možda da probaš sušene marelice? Ima u DMu one bez konzervansa i dodanih šećera i svega. Ja sebi kupila marelice na pijaci i grozne su. Nezrele, tvrde, nisu za jest.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    08. Lipanj 2020. 12:35

Ja u c&a kupujem samo snizenu robu, ne znam dql sam 5 puta kupila tamo nesto po regularnoj cijeni☺️. Isto i h&m. Ne volim istu stvar obuci 100 puta tako da mi se ne isplati kupovati skupo za 5 nosenja. Tako da sam bila iskoristila dobro onu akciju u c&a sada... Ima F&F trgovina isto jako niske cijene sada ako kojoj treba robica. Samo sto su recimo velicine bodija malo krace kao c&a, al sire, a tajice kao c&a duge i uske. 
    Kad smo vec kod poklona... Cure kojebste krstile sto ste kumovima darovali? Tražim ideje al nis pametno mi ne pada. Nas su pitali sto zelimo da nam kupe za malenu pa sam mislila rec da joj uzmu smart trike 8u1. Cini mi se korisno... Iskustva? 

Grizli
    08. Lipanj 2020. 12:36

Moja je upravo ruckila na memi 💩💩💩🤮🤢

Angelly
    08. Lipanj 2020. 12:37

MaRe

Joj da htjela sam pitat..cure s dečkima jesu vam skuzili pišu? Ovaj moj zadnjih 3-4 dana..cim skinem pelenu ruka je dolje 🤣🤣🤣🤣 Poludim kad ga namazem kremom a on se uhvati.

Moj uvijek rak dolje se capa i bas bude agresivan 😅

Simbalija
    08. Lipanj 2020. 12:38

miki0

.
    Joj ubija me u pojam ovo vrijeme. Jel toplo il nije?? Kaj obuc njoj, kaj sebi, obuci se skini se, obucem ju izademo i bude mi zao jer joj je mozda pretoplo u tome, pa zapuse a ja nemam dekicu 😵😵

Da, ja jučer u goste maloj obukla haljinicu dugih rukava i tanke štramplice i morala je skinuti u bodi kratkih rukava jer je vrištala koliko se oznojila. Danas je u bodiju dugih rukava i hlačicama i čarapicama i okej joj je, ne buni se. Ja se stalno oblačim i svlačim, hodamo oko kuće, na suncu 200 stupnjeva, ljeto, zađe sunce odmah puše, hladno, kasna jesen. Za izluditi.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeSB
    08. Lipanj 2020. 13:25

Hej cure...bome ste se raspisale zadnjih dana, nikako sve popratit. 
    Mi danas isle na kontrolu i cijepljenje. Danas nije bas bila raspolozena kod dr i plakala je dosta na cijepljenju (vristala i skoro povratila) i dok sam joj oblacila tajice i cim sam je stavila u AS smirila se. Izasle van neke babe komentiraju kako je dobra i ne place. 🤣
    Ima 7 kg i 65,5 cm, dobila je 800 g u mjesec dana...bas se ubucila, jos ce biti prava buca a kao malo je dobivala na kilazi 😂. 
    Poceli smo s Babylove hranom i za sada smo zadovoljni. Kaka jednom i jutro i jednom posljepodne, inace je jednom u 2-3 dana, i ne bljuca kao prije. Nije nam dr nista spominjala za dohranu (a nisam se ni ja sjetila pitat jer mi samo cijepljenje bilo u glavi) ali planiram kad napuni 5 mj poceti lagano.

L 💛

mala.le.90.
    08. Lipanj 2020. 13:26

Odusevila me ova info da lupilu ima online shop😊😊
    Koliko traje isporuka??
    Moj je nervozan i budan od 5 ipo, ispalit cu na zivceee...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    08. Lipanj 2020. 13:33

E da, sto se tice oblacenja ni ja vise ne znam sta bi joj obukla (a ni sebi). Jucer isli setati imala je bodi kratkih rukava i neki kao romper bez rukava od skroz tankog jeansa i sva je bila mokra. Posljepodne sam joj obukla bodi kratkih rukava i tajice.
    Za spavanje joj sad samo bodi kratkih rukava i stavim je u tanju vrecu i opet kao da joj bude vruce. A ako je ne stavim u vrecu moram je pokriti i onda se stalno otkriva. 
    Kod nas je inace uzasno sparno. 😣

L 💛

MaRe
    08. Lipanj 2020. 13:50

Mi smo u kratkome u stanu...njemu sam obukla bodi kratkih rukava i kratke hlacice..24 stupnja je unutra.
    A za noc ima iz h&m pidzame bez stopala i bodi.

• Bobica91
    08. Lipanj 2020. 13:58

Kupila u sparu voce eno stoji vec 10 dana nis se promjwnilo nije. Probala nektarinu unutra bijela nema.ni okusa ni mirisa. Tako da cu kao i povrce trazit domace pa makar malo da imam za njega jerje uzas ovo kupovno. 
    Pa ja narucivala da dodje kod mojih oni zive u DE pa mi donesu kad dodju konkretno cim je popustila mjera. U Lildu njihovom ima sve namjestaj kolica hodalice hranilice uvijek nesto na dobtom popustu i marke ne bzv. Sjedalicr maxi cosi kolica ono ova lagana sa 300 na 150 itd tipa kisobran kolica. Jedino neznam za dostavu. 
    Ja se presvukla skupa snjim vec dvaput, jutros frisko obukli dugo sad sparina obukli kratko a mene strah vjetra i da ne pokupi kakvu prehladu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.