Hello zene! 😁 nama jucer popodne bili gosti, i dijete je napokon bolje spavalo!! Danas smo cijeli dan bilo vani, ujutro maksimir popodne bundek. U meduvremenu je pojeo punu zdjelicu tikvice. Sve mi se cini da sam ja dobila izjelicu 😁. Znaci ugasio se u 8 na putu doma u autu. Spavao do 10, trazio jest, pokakao prvi put danas punu pelenu i od tad se igra u kinderbetu i neda mu se spavat. Znaci izvrtio se sto puta, dize si nogavice, navlaci pletenicu, izgleda ko da nece zaspat nikad 😫
Mikio bravo za izlazak 💪 trebas ti to cesce 😈
Deedee super za tulum 🥳🥳 ja sam se isto od prve pive poslje poroda napila 😂 ah di je nestala kondicija 🤪
Petra tnx za savjet za dohranu 😉
Mi smo vec bili u sportskom 2 tj na moru, sad smo se malo vratili u kosaru. Ako cu sljedeci vikend ic na more opet cu sporstki dio..
Ova grupa mamice je najveci trol ikad. To sam bila 3dana uclanjena i otisla, to se nemre citat.
A kad smo kod sekti, danas sam na bundeku vidjela decka koji nosi dijete u nosiljki chicco prema naprijed i u totalno nekom uzasnom polozaju 🙈 skroz sam dosla u napast da mu odem rec da mu to nis ne valja 🙊
Domace kasice za bebe grupa na faceumama pita jel smije ponekad pozvakati meso pa ga dati bebi jer nemoze dovoljno sitno usitniti meso. Iskljucili komentare za objavu jer su krenuli svakakvi. Ponekad su te grupe korisne cisto da se ljudima objasne osnove higijene.
Mi danas imali krstenje:) Uzeli smo mu preslatki i totalno neprakticni kompletic s masnom oko vrata🤗 Bilo kratko i slatko. Nakon krstenja smo s kumovima i par frendova na rucak, pa nakon toga na rodjendan i onda jos ducan. Jedva gledam.
.
DeeDee, ja skupila hrabrosti i narucila se za brazilsku u pon. Uglavnom ne veselim se uopce, ali idemo na more u cetvrtak na produzeni vikend tako da moram stisnut zube😖 I M je trebala doc vec 10 puta i po simptomima i datumima i na kraju jos nis. Samo da mi ne dodje tamo kad cu na stolu bit.
Mama je bila u izlasku 3 sata i odma se bolje osjeca 🥳🥳 al sam morala odma s vrata vadit cicu jer je vec bila dreka 🙈 bocicu nije htjela tak da je bila 4,5 sata bez klope. Nije htjela ni cicati prije nego sam isla kad sam nudila. Bleso moj. Tati je bilo veselo 🤪 i sad je tata na pivi 🙈
Nama biogaia pomaze, bas brducka fino i kaka svaki dan. 🤷🏼♀️
Piba bas mi je zao da je tak… Al ocito svi dodu u tak neke faze nespavanja, cendranja itd. Neki prije neki kasnije. Moja se danas jedva odljepila od mene. Tata je na go i kao bude ju on preuzeo da ja odahnem a ona samo mene htjela.
Petra konacno 🥳🥳
Ma znam da treba vremena da to sve zaraste… Ja se jos nisam ohrabrila izdepilirat tad dio oko reza kad je tak sve ispupceno i crveno. Kak ste vi to rjesavale?
Sto se tice okreta fizijatrica je rekla izmedu 5 i 6 mj da se kao treba okrenut, al nisu sve bebe iste. Plus nemozes to isforsirat, kad njima dode vrijeme oni to naprave. Moja je tek prije 10ak dana pocela skidat carape i trpat u usta noge i gugutat i evo danas se okrenula s trbuha na leda. 1000 puta sam joj pokazala al dok njoj nije sjelo nije to napravila.
posjest se sama treba sa 6.5-8.5 mj al prvo ide dizanje na koljena kao za puzanje, to sam bas pitala fizijatricu da znam kaj me ceka.
Moj bas neki dan skuzio tu foru dizanje na koljena pa se njise naprijed nazad... i presmijesan je sam sebi pa se krene ko lud smijat. A frendica ga vidla kad to radi i kaze da ju na odredjene stvari podsjeca 🙊🙈 joj da nas netko cuje 😂😅
Bok cure... iza nas uvjerljivo najgora noc dosad. Budjenje od 22h,a to se NIKAD ne dogodi. Pa svakih sat sat i pol,urlanje...pojma nemam. I od 6.00 budni. Da je bar mogao muz uskociti ali se kcer svako malo budila u placu. Ujutro ustane, kaze da ju boli grlo kad guta, temp 37.2-37.4. Nadam se da nije faking gnojna angina nego ona jednodnodnevna temp i da ce se organizam izboriti. Kud ovaj tjedan,najzguzvaniji nam je😨
Brzinski sam vas preletila...moja kosara je 70 cm i nakon ove svadbe (ako na kraju odemo i kcer ozdravi) ga prebacujem u sportsko jer ju je napunio,taman ce bit cca 5mj.
Zarica cestitke na krstenju😘
Mi opet imali troje babinja jucer,mi ili nista il svi u istom danu🙄 Bio je zlatno dijete, zato zesci HC po noci🙄 I sad me svi nakrcali ljetnom robom a ja se opskrbila... p.s. ovi Zara brojevi nemaji veze s mozgom. Dobijem kratku maju 68 i 74 ova 74 manja od 68🤔🤷♀️
A iako me tu netko zbog toga sprdao ja ipak vise vjerujem znanstvenim clancima nego facebook grupama i Rodama…
Pobogu ako u nešto treba imati povjerenja onda su to znanstveni radovi 🤷
Moj problem je što mi je tlaka tražiti i proučavati na engleskom, ali ako pročitam puno nebuloza po grupama ili ako me nešto stvarno zanima, potražim. I uvijek dobijem logično objašnjenje.
Btw, note to myself - osim fejsa, prestani čitati i druge teme na forumu 🤣
[/url
Lavice žao mi je zbog noći 😏😏😏
Mi smo imali buđenje u 2 i u 7 ali je onda produžila do 9 pa smo se uspjeli dobiti 😁
Naša košara isto 70, ona ima 64cm sad pa izgleda baš krcato, a sad joj je nova fora da skvrči noge i zavuče se skroz dolje da košara izgleda poluprazno 🤷
Aha Zara - mi sve što dobijemo je iz Zare haha, ali ok su brojevi, tj. 74 su veći od 68. Ona sad nosi njihov 68, ponekad stavim neku majicu 74 ako mi baš dođe pod ruku, nije prevelika razliks
[/url
Hello zene! 😁 nama jucer popodne bili gosti, i dijete je napokon bolje spavalo!! Danas smo cijeli dan bilo vani, ujutro maksimir popodne bundek. U meduvremenu je pojeo punu zdjelicu tikvice. Sve mi se cini da sam ja dobila izjelicu 😁. Znaci ugasio se u 8 na putu doma u autu. Spavao do 10, trazio jest, pokakao prvi put danas punu pelenu i od tad se igra u kinderbetu i neda mu se spavat. Znaci izvrtio se sto puta, dize si nogavice, navlaci pletenicu, izgleda ko da nece zaspat nikad 😫
Mikiobravo za izlazak 💪 trebas ti to cesce 😈
Deedeesuper za tulum 🥳🥳 ja sam se isto od prve pive poslje poroda napila 😂 ah di je nestala kondicija 🤪
Petratnx za savjet za dohranu 😉
Mi smo vec bili u sportskom 2 tj na moru, sad smo se malo vratili u kosaru. Ako cu sljedeci vikend ic na more opet cu sporstki dio..
Ova grupa mamice je najveci trol ikad. To sam bila 3dana uclanjena i otisla, to se nemre citat.
A kad smo kod sekti, danas sam na bundeku vidjela decka koji nosi dijete u nosiljki chicco prema naprijed i u totalno nekom uzasnom polozaju 🙈 skroz sam dosla u napast da mu odem rec da mu to nis ne valja 🙊
Meni isto uvijek dođe kad vidim nekog da nosi bebu prema naprijed a nogice joj baš onako vise jadne da stanem i kažem alo što radite bebi. Ali takvi misle da je bebi ekstra ugodno jer ne plače pa bih opet ja dobila po nosu jer se miješam gdje mi nije mjesto. Što je i istina, njihova beba, njihova savjest 🤷🏻♀️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji