Jutro cure,
da li se vase bebe naginju prema naprijed, kao da ce se sjesti, npr kad ju malo povisim jastukom da ju nahranim na bocicu, ona ide naprijed, savija leđa i kao da ce sjesti, to radi i na hranilici kad ju stavim u lezeci polozaj dok nesto obavljam i kad joj se priblizim, ode ona tijelom naprijed kad ju npr. krenem otkopcavati da ju uzmem. Znam da to nije blizu sjedenju i da ju ne smijem stavljati u sjedeci polozaj, al sta to radi jel to vasi rade??
Jutro cure,
da li se vase bebe naginju prema naprijed, kao da ce se sjesti, npr kad ju malo povisim jastukom da ju nahranim na bocicu, ona ide naprijed, savija leđa i kao da ce sjesti, to radi i na hranilici kad ju stavim u lezeci polozaj dok nesto obavljam i kad joj se priblizim, ode ona tijelom naprijed kad ju npr. krenem otkopcavati da ju uzmem. Znam da to nije blizu sjedenju i da ju ne smijem stavljati u sjedeci polozaj, al sta to radi jel to vasi rade??
Moja ti to radi već neko vrijeme, doslovno izgleda kao da želi sjesti ili ustati, svih moram upozoravati kad je drže. Baš podigne koljena i glavom krene naprijed 🤷
Mama me zeza da će prije prohodati nego okrenuti se na trbuh 🤣
Btw prijavljujem da je jučer napokon sama otišla na bok i provela neko vrijeme u razgovoru s dabrom 😁 pokušavala je i na trbuh al nije uspjela. Bar je krenula ajde 🤞
[/url
Mikio bravo za izlazak 🙂 nadam se da ti je noc bila mirnija
Deedee 💪napreduje..uzivaj danas 😀😀
.
Mi smo imali koma noc i deranje svako malo od pola 4..na kraju sam mu napravila bocu u pola 7 i odspavali smo dosad. Mislim da cu pojacati AD s jednom na dva tri puta dnevno ili ovo nocno zamijenit..vidjet cu sta ce funkcionirati.
Prestali smo s Biogaiom prekjucer i ne vidim da mu fali.
Vidjela je to pedijatrica na tren, pa se nasmijala kako je zilava beba, a zapravo to radi kad je krenes uzeti ili je na blagom nagibu.
Nisam nikako poticala to, a jastuk joj stavim na mali nagib kad jede navecer, ni blizu sjedenju.
Mi smo s Biogaiom davno prestali, samo jednu bocicu je uzela i to kad je bila zelena, tekuca, smrdljiva stolica, a onda smo i hranu promijenili i nikad vise slicnih stolica, dapace, a pije Babylove BIO 1 od DM-a.
Jutro cure,
Da, moja u svim pozama pokušava sjediti, ali nije ni blizu samostalnog posjedanja. Tj. jede prstiće ako je to korak 1 🙈 uglavnom, treba ih se vraćati odnosno zaokupirati da to ne rade jer kao onda mogu naučiti pogrešne obrasce kako se posjesti. To je zapravo jako teško jer eto cijeli dan je vraćam i derem se neeeee taaakoooo.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Vidim živi se sve u 16 ovih dana... te roštiljanja, te izlasci, te izleti, masaže👌👍bravo, mame😁 Gustajte.
Probiotike nisam nikad koristila. Nisam ni malom davala. Probava mu je uredna🙈💩😁
Rez od carskog uredno zarasta, ali jos je nelagodan osjecaj kad prijedem preko njega. Ne mislim nista čupkat oko njega jos neko vrijeme😉.
Ljetna vreca... jos se mislim. Mozda od 9. mj kad ne bude prehladno, a on se pocne vrzmat na sve strane. Zimsku nisam koristila, bila je nekako predebela, a on se voli ušuškat do glave😊
Postoji li neka gotova mrežica za zastitu od komaraca za krevetic ili da budem sam svoj majstor? Koristim tablete, ali svako toliko ga neki ćokne
DeeDee uživaj danas!!!♥️
---
Mi danas na rođendanu, bebi od frendice već godina 😳 baš vrijeme ideee. A nama noć nikad gora, spavala je od 8 do 11 i onda je krenulo žvakanje bradavice. Jedno 65383puta. E onda je u 4 odlučila da je podne i krenula pričati, mlatarati, vikati. Onda opet navala na bradavice. Znači jao.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Curke za rez od carskom rekla mi seka koja ima hrpu savova od velikih op da je najbolje mazat sa cicatridin masti. Njoj su oziljci mekani sad i ne bole ju. Mislim da cu provjeriti sa gin dal ja s time mogu bar izvana mazat iako vidim da postoje cak i vaginalete kao 🤔
Mi danas spremamo isto druskanje za ekipicu. Nadam se da ce dobro proc.
Cure uzivajte idem kolac zavrsit dok vrtirepka se igra u gymu
Evo mi danas krenuli sa tikvicom. Mala kolicina pa sam u sjeckalici blendala. Pojeo je tri zlicice smijao se mljackao i onda je izbacio van. Ali prvi put se susreo sa necim sto nije mlijeko tako da da sam zadovoljna.
Malom sad bile baka i prabaka da ga vide a frajer od 11 spava...pa da sad spava a po noci je lumpovao 🤣🤣
.
Hah mislim da je era dvodjelih kupacih za mene zavrsila...trbuh mi je preodvratan..meni se gadi a ne da se skinem..bas mi je popucao tih zadnjih tjedana...sve se nadam da ce to s vremenom malo bolje izgledat al ne vjerujem 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji